reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

SOSO - tu się pokaż ja też chętnie zobaczę lubię widzieć z kim gadam a ja facebooka nie mam :-p

W ogóle każda by mogła mi się pokazać :laugh2: :-p

reklama
Ja mam większośc z was na nk to tak wkleiłam najświeższe zdjęcie.... mnie można zobaczyc na moim profilu tutaj z albumie :):)

Eliza na wiosne czemu nie skoro zapraszasz hehehe :):)

soso bo femme pisała, żeby się jej pokazać :-p ja się jej pokazywać nie muszę, bo ona wie jak wyglądam :-p
A fotki żeby wrzucić to po prostu do wiadomości załączniki dodaj (taki ten spinacz obok buźki uśmiechniętej na górze, nad tym co piszesz:-p)

picture229629t.jpg

tak wygladałam na 2 miesiące po porodzie... w sumie sie nie zmieniłam.. mam tylko krótsze włosy:tak: no i chudsza jestem hehe

reklama
5 mieisac2.jpg

to moja mala 5 miesiecy

5 mieisecy.jpgto tez 5 mieisecy

madzia.jpgto ja 2 miesiace po porodze byla szczuplejszan iz teraz

ja.jpgto ja z moim

DSC00252.jpgto moj uwirzycie ze ma 27 lat?

te pierwsze zdjecie na starymc mieszaniu z moim ex a te gdzie ma moj zdjecie to pol roku na innym mioeskzaniu brrr pamietam ten pokoj masakra :

Do góry