reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pokaze wam cos :D

Julka zmiescila sie w gondole jeszcze swoja ktora wlasnie sprzedalam.

No i tu me dziecko znudzone pajacowaniem moim...

nie patrzcie na date na zdj.. heheh jest zle ustawiona:D

reklama
Dziękuję dziewczyny :) Mnie też się to imię bardzo podoba :)

Migotka
widzę, że ciążowo jesteśmy podobnie tygodniowo :)
Ja na razie zakupiłam komodę dla małego na ciuszki, bo łóżeczko itp będziemy przwozić nieco później.

W sobotę idziemy zaspokoić z Krzyśkiem nasze potrzeby rodzicielskie do Smyka ;D
Ja chcę kupić butelkę z Lovi, z dynamicznym smoczkiem... Mam wrażenie, że będzie ona bardzo przydatna...
A Krzyś chce kupić cumelek ^^

Może nam jeszcze coś wpadnie do głowy co kupić, chociaż może jeszcze za wcześnie na takie akcesoryjne zakupy?

nie jest za wczesnie,lepiejzaczac kupowac jzu teraz bo to jednak duze wydatki:) tez mam bytle z lovi:) polecam:)

Daffi Julka jest wspaniała:)

kiniorek a ja ci gratuluje jajeczek:D:D:D:D
i mysle ze zakupy mzesz smialo robic... ja zaluje ze wsyztskiego wczesnie nie kupowalam....
i tak kupowalam w kolorze uniwersalnym przewijaki wanienki itp... zazwyczaj w kolorze zoltym...
nic sie nie zmarnuje.. a na koncu przy wyprawce naprawde glowa pelna... wiec zbieraj i kupuj poki mozesz i jaknajszybciej....
odpoczniesz na koncu ciazy sobie.

Mam nadzieję, że wyjdzie wcześniej. Nie wiadomo kiedy ma wokande. W zeszłym tygodniu dopiero zapłaciłam 45zł. A teściu oberwał od wszystkich o to, że nie zaniósł, a kasy za to do tej pory mi nie oddał :-/. Gdyby to podanie wpłynęło na pewno by odroczyli, a za trzecim razem ponownie mu ten wyrok zawiesili. A teraz? Czekamy na cud. Bo sądu nie interesuje to czy ja mam za co żyć i czy sobie sama radze. I nie ważne, że K był jedynym żywicielem rodziny. Ehh to mnie poprostu przerasta.
U nas właśnie zaczął padać śnieg. I biało się robi.

Ostatnia edycja:
Beacia spory brzuszek=) momentami chcę znowu byc w ciąży=P cudowne uczucie.. No ale trzeba czekac=) W gruncie rzeczy te 3 lub 4 lata różnicy między dziecmi najbardziej mi się podoba.

Mamusiamikusia kurka wodna widzę problemy nie za błahe.. mam nadzieję, że będzie po Waszej myśli=* trzymam kciuki!

beacia sliczny brzusio ja zaczynam za swoim tesknic bo moja pociecha juz rozrabia wczoraj noc nie przespana od 24 do 6rano na nogach ciagle ja bujalam a ona tylko krzyczala i plakala dzis byla pielegniarka spoleczna i mnie pocieszyla ,ze to normalne u dzieci ;/
jutro na badanie sluchu do szpitala ale sluch to Wiki ma idealny slyszy nawet jak ktos drzwi otwiera bo z miejsca sie przebudza i sie rozglada a pozniej znow idzie spac ;D
a bym zapomniala dziewczyny jakie szczepienia sa od 8tygodnia bo mi kazali isc a ja nie wiem jakie te szczepienia szukam w karcie Wiki ale nic nie pisze musze jutro zapytac lekarza rodzinnego ;/
Mamusiamikusia mam nadzieje ,ze wszystko bedzie dobrze sama tez sie martwie o mojego Marcina bo ma troszke problemow wiadome za modego swiety nie byl a teraz to sie odbija na mnie i na Wiki

Ostatnia edycja:
reklama
soso dziękuję :)
otwarłam sobie winko usypiam alexa i zaraz wskakuję do wanny muszę sie odstresować bo mąż mnie z równowagi wyprowadził ... gówniarz wrrr napisze na zamknietym bo wstyd

czyli jak go dopoje nieco wodą to nic złe gosie mu nie stanie bo ten pediatra mówiło pustych kaloriach i w ogóle ...
Jezeli do wody dodasz glukoze, lub kerbatke dosładzaną to tak, bedą to puste kalorie a jesli sama woda to mozesz dawac jesli czujesz ze togo potrzebuje.

Daffi
Śliczna masz córeczke, a jaka już duża jest
Kiniorek gratulacje :) dziewczyny maja racje żeby wczesniej zaczac kupowac. Ja wczesniej zaczelam i teraz już mam praktycznie wszystko. Dzis zamówiłam łóżeczko. Zostala mi jeszcze pościel do kupienia i jakies przybory kosmetyczne. I jestem spokojna, bo wiem ze niczego nie zabraknie.

edit.
Odnalazłam kabel od telefonu. I mam dwa zdjęcia brzuszka. Ale jakies takie niewyraźne, no ale wstawie.
Zobacz załącznik 303397
Zobacz załącznik 303398
Super brzuchalek:-)

Dzięki dziewcyny za pocieszenie. K. ma dzisiaj dzwonić do sądu penitencjarnego o termin wokandy.
za oknem, biało... szkoda, że się to roztopi...
U mnie tez troszke sniegu teraz jest, ale nie sadze ze sie roztopi...:-) Hania w siódmym niebie jest:-D

Ahoj :-D
Nom, nocka w miare, nastepna bez M. heh... Jeszcze dzis tylko i jutro wieczorem wraca... ciekawe...
No dobra ja mykam bo zaraz tata przyjedzie pewnie a ja musze ogarnąc sie i ubrac bo jedziemy zaraz do tego radomia... Mama zostaje z dzieciakami, Mikołaj jakby co dostanie mleko modyf... ale mamy nadzieje ze w 3h wrócimy..... ehhhh, nie chce mi sie trzymajcie kciuki bym przebrnela przez te wszystkie kiecki...i niewiem co lepsze, znalezc ja tam czy nie... :dry: heh..
No to do później! nie piszcie za wiele...:-p

Do góry