reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witajcie:) dzisiaj w miare pogodny dzień ubierzemy się i sprobujemy na chwilke sie wyjsc, mimo ze katarek mały jest, ale w domu już nam się tak unudziło siedzieć :/

Dafi Juleczka jaka lalunia:)

PATRYCJA - :-)

FIKUSEK - dzieci lubią robić wszystko same :-p Nina odkąd się nauczyła sama jeść nie chce być już karmiona :-p zresztą ona wszystko sama chce robić :-p :-p

Ja właśnie wydrukowałam sobie dietę i ćwiczenia na cellulit bo mam masakrę na tyłku kurde chuda jestem w miarę się ruszam a takie problemy mam ... muszę zrezygnować z chipsów słodyczy itp. :dry: no i pić dużo więcej wody :sorry: mam problemy z krążeniem duże na to wygląda i muszę coś z tym zrobić :dry: tak więc od przyszłego tygodnia jadę z tą dietą a ćwiczenia już od dzisiaj dorzucę do moich na brzuch :-p :-D przez zimę się będę "formować" to latem będę laska że hej :-D:-D :-p

No Famme ale Cie wzieło...
ja już ćwicze od około miesiaca no i w sumie widac rezultaty.... w końcu mam wieksze piersi od brzucha i nie wygladam jak bym w ciąży była hehehehe

Ale tu pusto sie zrobiło heheh

PATRYCJA - hehe no pusto pusto a ja się tak nudzę :dry: nie wiem jak ja tu dzisiaj wytrzymam :dry: jeszcze 5 godzin a mi się chce położyć w łóżku włączyć TV i mieć na wszystko wywalone :-p nienawidzę być w taką pogodę poza domem :-p a już tym bardziej w pracy :sorry:

PATRYCJA - no tak na 2-3 dni bym się zamieniła ale żeby znowu ciągle całymi dniami w domu siedzieć i nawet z piżamy nie wychodzić to nigdy więcej :-p

reklama
PATRYCJA - no tak na 2-3 dni bym się zamieniła ale żeby znowu ciągle całymi dniami w domu siedzieć i nawet z piżamy nie wychodzić to nigdy więcej :-p

he j kobietki ale naskrobalysciewiec zaczynam

CLIO nie ma za co dziekowac:):)):):) bidulko nie denerwuj sie tacy sa faceci ja tez sie pozralam wczoraj okropnie
DAFIII malusia slodka a te fotki boskie heheheheh nnaprawde kochanaaaaa

ELIZKKKAA 3mam kciuki abys znalazla suknieeee i byla w dobrym stanieeeee
Misia co tam u was
IXXXIII ciesze sie kochana ze mieszkanko macieee i 3 mam kciuki za Oliwierka strasznie dlugo ma ta zoltaczke;/
FISKUSKU gratkiii dla Alanka

MAMUSIAMIKUSIA kochan 3mamy kciuki za ciebie
BEACIAAA bedzie dobrze zobaczysz kochanaaa
PATRYSIU wspolczujjeee nockkkiiiiiiiiii
UMI EWI EVEEE
KINOREK GRATKI JAJECZEKKKKK
MALWINKA WITAMY CIEBIEEEE
EVE CO DO SZCZEPIEN to ja nie musialam wiedziec jakie robie szczepionkiu szlam do lekarza i robil hehehe
LOLKAK
CO UWAS KOCHANE

u mnie nic ciekawego siedzie i sie mule i marze o swietach mialam straszny sen ehhhhhhhhh
FEMME no ja potrafie w pidzamie przesedziec caly dzien i wim co to za koszmar :p

Ostatnia edycja:
Do góry