reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
SOSO - tam się angielskiego nauczyłaś ? w ogóle jak ty się tam znalazłaś mnie to ciekawi :-D :-p

PATRYCJA - no niestety w sumie wolała bym mieć idealnego faceta niż być idealna :-p :-D w sumie wystarczył by jakiś po prostu odpowiedni ::-p :dry:

Ja sobie wsuwam sałatkę na obiadek tym razem się zcfaniłam i z domu wzięłam :-)

SOSO - tam się angielskiego nauczyłaś ? w ogóle jak ty się tam znalazłaś mnie to ciekawi :-D :-p

PATRYCJA - no niestety w sumie wolała bym mieć idealnego faceta niż być idealna :-p :-D w sumie wystarczył by jakiś po prostu odpowiedni ::-p :dry:

Ja sobie wsuwam sałatkę na obiadek tym razem się zcfaniłam i z domu wzięłam :-)

poznalam go przez jego kolega jak pracowalam w niemczech w restauracji :p:p pzyszedl sie napic jego kumpel i poznalam jego kumpla potemv zaczol pisac od mnie sms z mojego telefonu i raz sie zapyttalam kogo t numer i moj mi odpowidzial i tak sie zaczelooooo przyjechal raz do mnie do nemiec drugi 3 a podkresle zem ial do mnie 400 km i potem mnie zabral hehehe

ANETKA - no ty nie musisz :-p :-) ale możesz :-D :p

ELIZA - no ty jesteś w sygnaturze to odpuszczam :-D :-)

PATRYCJA - młodziutko wyglądasz ile masz lat ? :-p

Tutaj ja :-) Zobacz załącznik 303262
:szok: ale lachon..... :-D w kompleksy popadłam:-( heh...
poznalam go przez jego kolega jak pracowalam w niemczech w restauracji :p:p pzyszedl sie napic jego kumpel i poznalam jego kumpla potemv zaczol pisac od mnie sms z mojego telefonu i raz sie zapyttalam kogo t numer i moj mi odpowidzial i tak sie zaczelooooo przyjechal raz do mnie do nemiec drugi 3 a podkresle zem ial do mnie 400 km i potem mnie zabral hehehe
Fajna historia:-) Pasujecie do siebie.
Moj M ma 26 lat. i niewiem wyglada chyba na tyle;]

Patrycja214 A gdzie Ty masz tego frzyba?
Mamusiamikusia Ja nie wiedziałam że z ojcem Twoich dzieci tak się sprawy mają.
Daffi He, he, jaki pulpecik. Oby te zimo nie było takie jak poprzednie.
Soso No fajnie szczuplutka byłaś, mogłabym się założyć ze teraz też jesteś niczego.
Femme Laska. A się uśmiałam z tego demota.

Patrycja214 A gdzie Ty masz tego frzyba?
Mamusiamikusia Ja nie wiedziałam że z ojcem Twoich dzieci tak się sprawy mają.
Daffi He, he, jaki pulpecik. Oby te zimo nie było takie jak poprzednie.
Soso No fajnie szczuplutka byłaś, mogłabym się założyć ze teraz też jesteś niczego.
Femme Laska. A się uśmiałam z tego demota.

oj kochana uwierz mi nie jest lepiej nei vjestem dziewczyna ktora narzeka na cialo ktorego nie ma jak duzo dziewczyn naprawde roztylam sie ze szokk zawszem ialam prble tylka i udddd zawsze ale brzuszek plaski teraz dostalam brzucha wiec chyba sie starzeje heheh

elizka twoj ma fana buzke i mowie powarznie :)

i kasiucha man tez mi sie podoba:p
duzlo jego znajomych mysli ze jestem arabka :p bo na zdjeciach tak nie widac ae hehe zawsze kazdy gadalvze jestem z inengo kraju:pO

reklama
Do góry