reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi tak, zawsze, 3lata pod Krakowem w Modlnicy, a tak to zawsze Kraków:-) a koleżanka skąd?:-p
Vegas właśnie dzięki uśmiechowi mąż na mnie uwagę zwrócił, tzn uśmiechem go oczarowałam:-)
misia92 bardzo ładna ta sukienka, idealna na ciążę:-)
fikusek badań też bym chciała oszczędzić, a nie wiem jak możnaby nawet pomóc dziecku na piersi, sztucznie karmione wiem, że może dostać zagęszczacz do pokarmu, ale na piersi to ja nie wiem:-)

reklama
umi tak, zawsze, 3lata pod Krakowem w Modlnicy, a tak to zawsze Kraków:-) a koleżanka skąd?:-p
Vegas właśnie dzięki uśmiechowi mąż na mnie uwagę zwrócił, tzn uśmiechem go oczarowałam:-)
misia92 bardzo ładna ta sukienka, idealna na ciążę:-)
fikusek badań też bym chciała oszczędzić, a nie wiem jak możnaby nawet pomóc dziecku na piersi, sztucznie karmione wiem, że może dostać zagęszczacz do pokarmu, ale na piersi to ja nie wiem:-)

moj byl na butli i mu zageszczalam i nic nie pomagalo dalej mu lecialo:) chyba trzeba przeczekac.

Misia- mam taką kieckę tylko inny kolor. Kupiłam w ciąży miesiąc przed porodem na komunie. Zmieściłam się do końca. Tylko z boku wygladałam jak szafa trzydrzwiowa-i jakoś nie odważyłam się ubrać. Teraz jestem z niej zadowolona,fajnie leży.

misia92 sukienka ekstra ja takie lubię :-D a brzusio masz super :laugh2:
confunded naprawdę wyglądasz na młodszą hehe a sukienka bardzo fajna jaką ty masz figurę :-)modelka normalnie :rofl2:
sylcia gdyby u nas takie imprezy były organizowane to było by coś a nie pijane dziadki tylko kiełbasa kaszanka lub karczek a te konkursy to musi być super sprawa :-) ale tym bykiem mnie rozbawiłaś :laugh2::rofl2:

a ja jestem po wizycie okazało sie że mój Królewicz wypiął sie dupką na moją przeponę :sorry: brzusio i szyjka wysoko nic sie nie obniża jest ok :tak: a ten ból zwiazany był z żyłą główną bo młody gdzieś tam coś tam uciska :baffled: mam wziąć nospe jak znowu zaboli :-p a to czy rodzimy naturalnie wyjdzie już przy samym porodzie bo będą tego żylaka obserwować :sorry:

Lenka, Umi a mój to sam z siebie nie przyjdzie żeby buzi dać. Jeśli już to sporadycznie raz na jakiś czas.
Misia No an to wygląda. Więc bójcie się :-D A ta twoja sukienka śliczna. No i masz oszczędność bo raczej nie byłoby sensu kupować drugiej..
Confounded Śliczna ta Twoja sukienka była.
Sylcia No to macie tam wesoło. Super że wypad się udał iże przede wszystkim dla Małej się podobało.
Clio No i widzisz? Czasami dzidzia potrafi dokuczyć mamie ;-)
Patrycja Na facetów brak słów. Raz zachowują się idealnie i tylko do rany ich przyłóż a raz są jak ci ostatni dranie. najgorsze jest to, że zwykle twierdza że oni mają racje i w niczym nie zawinili.

Ja na obiadek miałam zupkę z buraczków. Dzieci się najadły, Justynka poszła do babci a Mareczek zasnął. Ja poćwiczyłam i teraz odpoczywam przed kompem, he, he.
Przed chwila padało u nas a nawet grzmiało.

Witam:)
Będę równiez młodą mamą, mam 20 lat. Synek przyjdzie na świat w listopadzie, termin mam na 20 dokładnie.
To pierwsze dziecko dlatego jak dowiedziałam się o ciąży trochę panikowałam, bo nie było wiadomo czy się ciąża rozwinie, ale na szczęście rozwineła się. Teraz borykam się z cukrzyca ciążową, dowiedziałam się o niej niedawno i było to dla mnie duże i niemiłe zaskoczenie. Mam nadzieję, że Synek będzie cały i zdrowy.

Umi bardzo się cieszę, że obejdzie się bez operacji :-)
Misia i Confounded obie sukienki bardzo fajne- ale osobiście wolę fiolet :)
Clio dobrze, że wszystko ok, no i żeby mały mniej dokuczał mamusi ;-)
Patrycja Za facetami nie trafisz- raz są cudowni a raz diabły wcielone ;-):wściekła/y:

No i witam nową przyszłą mamę :-) Współczuję cukrzycy.

Asia90 Witaj :)
EWI44 ja właśnie objadam sie naleśnikami z wczoraj i wkroiłam brzoskwinie potem może zupka :p ale chyba sie zdrzemnę bo jakaś zmeczona jestem

reklama
No staram się jak mogę, narazie dieta i nie daję dobrych wyników.
W sobotę idę do diabetologa i dowiem się czy trzeba będzie brać insulinę, ale coś czuję że tak.

Do góry