reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ech... No ja zimą od 3 lat łapię zapalenie pęcherza, ale w tym roku obowiązkowo będę cieplej się ubierać od pasa w dół...

W ogóle jak wy macie (wiem że to głupie pytanie) z higieną?? Tzn ile razy się w ciągu dnia podmywacie??
Przeczytałam że powinno się nawet 3 razy dziennie podmywać...

Przepraszam, że przeszłam na taki temat ale nie mam gdzie o tym pogadać ;] a wizyta w poniedziałek, ciekawość czysta

A my byliśmy u teściowej w trójeczkę a wieczorem na kolację wcinaliśmy frytasy:)
Misia śpi od 20.10:)

Co do Motylka to tylko kilka zdań z nią wymieniłam, więc tyle powiem:] hihi.

Andzia pisałaś nieraz, że mnie oglądałaś na nk, a ja mam przeca galerię tylko do znajomych. A tak swoją drogą skoro miałaś do mnie namiar czemu mnie nie zaprosiłaś. No wiesz co:(:p Wyślę Ci na priv moje dane raz jeszcze.... Ale to później.

Piszecie o upławach. Też je miałam w ciąży, ale to było wnerwiające! Musiałam ciągle z wkładką chodzic i zapomniec o ulubionych stringach.

kiniorek jak bylam w ciazy to gin powiedzial ze 2 razy wystaczy bo za duzo to tez podobno nie dobrze,a teraz jak np mam okres to powiedzial ze wtedy mozna i 4:) no i po porodzie kazal sie czesto podmywac bo ze wszytko szybciej sie zagoi:)
Vegas wlasnie do mnie i do dafi tez mniala i nie odezwala sie:/ dla mnie to dziwnie:/

No ja też zacznę, bo ja tylko raz a teraz tak wyczytałam na necie i w ogóle mi tak przyszło, ze to lepsze ogólnie będzie :)

Vegas no mnie wkładka nie przeszkadza, ale i tak wolałabym mieć normalnie i czysto ...

Ty nie myśl o tym czy on przyjmuje tylko idź prędko i spróbuj się dostać do jakiegoś. Bo ja miałam straszny problem. I do swojej się nie dostałam :( a szkoda...

I chodzę teraz do przychodni u mnie w mieście... Chociaż wolałabym chodzić tam gdzie byłam od początku zapisana...
ja jestem pewna że mój gin nie przyjmuje w piatki, a bardzo go lubie to już 3 z kolei i najlepszy :)

hmm to cieszysz się? gratulacje, jeżeli te 2kreseczki okażą się fasolką:-)
jeśli te kreseczki okażą się fasolką to b. sie ciesze :-)

Andziu wg mnie jeżeli Motylek nie chciała się spotykac z kimś to chyba wystarczy temu komuś napisac o tym wprost. Co do spotkań to miałam w zamiarze spotkac się z Natalką z forum a też milczy na forum. Dobrze, że chociaż na nk mamy namiary na siebie. Jeszcze się z nikim nie widziałam z forum, pewnie fajna sprawa:) A Kiniorek Ty jesteś z Czechowic i co?:p

Madziu wiesz ja znam koleżankę, która brała anty i też jej wyszły II kreski, w ciąży nie była, okres miała normalnie. Może to te anty tak świrują?

reklama
Madziu wiesz ja znam koleżankę, która brała anty i też jej wyszły II kreski, w ciąży nie była, okres miała normalnie. Może to te anty tak świrują?

nie no u mnie teorytycznie jest możliwa ciąża bo kilka razy zdarzyło mi się zjeść tabletke z dużym opóźnieniem..
ale robiłam te testy i pierwszy wyszedł wątpliwy, potem miałam negatywny i dziwna @ no i dzisiaj zrobiłam ten.. :eek:

Do góry