reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam nowa mame:)
misia super ze sie odezwlaas i u was wsio ok:)

dobrze ze ixi juz w domciu:) i Oliwierek jest piekny:)

Femme ale laska z ciebie:) ja swoje zdiecie mam w slajdzie:p

Kiniorek gratuluje synka:)

Temat spotkania..hmm do Łodzi mam kawal drogi wiec napewno sie nie pisze:( ale bardzo bym chciala.

Clio ja dopajalam i karmilam na zadanie co 3-4 godz.

A ja bylam dzis z malym caly dzien poza domem,poszlismy na spacer,pozniej do "urwiasa" to taki plac zabaw tylko wewnatrz budyku,jest basen z pilkami,toryu przeszkod:) trampolina,domek i wiele innych:)
poizniej pszlam do kumpeli,maluchy nam poszly spac:) pozniej po drzemce jeszcze sie pobawily ze soba i do domu wieczorkie wrocilam:)

reklama
ale się rozpisałyście dzisiaj :-D ja dziś pół dnia bawiłam się z Kubusiem:) jest taki radosny, że aż zal mi go jak przychodzi do mnie z misiem :)

Kiniorek jeszcze raz Wam gratuluje :-D

Oliwierek cudowny! :-D

Kiniorek widziałam Kasperka, jest słodziutki=) I śliczne imię=)

Beacia super wyglądasz!

Ixi ma ślicznego syneczka, jaka szkoda, że się go ta żółtaczka jeszcze trzyma, Bidulek=(

A my byliśmy w 3kę, a w zasadzie w 4kę bo jeszcze z teściową, u szwagierki i naszej Chrześniaczki. Ona ma 2.5 miesiąca a jak trzyma się ją za dłonie to się Cwaniara próbuje podnosic=P
Ogólnie wieczorem to były jedne wielkie szaleństwa z Martynką i padła o 20.30. Pokombinowałam i pozmieniałam jej w pokoiku, ma teraz wyrko w innym miejscu, zobaczymy czy to w jakikolwiek sposób pozytywnie wpłynie na jej nocki. No i dziennie coraz później kładę ją spac. Zobaczymy..

soso dziękuję :)
otwarłam sobie winko usypiam alexa i zaraz wskakuję do wanny muszę sie odstresować bo mąż mnie z równowagi wyprowadził ... gówniarz wrrr napisze na zamknietym bo wstyd

czyli jak go dopoje nieco wodą to nic złe gosie mu nie stanie bo ten pediatra mówiło pustych kaloriach i w ogóle ...

soso dziękuję :)
otwarłam sobie winko usypiam alexa i zaraz wskakuję do wanny muszę sie odstresować bo mąż mnie z równowagi wyprowadził ... gówniarz wrrr napisze na zamknietym bo wstyd

czyli jak go dopoje nieco wodą to nic złe gosie mu nie stanie bo ten pediatra mówiło pustych kaloriach i w ogóle ...

nic sie nie stanie:)

kiniorek Gratulacje... super imie dla Małego...;-)
biedna IXI umorduje sie nam biedaczka. Oliwier Sliczny. Dobrze że chciaz sie wyprowadzają od rodziców bo jakby sie musiała dwójką opiekować to by zupełnie padła.

hej kochane:)
ja mam urwanie głowy osatnio nawet nie ma czasu poczytac no ale szkoła, ślubik i mieszkanko na głowie,
juz pokoik dla małego prawie gotowy :)
buziaki:*

reklama
Dziękuję dziewczyny :) Mnie też się to imię bardzo podoba :)

Migotka
widzę, że ciążowo jesteśmy podobnie tygodniowo :)
Ja na razie zakupiłam komodę dla małego na ciuszki, bo łóżeczko itp będziemy przwozić nieco później.

W sobotę idziemy zaspokoić z Krzyśkiem nasze potrzeby rodzicielskie do Smyka ;D
Ja chcę kupić butelkę z Lovi, z dynamicznym smoczkiem... Mam wrażenie, że będzie ona bardzo przydatna...
A Krzyś chce kupić cumelek ^^

Może nam jeszcze coś wpadnie do głowy co kupić, chociaż może jeszcze za wcześnie na takie akcesoryjne zakupy?

Do góry