reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Witam nową mamusię :-)
Kurczę Madzia Ale super !! Gratulacje :-D
Clio Bardzo się ciesze ,że jest wszystko w porządku :-)
Misia Śliczna sukienka :-)
Dziewczyny piszecie i piszecie...
:-D
A ja dziś byłam na strasznie długim spacerze.. A później byłam zobaczyć gdzie koleżanka robi 18-stke ,bo nie miałam pojęcia... I jestem troszkę zmęczona :-D
A jak wam minął dzień??

Hej :)

JA miałam bardzo dobre 2 dni spędzone :)
Przyjechał Krzyś i sobie pogadaliśmy a w nocy... no ;]

Już mamy pierwsze zajęcia w poradni rodzinnej zaliczone :)

W poniedziałek do gin ale wiecie co... Troszkę się niepokoję, myślę że mam grzybicę :crazy:

Nic mnie nie swędzi, ale tak jakoś dziwny ten śluz jest... No mam nadzieję, że na badaniu mi wszystko powie...

A jak wy myślicie?? Bo mam clotrimazolum i się smaruję nim od czasu do czasu jak coś zapiecze ... Może powinnam się smarować przez kilka dni ?

Hej :)

JA miałam bardzo dobre 2 dni spędzone :)
Przyjechał Krzyś i sobie pogadaliśmy a w nocy... no ;]

Już mamy pierwsze zajęcia w poradni rodzinnej zaliczone :)

W poniedziałek do gin ale wiecie co... Troszkę się niepokoję, myślę że mam grzybicę :crazy:

Nic mnie nie swędzi, ale tak jakoś dziwny ten śluz jest... No mam nadzieję, że na badaniu mi wszystko powie...

A jak wy myślicie?? Bo mam clotrimazolum i się smaruję nim od czasu do czasu jak coś zapiecze ... Może powinnam się smarować przez kilka dni ?
takie stany grzybicze/zapalne czesto sa spotykane w ciazy:) ja niemalze cala ciaze na nystatynie jechalam:)

pojdziesz na wizyte to powiedz lekarzowi i pewnie jakies globulki przepisze:)

Czytałam że clitro jest w ciąży dozwolone, a miałam to przepisane... jak mi po tabletkach anty wyszedł objaw niepożądany czyli rumień wielopostaciowy czego nikomu nie życzę! Nawet najgorszemu wrogowi!

Ale ważne że pomogło...

A grzybica no nie jest fajna... I jakoś radzić sobie trzeba... Myślę, że może dlatego tak ciągle się ze mnie leje... Ale nie wiem, mam nadzieję, że coś dobrego dostanę... A nystatyna nie jest zła, ale wolę poczekać aż zacznę coś łykać...

A w ogólę jestem z siebie dumna ;] W ciągu całej ciąży zażyłam 2 tabletki ;] 1 nospę i 1 apap ;]

no nystatyna nie jest zla ale mnie wkurzalo to jak ona wyciekala przy chodzenie:) raz mialam co innego przepisane ale nie pamietam nawy ,tamto bylo dopiero super bo bylo bezbarwne:)

tylko kurcze mój gin nie przyjmuje w piątki :-(

Ty nie myśl o tym czy on przyjmuje tylko idź prędko i spróbuj się dostać do jakiegoś. Bo ja miałam straszny problem. I do swojej się nie dostałam :( a szkoda...

I chodzę teraz do przychodni u mnie w mieście... Chociaż wolałabym chodzić tam gdzie byłam od początku zapisana...

Fikusku ja bym chciała cokolwiek, żeby mnie tylko nie zaczęło swędzieć i żebym nie była podrażniona... Na razie mam zakupione 60 wkładek higienicznych i sobie je cenię :)

reklama
Mam tyle samo cm wzrostu;-):rofl2:
Przy obecnej pogodzie to spoko :-) Jak znowu będzie ponad 30 to już gorzej, bo nogi mi puchną do giga rozmiarów;-) Ogólnie to w porządku, no chyba, że dostanę mocno po pęcherzu albo żołądku w trakcie jedzenia to odwiedzam dośc często wc:-D
heh pamietam to dokladnie :-) ja jeszcze po zebrach dostawalam czesto;-)

dziewczyny ale jaja, zrobiłam dzisiaj rano test bo strasznie mi się nie podoba że dalej mam nabrzmiałe/bolące piersi i co jakiś czas jajnik mnie zaboli i zobaczyłam to.....
ale jak to możliwe?

sama nie wiem co zrobić bo od piątku jem kolejne opakowanie anty
hmm to cieszysz się? gratulacje, jeżeli te 2kreseczki okażą się fasolką:-)

Czesc laseczki moje;)
a tak znalazlam chwilke czasu. więc postanowilam napisac:-)

Mnie tez zastanawialo dlaczego motylek konto usunąl..ale wiecie co ja myślę,ze są takie osoby na tym forum ze np..nie chcą spotykac sie z innymi mamusiami albo nie chcą podawac swoich danych..poprostu chca tylko zbierac cenne informacje od innych mamuś..;) no ale to tylko moje zdanie...;)

Sliczna sukieneczka misia;-)
Vegas jaki chomik zarabisty:-D a Martynia sie go nie boi?

Dafuś Słodka Juleczka;) widze ze kolczyczki ma w uszach..slicznie to wygląda;):tak:

a co do nk to chodzilo mi ze daf mi wysala na pw namiary a nie ze mam ją na naszej klasie w znjaomych...

Madzia!! normalnie ciesze się z Tobą:tak::-D tylko na co TY DZIEWCZYNO czekasz,jazda do gina!!:-D...Jejuś juz ci gratuluje;)
wirtam nowe mamusie..;-)

a Confouted chyba dobrze napisalam?? ale ty mlodo wyglądasz!! inaczej sobie ciebie wyobrazalam;)
a u mnie cieplutko wlasnie sloneczko pieknie przygrzewa!!
:tak: buzka
inaczej tzn jak?:-)

Do góry