reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Zobacz załącznik 303259

to moja mala 5 miesiecy

Zobacz załącznik 303260to tez 5 mieisecy

Zobacz załącznik 303261to ja 2 miesiace po porodze byla szczuplejszan iz teraz

Zobacz załącznik 303258to ja z moim

Zobacz załącznik 303263to moj uwirzycie ze ma 27 lat?

te pierwsze zdjecie na starymc mieszaniu z moim ex a te gdzie ma moj zdjecie to pol roku na innym mioeskzaniu brrr pamietam ten pokoj masakra :

swietne zdjecia:)
a twoj bardzo mlodo wyglada.. jej moj ma 26 lat ale przy twoim wyglada jak dziadek....

famme sliczna jestes.

irokezik.jpgzlotko.jpgpo pordzie dla smiechu fottka i malej 2 miesiace wystarczy?:)

no kochana masz figurke nie ma co :)

ja tlusciuch teraz jestem ale jakos z tym zyjee heheheheh moja maa zawsze mowila ze u mnhie dobrze ze oczami nadrabiam chociaz tyle

ANETKA, UMI - Nie przesadzaj :* :-)

SOSO - ile ty masz lat ? :-) fajnie Ci w tych długich włoskach było :-) a że Twój ma 27 lat w życiu bym nie powiedziała :no: ale przystojniak z niego ;-) ale chudzielec :-p

PATRYCJA - dzięki ;-) :-p a ty jeszcze mówisz że teraz chudsza jesteś i chcesz jeszcze chudnąć ? z buzi na szczuplutką wyglądasz :yes:

DAFFI - dzięki :-) ty też laska jesteś z tego co widzę po zdjęciu ze ślubu ;-)

Ostatnia edycja:
Famme bo z buzi zawsze chuda byłam hehe.... gorzej z boczkami :) i brzuchem ::)

No soso mi tez sie podobasz w tej dłuższej fryzurce :)
a Twój rzeczywiście młodo wyglada mój ma 25 ale wygląda na swoje lata

ANETKA - Nie przesadzaj :* :-)

SOSO - ile ty masz lat ? :-) fajnie Ci w tych długich włoskach było :-) a że Twój ma 27 lat w życiu bym nie powiedziała :no: ale przystojniak z niego ;-) ale chudzielec :-p

PATRYCJA - dzięki ;-) :-p a ty jeszcze mówisz że teraz chudsza jesteś i chcesz jeszcze chudnąć ? z buzi na szczuplutką wyglądasz :yes:

chudzielec na maksa ae kochany wiecie te wlosy co mialam na pierwszym to przedluzane mialam wogule bylam masakrycznie przeczulona na punkcie mojgo wygladu potrafilam w siebie ladowac jak glupia :p KOMPLEKSY mialam po porodzi dlatego amoj chudzielec ALE jak sie ubierze to masakra kocham go w tych ciuszkasz :p:p:p:p dzinsy trampkiii bluza i rozowa bluza on jest ciemny to pieknie :p

na dole masz te slajdy to sa aktualne zdjecia mojej coreczki

Ostatnia edycja:
reklama
SOSO - jak ty w ogóle tego swojego poznałaś ? on gada coś po Polsku ? :-p

PATRYCJA - hehe ten głupi brzuch też mam problemy z nim tamto zdjęcie jest zanim przytyłam teraz mi wszystko w brzuch poszło ale zaczęłam ćwiczyć :-p

Do góry