Euphoria*
Zaciekawiona BB
Vegas & Patrycja moze to proocze sny i niedlugo i wy bedziecie zafasolkowane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zgadzam sie z tym, ze 22latek jest gowniarzem. Moj maz ma 20 lat, mial 19 jak urodzilam. Mieszkamy razem, utrzymuje nas, jest wspanialym mezem i jeszcze wspanialszym tata. Jest niesamowicie odpowiedzialny-wiec zdarzaja sie tacy. A tak wogole to sie witam. Ja obiad robie a Aleks buszuje. Mam nadzieje, ze uspokoi sie z Ixi i maluszek posiedzi w brzucholku jeszczeW sumie to tak sobie tutaj zajrzalam, bo sama jestem mloda mama (mam juz synka -konczy 3 lata za 4 dni, teraz spodziewam sie drugiego potomka). Mozliwe, ze zahacze sie na dluzej, bo widze, ze jestescie baaaaardzo aktywne =] I w ogole, ze fajnie....
No i czytam, czytam i nie wierze wlasnym oczom....
Slowo 'fail' normalnie tutaj nie pasuje.
Niunia, tak szczerze mowiac, odebralo Ci rozum? Nie atakuje Cie, ale skoro chcesz byc Matką, przestan myslec tylko o sobie i pomysl moze o swoim przyszlym dziecku?
Masz 17 lat i starasz sie o dziecko.
Nie jestes nawet pelnoletnia, nie masz zamiaru sie rozwijac (chocby napisac matury?!). Nie masz pracy... Sorry, ze sie zapytam.. to co ty w takim razie robisz? Z czego zyjesz? Za co jesz, ubierasz sie?
Zyjesz na łasce rodzicow? Na łasce chlopaka? tym nazywasz doroslosc? Tak wyobrazasz sobie dojrzalosc?
Mowic, a robic to dwie rozne czynnosci! Nie jestescie malzenstwem, wiec nie mow, ze to wasze wspolne. To jest mieszkanie chlopaka. Czy twoj chlopak powiedzial wprost: 'Sluchaj, chce miec z toba dziecko, zrezygnujmy z zabezpieczen i chodzmy na zywiol?'.... Masz chociaz pierscionek zareczynowy? 22letni chlopak to jest gowniarz, nie mezczyzna i uwierz mi, facet powie wszystko, zeby tylko dostac to co chce...
Dziecko to nie jest piesek.
Rozumiem, ze chcesz dopelnic to co was laczy..
nie, ja stosuję plastry anty. Mimo moich wielkich chęci nie chciałabym byc teraz w ciąży bo wpierw muszę popracowac zawodowo. Źle mi z tym, że żyjemy tylko z pensji męża. Niska nie jest, ale to nie wytłumaczenie bym ja nie pracowała. Miałam zacząc od 1 września, ale sprawa się pokomplikowała i czekam na jakiś znak od pewnego Ktosia odnośnie mojej pracy, kiedy dokładnie zaczynam. Poza tym 2 pensje to nie jedna=) Na pewno będzie nam się lepiej żyło. Poza tym to mój i męża warunek - drugie dziecko jak będę miała ustabilizowaną syt z pracą.Vegas & Patrycja moze to proocze sny i niedlugo i wy bedziecie zafasolkowane
Euphoria w moim przypadku raczej nie bo ja dość niedawno rodziłam i narazie nie zamierzam fasolkować..... Biore tabletki i stosujemy dodatkowe zabezpieczenia także mozliwości takiej nie ma....Vegas & Patrycja moze to proocze sny i niedlugo i wy bedziecie zafasolkowane
Mi jakoś trudno było tu sie wbić... Mialam trochę na głowie ale już jestem i nie zamierzam odchodzićSms od IXI
leże sobie strasznie nudno, ten szpital jest straszny ... na sali 3 dziewczyny na podtrzymaniu ale wszystkie powyżej 34 tc i jedna z rozwarciem 32tc ... Pocieszamy sie na wzajem. Zaraz mam mieć badania i usg. Mały szaleje, przynajmniej wiem że nic mu nie jest. Krwawień nie mam tyle dobrze
ogólnie czeka na wyniki poziomu hormonów i informacje od lekarzy da nam znać co i jak bo jej D jakoś nie radzi sobie z naszym forum trosze mnie uspokoiła ale na bierząco będę pisać
Elizka a ja latałam po to pranie bo jak luneło ... masakra
patrycja kolia a wy gdzie byłyście jak was nie było
Nie zgadzam sie z tym, ze 22latek jest gowniarzem. Moj maz ma 20 lat, mial 19 jak urodzilam. Mieszkamy razem, utrzymuje nas, jest wspanialym mezem i jeszcze wspanialszym tata. Jest niesamowicie odpowiedzialny-wiec zdarzaja sie tacy. A tak wogole to sie witam. Ja obiad robie a Aleks buszuje. Mam nadzieje, ze uspokoi sie z Ixi i maluszek posiedzi w brzucholku jeszcze
wiem, ale lepiej stosowac plasterki niż ich nie stosowac. Po to sa te środki anty. Jeżeli będzie wpadka to będzie, pokochamy najmocniej na świecie dzieciątko=) tego jestem pewna heheVegas nic nie sugeruje, ale dla mnie anty nie jest NIGDY 100% pewna, ja zaszlam w ciaze przy REGULARNYM braniu tabletek Oczywiscie musialam byc ta 1 na 10000
wiem, ale lepiej stosowac plasterki niż ich nie stosowac. Po to sa te środki anty. Jeżeli będzie wpadka to będzie, pokochamy najmocniej na świecie dzieciątko=) tego jestem pewna hehe