reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asheara pisałam już kiedyś,że jestem już wiekowa;-):-D No ale na początku jest napisane,że młode mamy są do 26 to się jeszcze łapię:-D

vegas widzę,że Martynce idzie coraz lepiej :-) Trzymam kciuki,żeby dzienne próby również zakończyły się sukcesem.

Kaamaa mam nadzieję,że rozum mu wrócił :-)

Jak grubo ubieracie swoje maluchy? Mamy w pokoju przeważnie 20-21 stopni i Maja ma tylko pajaca albo śpiochy z kaftanikiem. Nie marznie mi,więc jej grubiej nie ubieram,ale wczoraj rodzinka wpadła z wizytą i kochane ciocie zaczęły do mnie warczeć,że za cienko ją ubieram i zaraz mi zachoruje.

reklama
Witam.
Lolak Nie martw się, na pewno mała nie marznie. ja swoje dzieciaki też ubierałam tak, pod spód oczywiście body czy to z długim czy krótkim rękawkiem. i to starczyło najzupełniej.
Eliza Zdrówka dla Mikusia.
Femme zdolniacha z Ninki. A ona zawsze jaki śmieje ma takie fajne dołki w policzkach.
Kamaa Twój M to masakra.
Vegas Widzę postępy w zasypianiu.
Asheara Gratuluje ocen. Dałaś radę.
Młodamamusia O rany, aż ciarki przeszły. dobrze że nie skończyło się na czymś gorszym.
VeronicaMelania Witaj. Napisz coś więcej o sobie.
Ixi mały jak zawsze uroczy.

hej dziewczyny , mnie tu jakos dawno nie było:) juz dzisaj mam 30 t.c i coraz wiekszego staracha jak to bedzie, mam wrazenie ze nie poradze sobie z dzieckiem, ze mnie taka panikara jest :)

Hello

Asheara ja też myślałam że jesteś starsza :-p Ja używam lakierów Sally Hansen i jestem zadowolona.

Lolkak Ty to już całkiem mnie zaskoczyłaś 26 :szok: na tym zdjęciu w awatarze wyglądasz na nastolatkę ;-)
A co do ubierania skoro karczek ma ciepły to jest ok, a dla ciotek, babek jakbyś nie ubrała zawsze będzie za mało. Pamiętaj lepiej żeby było trochę jej chłodniej niż za gorąco.

Vegas Martynka super sobie radzi :tak:

Migotka Witaj! Chyba każda z Nas się bała. JA tak się bałam że całą ciążę studiowałam wszystkie gazety o dzieciach i cały internet. Nie martw się wszystko będzie dobrze! Jeszcze masz 10 tygodni to sporo czasu.

M na razie super, wazelina jak się patrzy :-D ale daje na przetrzymanie chama. Wczoraj tak Go rozochociłam na sex a na koniec dałam mu do zrozumienia że nic z tego że za karę, a co niech cierpi :-D

Witajcie.
A ja ledwie dzis do pracy doszłam:/ tak ślisko ze masakra a w ogóle jak odprowadzałam kacpra to odległosc 200 m pokonalismy w 30 min ludzie na prostej drodze sie przewracali:/ porazka dosłownie

lolkak
no jeszcze sie łapiesz:-p ale za chwile dostaniesz zakaz wchodzenia na MM:-p nie no zartuje:-) kiedys pisała u nas mama która miała 30 lat bardzo fajna kobietka:-)
Kamcia nie no akt ty juz na emeryture sie nadajesz ze swoim wiekiem:-p
VeronicaMelania Witaj, napisz coś o sobie, jak sobie radzisz jak na ciaze zareagowała rrodzina i w ogóle:-)

Kaamaa i co on na to?;-) Grzeczny był nie marudził?;-)

Ja wczoraj miałam może ochotę na małe conieco, ale jak tylko się przytuliłam do M to momentalnie usnęłam:szok: A on grzecznie też poszedł spać :-D

A co wieku. To właśnie ludzie dają mi max 19 :-DNajgorzej w sklepie ;-) Dowód obowiązkowy ;-)Raz w bibliotece jak chciałam się zapisać babka do mnie z tekstem "Proszę przyjść z rodzicem-inaczej dzieci nie zapisujemy"

Umi u mnie też ślisko-tylko łyżwy nakładać i można śmigać ;-) Pojeździłabym sobie,ale moje łyżwy gdzieś zaginęły przy porządkach.

VEGAS - ale śmiga :-) no to już oficjalnie mała potrafi chodzić :-)

KONICZYNKA - też małej robiłam odlew rączki i nóżki :-p też to nie wyszło za idealne ale i tak jest super pamiątka ważne że widać jakie to kiedyś było maluteńkie :-D :-)

ASHEARA -ja się na lakierach nie znam :-D kiedyś miałam taki z oriflame przezroczysty to skubany w ogóle nie odpryskał trzymał się twardo do końca :-p

LOLKAK - przyzwyczajaj małą do cienkiego ubierania hartuj ją :-) jak będzie miała często czkawkę albo zimny kark to znaczy że jej za zimno ;-) a jeżeli nie ma takich objawów to znaczy że jest ok ;-)

MIGOTKA - ja roztrzepana strasznie jestem i ciamajdowata i wszyscy myśleli że nie dam sobie rady i co ? dałam sobie w 100% bez pomocy kogokolwiek ;-) nie ma się czego bać jak dziecko się rodzi zmieniasz się całkowicie i automatycznie zdobywasz umiejętność bycia dobrą matką :-p :-)

KAAMAA - ty złośnico :-D:-D wiesz co najbardziej boli płeć brzydką :-D :-p

a u nas kolejny nudny dzień :-p miałam dzisiaj z koleżankami z podstawówki na piwko do pubu iść ale zamuliły :dry: do koleżanki miałam z Niną jechać ale nie pojadę bo Nina wczoraj antybiotyk dopiero skończyła brać to wolę z nią jeszcze trochę w domu posiedzieć :sorry2:

lolkak o nieźle:-) ta biblioteka poprawiła mi humor:-) Ja na łyżwach ani rolkach jeździć nie potrafię. Uczyłam sie kiedys ale momentalnie sztywniałam jak tsawałam na nogi no dosłownie taki lek mnie ogarniał że masakra. A mnie nigdy nikt o dowód nie pytal:-p

edit Femme to jak ci sie nudzi to posprzataj. Ja tak zawsze robie i jak tylko o sprzataniu mysle to od razu mi sie nudzic przestaje:-p

reklama
Femme ja od zawsze ją tak ubieram. Sprawdzam kark -nigdy nie był zimny a nic nic,więc nie widziałam powodu do grubego ubierania.No,ale się nasłuchałam:dry: I jeszcze walnęły mi tekst,że jak mi dziecko zachoruje to będę szukać winnych dookoła a to będzietylko i wyłącznie moja wina:sorry2:

Umi ona nawet jak zobaczyła mój dowód to za bardzo nie chciała wierzyć,że jest prawdziwy ;-)

Do góry