fikusek1988
Mama Alanka:)
Andzia dlaczego jescze nie otrzymalam zaproszenie na nk od ciebie??:/ namiary z dafi wyslalysmy ci juz dawno:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
takie stany grzybicze/zapalne czesto sa spotykane w ciazyHej
JA miałam bardzo dobre 2 dni spędzone
Przyjechał Krzyś i sobie pogadaliśmy a w nocy... no ;]
Już mamy pierwsze zajęcia w poradni rodzinnej zaliczone
W poniedziałek do gin ale wiecie co... Troszkę się niepokoję, myślę że mam grzybicę
Nic mnie nie swędzi, ale tak jakoś dziwny ten śluz jest... No mam nadzieję, że na badaniu mi wszystko powie...
A jak wy myślicie?? Bo mam clotrimazolum i się smaruję nim od czasu do czasu jak coś zapiecze ... Może powinnam się smarować przez kilka dni ?
tylko kurcze mój gin nie przyjmuje w piątki :-(
heh pamietam to dokladnie :-) ja jeszcze po zebrach dostawalam czesto;-)Mam tyle samo cm wzrostu;-)
Przy obecnej pogodzie to spoko :-) Jak znowu będzie ponad 30 to już gorzej, bo nogi mi puchną do giga rozmiarów;-) Ogólnie to w porządku, no chyba, że dostanę mocno po pęcherzu albo żołądku w trakcie jedzenia to odwiedzam dośc często wc![]()
hmm to cieszysz się? gratulacje, jeżeli te 2kreseczki okażą się fasolką:-)dziewczyny ale jaja, zrobiłam dzisiaj rano test bo strasznie mi się nie podoba że dalej mam nabrzmiałe/bolące piersi i co jakiś czas jajnik mnie zaboli i zobaczyłam to.....
ale jak to możliwe?
sama nie wiem co zrobić bo od piątku jem kolejne opakowanie anty
inaczej tzn jak?:-)Czesc laseczki moje
a tak znalazlam chwilke czasu. więc postanowilam napisac:-)
Mnie tez zastanawialo dlaczego motylek konto usunąl..ale wiecie co ja myślę,ze są takie osoby na tym forum ze np..nie chcą spotykac sie z innymi mamusiami albo nie chcą podawac swoich danych..poprostu chca tylko zbierac cenne informacje od innych mamuś..no ale to tylko moje zdanie...
Sliczna sukieneczka misia;-)
Vegas jaki chomik zarabistya Martynia sie go nie boi?
Dafuś Słodka Juleczkawidze ze kolczyczki ma w uszach..slicznie to wygląda
a co do nk to chodzilo mi ze daf mi wysala na pw namiary a nie ze mam ją na naszej klasie w znjaomych...
Madzia!! normalnie ciesze się z Tobątylko na co TY DZIEWCZYNO czekasz,jazda do gina!!
...Jejuś juz ci gratuluje
wirtam nowe mamusie..;-)
a Confouted chyba dobrze napisalam?? ale ty mlodo wyglądasz!! inaczej sobie ciebie wyobrazalam
a u mnie cieplutko wlasnie sloneczko pieknie przygrzewa!!
buzka