reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi
Śliczna masz córeczke, a jaka już duża jest
Kiniorek gratulacje :) dziewczyny maja racje żeby wczesniej zaczac kupowac. Ja wczesniej zaczelam i teraz już mam praktycznie wszystko. Dzis zamówiłam łóżeczko. Zostala mi jeszcze pościel do kupienia i jakies przybory kosmetyczne. I jestem spokojna, bo wiem ze niczego nie zabraknie.

edit.
Odnalazłam kabel od telefonu. I mam dwa zdjęcia brzuszka. Ale jakies takie niewyraźne, no ale wstawie.
Zobacz załącznik 303397
Zobacz załącznik 303398

nonono jaki piekny i pokazny brzusio:D

edit

eliza powodzenia:) obys znalazla swoja i odzyskala kase:D:D:D:D

u mnie nocka dzis tez w miare sobie.. julka przebudzila sie ale na szzescie jak M ja przenisl obylo sie bez cyrkow i poszla dalej prosto spac.. nie chciala sie juz bawic.. jednak budzic mnie zaczela o 7 i wlosy mi wyrywala rzucala sie na mnie.. kochana jest ze tak mamusie budzi ale mamusia do 8 chciala sobie pospac:D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej wam z rana :-p :-) kurde przeczytałam wszystko ale z głowy mi wyleciało jakoś taka dzisiaj zakręcona jestem :-p i teraz nie wiem co komu chciałam odpisać no trudno będę od teraz na bieżąco będzie łatwiej :-p :-)

BECIA - poród to coś pięknego nie ma się czego bać ;-) ja to wspominam jako jedną z najpiękniejszych chwil w swoim życiu ;-) a ból przechodzi w jednej sekundzie jak dostajesz tylko dziecko zresztą czas tak szybko leci że nawet się nie zorientujesz jak już będzie po :-)

Misia Fajnie ze się odezwałaś.
Mamusiamikusia A to nie wiedziałam że za takie coś może mieć wyrok.
Beacia Może na święta go nie wyślą i pozwolą pobyć z rodziną jeszcze. Fajny brzusio.
Malwinka91 Witaj. No jasne ze możesz. Napisz coś więcej o sobie na początek.
Fajnie że Ixi już w domku i że w końcu będą mieli swój własny kąt. szkoda tylko ze ta a żółtaczka się trzyma.
Kiniorek No to gratulacje.
Daffi Julka jest świetna.

Malwinka witamy:-) napisz cos wiecej o sobie. co Cie do nas sprowadzilo?

Lolkak za wolno czytasz moze.... :-D

Wieści od Ixi: sa juz w domku tydzien, przeprowadzają sie, mały jeszcze jest zółty... dostaje leki ze caly czas robi kupy... no i ixi nie ma czasu wejsc do nas w zwiazku z tym:-) pozdrowiłam ja od nas wszystkich.
Oh... biedna IXI... tyle dobrze że ma już małego w domku...
Hej dziewczyny...
U mnie się uspokoiło... Moje dolegliwości po jednym dniu przeszły...

A co u mnie nowego? No to w poniedziałek dowiedzieliśmy się, że będziemy mieli Syna ^^
Imię wybrane i już zostaje: Kasper :)
W 24tyg jego waga to 650g.

Na USG 4D pięknie pokazał swojego hmm małego i swoją piękną twarzyczkę z zadartym noskiem :)
Superrr Kinia.... Gratulacje :)
oj ja zapomnialam wam napisac ze dzis gadalm z Ixi i wlasnie jak eliza pisala maly nadal zółty....

dostaje luminalum i po nim robi 20 kup dziennie...
o to mały Oliwierek :D

Słodziaczek
pokaze wam cos :D

Julka zmiescila sie w gondole jeszcze swoja ktora wlasnie sprzedalam.

No i tu me dziecko znudzone pajacowaniem moim...

nie patrzcie na date na zdj.. heheh jest zle ustawiona:D
Piękna ślicznotka hehehe
Daffi
Śliczna masz córeczke, a jaka już duża jest
Kiniorek gratulacje :) dziewczyny maja racje żeby wczesniej zaczac kupowac. Ja wczesniej zaczelam i teraz już mam praktycznie wszystko. Dzis zamówiłam łóżeczko. Zostala mi jeszcze pościel do kupienia i jakies przybory kosmetyczne. I jestem spokojna, bo wiem ze niczego nie zabraknie.

edit.
Odnalazłam kabel od telefonu. I mam dwa zdjęcia brzuszka. Ale jakies takie niewyraźne, no ale wstawie.
Zobacz załącznik 303397
Zobacz załącznik 303398
No piekny brzusio.... już niedługo go nie bedzie :):)
Jezeli do wody dodasz glukoze, lub kerbatke dosładzaną to tak, bedą to puste kalorie a jesli sama woda to mozesz dawac jesli czujesz ze togo potrzebuje.

Super brzuchalek:-)

U mnie tez troszke sniegu teraz jest, ale nie sadze ze sie roztopi...:-) Hania w siódmym niebie jest:-D

Ahoj :-D
Nom, nocka w miare, nastepna bez M. heh... Jeszcze dzis tylko i jutro wieczorem wraca... ciekawe...
No dobra ja mykam bo zaraz tata przyjedzie pewnie a ja musze ogarnąc sie i ubrac bo jedziemy zaraz do tego radomia... Mama zostaje z dzieciakami, Mikołaj jakby co dostanie mleko modyf... ale mamy nadzieje ze w 3h wrócimy..... ehhhh, nie chce mi sie trzymajcie kciuki bym przebrnela przez te wszystkie kiecki...i niewiem co lepsze, znalezc ja tam czy nie... :dry: heh..
No to do później! nie piszcie za wiele...:-p

No trzymam kciuki Eliza :):)

Witam sie pieknym słonecznym porankiem...

U mnie noc koszmar... Kuba obudził sie o 24:00 i nie spał mi przez 3 godziny... a potem co 20 minut wstawał... ja już niewiem czy to te zęby czy co... ale jakoś żyje :///choc zmeczona strasznie jestem

Beacia sliczny brzusio:)
Jak dla mnie to porod to cos strasznego,bol najgorszy w zyciu jaki mialam ale da sie przezyc.:) jak poloza malucha na brzuszku to caly bol mija:)

Patrycja wspolczuje nocki.

Alan dzis nauczyl sie przesylac buziaczka:) uczylam go kilka dni temu ale dzis pierwszy raz mu sie 8dalo:) no i snaidanko jadl widelcem:) paroweczksobie nabijal i do buzi:)

PATRYCJA - może faktycznie mu zęby idą albo ma za sucho w pokoju ? czasami jak jest za sucho albo za wilgotno to dzieci źle sypiają

FIKUSEK - no to gratulacje dla Alana :-)

kurde u mnie śnieg sypie biało już na dworze wieczorem to można by było już na sanki iść blee zima :dry:

famme wiesz co możliwe że jest za sucho bo mnie wieczorami męczy suchy kaszel.... musze dzis wychłodzic mu pokój wieczorem i zobaczymy jak bedzie spał

reklama
PATRYCJA - no to wywietrz dobrze a na noc połóż mokry ręcznik na kaloryfer najlepiej jak byś go jeszcze raz w nocy zmoczyła ;-) może pomoże :-)

Do góry