Liza
Fanka BB :)
ja tez mialam prac;]
to se popralam.....
to se popralam.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może masz rację, ale wieku 35 lat wiesz już czego się można od życia spodziewać i masz bardziej ustabilizowane życie dzieki czemu możesz świadomie podjąć decyzję.Czy stać Cię na dziecko, czy jesteś w stanie zapewnić mu odpowiednie warunki do życia, potem wykształcenie-mając już jakiś status społeczny wiesz na co możesz sobie pozwolić a na co nie, a planowanie właśnie z czymś takim mi się kojarzy.A chcieć dziecko i mówić sobie "będzie co będzie" to trochę nieodpowiedzialne...ale to tylko moje zdanie i nikomu nie każę się z nim zgadzać. Sama urodziłam młodo bo mając 20 lat i jestem wdzięczna losowi że dał mi szansę na godne życie u boku wspaniałego męża, ale pamiętam dobrze tez te trudne chwile.Człowiek majac i 35 lat nie zaplanuje w pełni swiadomie macieżynstwa zawsze jest cos takiego jak zrzadzenie losu czy pech, czegonie da sie wykluczyć nawet najlepszym planem
kurka.. a ja byłam dobrej myśli.. aż mi głupio..Ewi hej a jako tako rodzice mnie dzisiaj odwiedzą nie widzieliśmy się od czerwca i już na nich czekam
a jak nadrabianie Ewi??
jestem druga
SMS od IXI
ja od soboty wieczora leżę na patologii bo zaczęłam krwawić. Mój D próbował wam coś napisać na forum ale mu się nie udało. Póki co leżę i dostaję kroplówki na płucka małego... No i nie krwawię. Zobaczymy jak to będzie. Pozdrawiam i 3majcie kciuki!