reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja 50tkę ledwo wypiłam, ale nawet źle nie było. Za to 75 fatalnie wchodziło i było mi strasznie niedobrze w poczekalni a jeszcze trzeba było 2h tam siedziec. Musiałam ograniczyc moje ulubione batoniki i Colę - mój ciążowy grzeszek:p

ja cukierki,czekolade i ciastka:D:D ja 50 gorzej przezylam niz 75 bo ta druga milam w spzitalu robiona i polozna mowila ze moge popijac woda:)

reklama
Wczoraj już chomiczek był na dłoniach u męża. Ale zapierniczał;D Jak motorówka:)
Dobra, spadam do córci bo obudziła się:)

Witajcie
mam dzis malo czasu jakos tak dziwnie sama nie wiem czemu..
odnosnie skasowania konta przez motylek1135 doszla do mnie wlasnie wiadomosc od mamus starajacych sie byc mamami w 2011r ze nasza kolezanka to najprawdopodobniej troll byla i dlatego jak dziewczyny ja zdemaskowaly szybko po cichutku usunela konto.
My mamy brak pewnosci o jej trollowanie ale dziewczyny wziely pod uwage fakt ze raz pisala ze jej maz wroci wieczorem itp a jak ktoras chciala sie z nia spotkac bo miala blisko do niej to pisala ze jednak nie moze bo jej maz wroci za godz no i pisala ze jest w Krakowie a IP wskazywalo Warszawe.
Takze przekazuje tyle ile zdolałam sie dowiedziec. Adminom nie podała przyczyny usuniecia konta.

Asia90 witaj. mam nadzieje że wszystko sie ogarnie i nie bedziesz musiała brać insuliny no i że z Malństwem będzie wszystko ok.

ja miałam od razu 75. nie wiem dlaczego. uratowała mnie jedynie cytryna którą mama mi kazała wziąc ze sobą.

ja o 14.30 musiałam wył komputer bo nagle i niespodziewanie wyszła mała chmurka, pogrzmiało, powiało popadało i po pół godz. przeszło a ja sie wziełam za porządki. ogarnełam kuchnie umyłam lodówke i zrobiłam frytki dla sibie i brata bo tylko we dwoje zostaliśmy dziś w domu. a teraz sobie odpoczywam a moje maleństwo włąsnie wstało i buszuje w swoim M1:-):-):-):-)

a co do motylka to szkoda bo wydawała sie fajna i nie wyglądało na to żeby trolowała... może była za krótko żebyśmy mogły coś podejrzewać

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny wybaczcie mi że ostatnio tak was zaniedbałam ale wali mi sie Kuź*** wszystko nie mam na nic sił.....
Siedze całymi dniami przed kompem szukając chetnych do współpracy i lipa.....męczy mnie to wszystko jeszcze z moim tak sie wszystko popieprzyło..... nic tylko usiąśc i ryczeć....:(:)(:)((

ojj bedactwooo:*

umi brzuszek niech rośnie zmieści sie mam nadzieje że nigdzie wiecej nie przytyje bo sukienka jest w sam raz
DSC00056.jpg

DSC00052.jpg

sliczna sukienka;)

Witam:)
Będę równiez młodą mamą, mam 20 lat. Synek przyjdzie na świat w listopadzie, termin mam na 20 dokładnie.
To pierwsze dziecko dlatego jak dowiedziałam się o ciąży trochę panikowałam, bo nie było wiadomo czy się ciąża rozwinie, ale na szczęście rozwineła się. Teraz borykam się z cukrzyca ciążową, dowiedziałam się o niej niedawno i było to dla mnie duże i niemiłe zaskoczenie. Mam nadzieję, że Synek będzie cały i zdrowy.

witamy:*

Witajcie
mam dzis malo czasu jakos tak dziwnie sama nie wiem czemu..
odnosnie skasowania konta przez motylek1135 doszla do mnie wlasnie wiadomosc od mamus starajacych sie byc mamami w 2011r ze nasza kolezanka to najprawdopodobniej troll byla i dlatego jak dziewczyny ja zdemaskowaly szybko po cichutku usunela konto.
My mamy brak pewnosci o jej trollowanie ale dziewczyny wziely pod uwage fakt ze raz pisala ze jej maz wroci wieczorem itp a jak ktoras chciala sie z nia spotkac bo miala blisko do niej to pisala ze jednak nie moze bo jej maz wroci za godz no i pisala ze jest w Krakowie a IP wskazywalo Warszawe.
Takze przekazuje tyle ile zdolałam sie dowiedziec. Adminom nie podała przyczyny usuniecia konta.

co tu tyle TROLI w KOLO nas....Maskara jakas:)

dobry popludniem:*

ale u mnie leje.....

dziewczyny ale jaja, zrobiłam dzisiaj rano test bo strasznie mi się nie podoba że dalej mam nabrzmiałe/bolące piersi i co jakiś czas jajnik mnie zaboli i zobaczyłam to.....
ale jak to możliwe?

sama nie wiem co zrobić bo od piątku jem kolejne opakowanie anty

Załączniki

• Bez nazwy.jpg
    Bez nazwy.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 59
Czesc laseczki moje;)
a tak znalazlam chwilke czasu. więc postanowilam napisac:-)

Mnie tez zastanawialo dlaczego motylek konto usunąl..ale wiecie co ja myślę,ze są takie osoby na tym forum ze np..nie chcą spotykac sie z innymi mamusiami albo nie chcą podawac swoich danych..poprostu chca tylko zbierac cenne informacje od innych mamuś..;) no ale to tylko moje zdanie...;)

Sliczna sukieneczka misia;-)
Vegas jaki chomik zarabisty:-D a Martynia sie go nie boi?

Dafuś Słodka Juleczka;) widze ze kolczyczki ma w uszach..slicznie to wygląda;):tak:

a co do nk to chodzilo mi ze daf mi wysala na pw namiary a nie ze mam ją na naszej klasie w znjaomych...

Madzia!! normalnie ciesze się z Tobą:tak::-D tylko na co TY DZIEWCZYNO czekasz,jazda do gina!!:-D...Jejuś juz ci gratuluje;)
wirtam nowe mamusie..;-)

a Confouted chyba dobrze napisalam?? ale ty mlodo wyglądasz!! inaczej sobie ciebie wyobrazalam;)
a u mnie cieplutko wlasnie sloneczko pieknie przygrzewa!!
:tak: buzka

ja sie na razie nie ciesze bo jakoś wydaje mi sie to nie możliwe haha :-D jeszcze bym zrozumiała jakbym miała tylko plamienie ale to bylo dosyć mocne (co prawda nie takie jak zwykle) no ale ten biust mnie strasznie zaniepokoił, i np. dzisiaj mnie rano mdliło :laugh2:

reklama
madzia ja też widze dwie kreseczki nawet bez zakładania okularów chociaż moje były tak samo wyraźne...biegiem do gina na co ty czekasz kobieto..:-) oj wszystko jest mozliwe.

Ostatnia edycja:
Do góry