reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

co do wieku ja mam 22, w marcu skończę 23, więc najmłodsza nie jestem:)

Któraś z Was może zażywa tabletki Cilest? Pytam, ponieważ wczoraj dostałam @. Był słaby, ale powiedzmy wyglądał jak @, żadne plamienie. W nocy ciutka krwi a dziś tyle co nic. Na ulotce jest napisane, że przy stosowaniu tych tabletek ma się skąpe miesiączki, ale żeby aż tak?:p To dopiero pierwsze opakowanie, więc możliwe, że z kolejnym miesiączki będą wyglądały inaczej.

Martynka dziś zasnęła samodzielnie po 26min, więc nie było źle:) Próbowała wstawac, co już mi się wydawało, że śpi to zaraz mrauczała coś, ale ważne, że śpi:)

A ja czekam na męża, pojechał do teściowej 2.5h temu, Colę miał mi kupic i czekam i usycham z pragnienia;D

reklama
My już po Wigilii, i znowu się obżarłam :no:

Chyba przez święta M zaczął ludzkim głosem gadać :-D mam nadzieję że to już koniec i będzie ok, trzymajcie kciukasy.

Veronica nie przejmuj się! Ciesz się dzieci to największe szczęście :tak: może jeszcze tego nie czujesz, bezgraniczna miłość przychodzi z czasem. Masz w kimś oparcie? Chłopaka?

Ja mam 20ścia lat.

Misia zazdroszczę tego wyjścia na piwko.

Ixi śliczny chłopak, a w tej bluzie tak męsko wygląda ;-)

Vegas ja mam od zawsze takie skąpe @ i wszystko jest ok, więc chyba nie masz się czym przejmować, poza tym to jednak hormony i mogą co nie co rozregulować.

Tak, wiem, mogą:) Poza tym to moje pierwsze opakowanie takiej antykoncepcji bo wcześniej 11 miesięcy stosowałam plastry. Ja troszkę powodów bym miała by się martwic, ale skoro krewka jakaś jest to dobrze:)

Femme Mi zawsze jabłka pomagały i suszone śliwki :-p a do tego sporo płynów. Ale problem sam się rozwiązał :-D
Ninka ma super uśmiech, zawsze podobały mi się dołeczki w policzkach:tak:
Młoda Nieciekawe przejścia, a jakieś szkody u was w mieszkaniu są?
ixi U mnie też raczej są chłodne niż ciche dni :-) Ale fajny łysolek i chyba ma taką grzechotkę jak Emilka :-)
kaamaa Oby ten ludzki głos już taki został na stałe
Witam nowe mamusie :-)

A my dziś próbowaliśmy robić odlewy stópki i rączki. Z 4 prób może z jednej wyjdzie stópka :wściekła/y: Proszku zostało na 2 próby, więc mam nadzieję, że się uda jeszcze zrobić jakiś ładny odlew :dry:

VeronicaMelania - witamy! napisz cos wiecej o sobie :tak: no i udzielaj sie jak najczesciej! i wogole co ma znaczyc to " :( " ? moja droga, ja mam 17 lat [ no dobra, za 3 miesiace 18] i syna ktory ma 1 rok i 3 miesiace :cool2:

Ixi - a lubisz? chetnie bym sie z Tobą napiła :-p
zdjęcia super :tak: młody naprawde strzela fajne miny!

lolkak - ty masz 26 lat???!!! :szok: to mi teraz zabiłaś klina.. ja byłam święcie przekonana , że masz miedzy 17 a 19 :szok: !!!

Kaamaa - kciuki zaciśniete ;-)

dziewczyny , może mi któraś polecić jakiś dobry lakier do paznokci? zależy mi, żeby trzymał się jak najdłużej... teraz używam z Soray'i ale mimo, że pisze efekt do 10 dni, to u mnie dopiero drugi a już nadają się do ponownego malowania :confused2:

reklama
Do góry