reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Famme my tez sie spotykamy.. we wrześniu byliśmy u nich na kilka dni teraz na ferie sie szykujemy że oni do nas przyjada...
Kobietki Kochane moje Was to ja uwielbiam hehehehehe bez Was nie było by tego forum :):)

A ja znam tylko jedną mamuśkę z BB tak na żywo.
Najlepiej to zróbmy jakieś ogólnie spotkanie dla młodych mam :-) :-p Gdzieś na środku Polski, żeby sprawiedliwie było ;-);-)

UMI - ja się dzisiaj pozbyłam z mojej "myszki" :-p sierści bo już takiego konga to dawno nie miałam ale że nie była używana to zarosła :laugh2: :-p

SOSO - :-) a u mnie spokojnie po śniadaniu jedną umowę z klientem już podpisałam więc luzik a co tam w wielkim świecie :-) ale ja bym sobie do Holandii pojechała :-p w coffee shopie już byłaś ? :-p :-D

Ja teraz padam :-D:-D:-D

Famme my tez sie spotykamy.. we wrześniu byliśmy u nich na kilka dni teraz na ferie sie szykujemy że oni do nas przyjada...
Kobietki Kochane moje Was to ja uwielbiam hehehehehe bez Was nie było by tego forum :):)
No juz mialam Cie lać:-D :***

Ja se juz obiadek jem... :-p kopytka z sosikiem i suróweczka.... <mniam>
U mnie deszcz pada:dry: a snieg gdzie? rozpuscil sie po drodze?:dry:

Edit. anetka to u mnie u ,mnie:-D Ja ma trójke dzieci, ciezko gdzies sie ruszyc to z checia was przyjme, chalupke nie mala to sie zmiescimy :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
pati nie zapominaj o mnie, gdyby nie to forum nie poznałabys tak wspaniałej osoby jak ja hihi:-p
soso dziękuje jesli chodzi o makijaż to też mam fioła na tym punkcie chociaz bardziej na punkcie włosów
femme no ja od soboty zarosłam w sumie to nawet od piatku bo w poniedziałek szybko prysznic bo póxno wczoraj mi sie nie chciało:-p nic dzis trzeba eh
daff hihi widac ze mleczka jej nie żałowałas:-) słodka była

nie bylo jak zalowac jak ona mi wcinala po 260 ml mleka a pozniej jeszcze z kaszka dodatkowo.

Ja mam do Łodzi jakieś 2,5 godzinki drogi... to nie ma źle hehehehe pozatym niedaleko Łodzi mamay rodzinke dokładnie w Tomaszowie Mazowieckim więc jak dla mnie może byc hehe

Ej no jakim cudem wy przeczytacie to co wkleiła femme?

edit ja do Łodzi mam 300 km no 299 żeby nie było:-p

Femme co to nie dam rady przeczyta cza małe litery nawet jak powiekszam:/

dopkladnie tak smao mam! widzialam tylko jedno slowo nie cenzuralne na K....

ps znow mam nerwa! zimno mi wyszlo!!!!!

a no i dodam ze juz dzis julka kupke zrobila ale widze ze odparzenia mocne sie pojawily! no szlak by trafil! az krewka z nich leci. zasmarowalam pupe tormentiolem bo mloda idzie zaraz spac... ale pozniej bedzie z fgolym dupskiem biegac p omieszkaniu zeby sie wietrzylo i zasuszalo.

reklama
UMI - a teraz widzisz? :-p
Polska pomysłowość - DEMOTY

PATRYCJA - nie no my się widujemy częściej tak co tydzień jakoś :-p hehe no ale w życiu bym nie podejrzewała że na forum spotkam moją drugą połówkę :laugh2: :-p ...no no w sumie ja rozkręcałam to forum mój pierwszy post jest na 125 stronie a zobacz ile już ich jest :-p mi dużo siły to forum dało na prawdę cieszę się że tu trafiłam :-)

ELIZKA - chodzi Ci o obrazek czy o moje futro ?:-D

ja mam 360km do Łodzi :-p

Ostatnia edycja:
Do góry