reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
jeju dizewczyny czy wy widzicie? soso probuje zabawic sie w kanibala na mojej corce! wsyzscy jestesmy swiadkami ze planuje morderstwo!

jeju dizewczyny czy wy widzicie? soso probuje zabawic sie w kanibala na mojej corce! wsyzscy jestesmy swiadkami ze planuje morderstwo!

hehehe no nie az tak zle to nie bedzieeee:):):) kochana :):):):)ale mowie ci ta twoja julcia taka boskaAA ehhh wszystkie dzieci boskieee naprawde al twoj t pulpecik fajnie musi wygladac jak je mniam t6e puciuse tak fajne :)

A widzisz Dafuniiuuuuuu patrysia mnie popira twoja mala jak taka mala lala zuzia:)

Ostatnia edycja:
hehe jakie dobre nastroje chociaż tu wesoło w domu szaro i buro ;/ ehh a planowałam dziś spacer i śnieg fuuuu

ale kupiłm sobie lamki na choinkę :p której nie mamy :D

alex śpi po koncercie południowym ... wszystko było oki zrobił kupkę i po przebraniu już mu coś nie pasowało butelki zjadł 30ml i śpi od14 ... pogoda chyba też na maluchy tak działa

dziewczyny ile karmiłyście na dobe około pytam bo alex mi je 6/7 razy po 120ml i nie wiem czy karmić go na żądanie czy twardo sie ram godzinowych trzymac ... i czy dopajaćbo pediatra powiedział ze nie bo pokarmy są innowacyje i wystarczajace i nie wiem co myślec

reklama
hehe jakie dobre nastroje chociaż tu wesoło w domu szaro i buro ;/ ehh a planowałam dziś spacer i śnieg fuuuu

ale kupiłm sobie lamki na choinkę :p której nie mamy :D

alex śpi po koncercie południowym ... wszystko było oki zrobił kupkę i po przebraniu już mu coś nie pasowało butelki zjadł 30ml i śpi od14 ... pogoda chyba też na maluchy tak działa

dziewczyny ile karmiłyście na dobe około pytam bo alex mi je 6/7 razy po 120ml i nie wiem czy karmić go na żądanie czy twardo sie ram godzinowych trzymac ... i czy dopajaćbo pediatra powiedział ze nie bo pokarmy są innowacyje i wystarczajace i nie wiem co myślec

ja poiam i karmiam normalnie bo mnie sumienie gryzlo ze dziecko nie pije mi tez mowil pediatra zeby nie dopajac ale i tak to robiam a je dobrzeee naprawde dobrze ja kamilam jak chciala naprawde moim zdaniem jak chodzi o to to mama wie lepiej takiemoje zdanie moja tez jada bardzo duzo mlekaaa i pila d dzis pije teraz jej ogranczam bo chleje a nie pije musze ci powiedziec ze twoje slajdziki sa super:)

Do góry