reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam nowa mame:)
misia super ze sie odezwlaas i u was wsio ok:)

dobrze ze ixi juz w domciu:) i Oliwierek jest piekny:)

Femme ale laska z ciebie:) ja swoje zdiecie mam w slajdzie:p

Kiniorek gratuluje synka:)

Temat spotkania..hmm do Łodzi mam kawal drogi wiec napewno sie nie pisze:( ale bardzo bym chciala.

Clio ja dopajalam i karmilam na zadanie co 3-4 godz.

A ja bylam dzis z malym caly dzien poza domem,poszlismy na spacer,pozniej do "urwiasa" to taki plac zabaw tylko wewnatrz budyku,jest basen z pilkami,toryu przeszkod:) trampolina,domek i wiele innych:)
poizniej pszlam do kumpeli,maluchy nam poszly spac:) pozniej po drzemce jeszcze sie pobawily ze soba i do domu wieczorkie wrocilam:)

reklama
ale się rozpisałyście dzisiaj :-D ja dziś pół dnia bawiłam się z Kubusiem:) jest taki radosny, że aż zal mi go jak przychodzi do mnie z misiem :)

Kiniorek jeszcze raz Wam gratuluje :-D

Oliwierek cudowny! :-D

Kiniorek widziałam Kasperka, jest słodziutki=) I śliczne imię=)

Beacia super wyglądasz!

Ixi ma ślicznego syneczka, jaka szkoda, że się go ta żółtaczka jeszcze trzyma, Bidulek=(

A my byliśmy w 3kę, a w zasadzie w 4kę bo jeszcze z teściową, u szwagierki i naszej Chrześniaczki. Ona ma 2.5 miesiąca a jak trzyma się ją za dłonie to się Cwaniara próbuje podnosic=P
Ogólnie wieczorem to były jedne wielkie szaleństwa z Martynką i padła o 20.30. Pokombinowałam i pozmieniałam jej w pokoiku, ma teraz wyrko w innym miejscu, zobaczymy czy to w jakikolwiek sposób pozytywnie wpłynie na jej nocki. No i dziennie coraz później kładę ją spac. Zobaczymy..

soso dziękuję :)
otwarłam sobie winko usypiam alexa i zaraz wskakuję do wanny muszę sie odstresować bo mąż mnie z równowagi wyprowadził ... gówniarz wrrr napisze na zamknietym bo wstyd

czyli jak go dopoje nieco wodą to nic złe gosie mu nie stanie bo ten pediatra mówiło pustych kaloriach i w ogóle ...

soso dziękuję :)
otwarłam sobie winko usypiam alexa i zaraz wskakuję do wanny muszę sie odstresować bo mąż mnie z równowagi wyprowadził ... gówniarz wrrr napisze na zamknietym bo wstyd

czyli jak go dopoje nieco wodą to nic złe gosie mu nie stanie bo ten pediatra mówiło pustych kaloriach i w ogóle ...

nic sie nie stanie:)

kiniorek Gratulacje... super imie dla Małego...;-)
biedna IXI umorduje sie nam biedaczka. Oliwier Sliczny. Dobrze że chciaz sie wyprowadzają od rodziców bo jakby sie musiała dwójką opiekować to by zupełnie padła.

hej kochane:)
ja mam urwanie głowy osatnio nawet nie ma czasu poczytac no ale szkoła, ślubik i mieszkanko na głowie,
juz pokoik dla małego prawie gotowy :)
buziaki:*

reklama
Dziękuję dziewczyny :) Mnie też się to imię bardzo podoba :)

Migotka
widzę, że ciążowo jesteśmy podobnie tygodniowo :)
Ja na razie zakupiłam komodę dla małego na ciuszki, bo łóżeczko itp będziemy przwozić nieco później.

W sobotę idziemy zaspokoić z Krzyśkiem nasze potrzeby rodzicielskie do Smyka ;D
Ja chcę kupić butelkę z Lovi, z dynamicznym smoczkiem... Mam wrażenie, że będzie ona bardzo przydatna...
A Krzyś chce kupić cumelek ^^

Może nam jeszcze coś wpadnie do głowy co kupić, chociaż może jeszcze za wcześnie na takie akcesoryjne zakupy?

Do góry