reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

UMI - Jak to jeszcze? a co ja takiego dzisiaj zjadłam 2 kanapki smakije czy jak to się zwie pączka i tą sałatkę to tak dużo ? :-p

VEGAS - bo prawdziwy :-p

reklama
UMI - przecież to dużo nie jest ! :-p ja zjadam zazwyczaj 2-3 razy więcej :-p

Ale miałam klienta :laugh2: jakiś pijak przyszedł sobie myślę no tak znowu będzie tylko pierdzielił :-p a co się okazało że wziął :laugh2: dla córki na święta :-) (pracuje w cyfrze + )

ej aski ja nie jestem w twemacie, zagldam zeby sie zameldowac, Olek czuje sie tu coraz lepiej, dzis zrobil sobie siniaka, walnal rog stolu yh.... ale jest ok:)

Eliza-fajne suwaczki:)

Femm nie dużo ale mnie chodzi o to że jesz co chcesz a i tak masz super figure, podczas gdy ja zjem np ciastko i z tym ciastkiem walczyc musze 2 tyg:?;-p

A ja własnie wyjełam awizo z MOPSU... pewnie znowu mi nie przynali tylko nie wiem czemu teraz pojade jutro albo w czwartek i wybiore... Kurde nooo

Eliza Miki jest slodziutki i jakie ma oczka piekne,moglabym patrzec i patrzec na niego:) Alan tez wczesnie zaczal siadac:) tez jakos jak Miki:)

Femme Ninka jest sliczna:) Piekna mala dama:)

Kasiuch Alan dzis to masakrycznie tlucze sobie glowe,zlecial z lozka,pozniej przewrocil suszarke do prania na siebie,pozniej walnal sie o krzeslo:/ masakra. I chyba ma guza z tylu glowy,cos czuje ale ma takie wlosy ze nie da si luknac.

Ja już w domu i po dentyście Nina była ze mną i obserwowała bo ponoć trzeba dzieci na wizyty u dentysty zabierać żeby się przyzwyczajały to później łatwiej będzie jak one będą musiały iść :biggrin2:

FIKUSEK - a dziękuje w imieniu Niny :-p

UMI -hehe no życie :-p :-D ...a czemu z MOPSu niby mają ci ie przyznać ?:sorry: należy się przecież Tobie jak nic :-p co oni kombinują mendy jedne ? :-p

Hej,

Nawet nie próbuję nadrabiać,bo za dużo tego ;-)

Umi a może jednak MOPS się spisał i kaska będzie ;-) Ja mam zawsze takie głupie szczęście,że zwykle przekraczam jakieś progi kwotowe o 1 gr ;-) Teraz powinno się udać- przynajmniej według moich wyliczeń ;-) No, ale najpierw muszę przebrnąć przez te cyrki ze składaniem papierów. Patrycja do końca miesiąca jeszcze parę dni to powinnaś dostać.

Majka mi właśnie padła po pół godzinnym płaczu, po tym jak ją położyłam na brzuchu. Prawie się własną śliną dławiła podczas tego wrzasku:szok:

Byłyśmy dziś na szczepieniu, nie było źle ;-) Dostała tą 5w1. Chciałam jeszcze rotawirusy, ale to u mnie kosztuje 320 to się jeszcze zastanowię , bo w portfelu pustki;-) Przed samym wyjściem do przychodni miałam giga kupę ;-) Trzeba było wrzucić małą do wanny, bo cała w kupie aż po szyję:rofl2: Ubranie, pielucha na materacu od wózka, materac z wózka wszystko do prania ;-) A jak ja tylko przebrałam to się znowu tak zasikała, że ponownie trzeba się było przebrać ;-)

reklama
A moj maluch zjadl wlasnie drugiego cyca i spi juz na noc, Daniel tez juz kima;-) a hania baje oglada:-)
Ide kolacje sobie zrobie jakaś. No i do piatku wieczora jestem sama z dziecmi, maz wraca dopiero wtedy...:dry:

Kasiuch dzieki:-) fajnie ze sie meldujesz tu u nas:-)

Do góry