kiniorek91
Fanka BB :)
myślałaś żeby się kiedyś spotkac z kimś z forum?
No wiesz, przez myśl mi to przeszło ale nie wiedziałam że są tak blisko jakieś mamusie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
myślałaś żeby się kiedyś spotkac z kimś z forum?
strasznie dziwna sprawa. Ja miałam raz pozytywny test kiedy też miałam @, robiłam go w czasie @ /wtedy co miesiąc wmawiałam sobie, że jestem w ciąży/ i wyszły II kreski. Myślałam, że to ciąża, ale beta wykazała brak ciąży. Może na betę idź?nie no u mnie teorytycznie jest możliwa ciąża bo kilka razy zdarzyło mi się zjeść tabletke z dużym opóźnieniem..
ale robiłam te testy i pierwszy wyszedł wątpliwy, potem miałam negatywny i dziwna @ no i dzisiaj zrobiłam ten..
tak jutro idę na betę o 8 ranostrasznie dziwna sprawa. Ja miałam raz pozytywny test kiedy też miałam @, robiłam go w czasie @ /wtedy co miesiąc wmawiałam sobie, że jestem w ciąży/ i wyszły II kreski. Myślałam, że to ciąża, ale beta wykazała brak ciąży. Może na betę idź?
a będziesz miała jutro wyniki czy w pon?tak jutro idę na betę o 8 rano
nie wiem szczerze mówiąc..a będziesz miała jutro wyniki czy w pon?
koniecznie z rana daj nam znac bo umrzemy z ciekawości!nie wiem szczerze mówiąc..
zrobie jutro jeszcze jeden test rano z moczu
kochana ja tak nie mysle po prostu po co byly ci nasz enamiary jak zaproszonek nie wysylasz to mnie dziwiConf inaczej tzn ..myslalam ,ze jestes starsza i ,ze nie jestes blondynką tylko ciemna;-)
Fikusek dlaczego dziwne? dziewczyny ja mam na nk znajomych z reala...dobrze powysyłam wam te zaproszenia..ale co e ten sposob chcecie przekonac się ze nie jestem oszustką czy jak?? bo caly czas tak myślę..