reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

misia jest mi ciężko bo jeszcze pracuje a kręci mi się w głowie dostaję szybko zadyszki nie mówiąc już o tym że tracę wątek i klientki(niektóre) mnie okropnie irytują i uważam że to już najwyższy czas na odpoczynek :tak: mój B jest szczęśliwy bo nareszcie odpocznę hehe

lolak ty dostałaś w żołądek a ja po pęcherzu hehe śmieszne uczucie

życze miłego wieczorku :-)

reklama
a ja dzisiejszy wieczór chetnie spędze z wami bo Miśkowi sie samochód popsuł, a że ja chwilowo mam tel w naprawie to nawet dzwonił nie bedzie :wściekła/y: zadzwonił na tel mojego brata i jak gdyby nigdy nic pyta;
-kiedy sie do mnie przeprowadzasz???
-ja mu na to kiedy chcesz ;-)
- ale ja mówie serio
-no ja też
-dobra to pogadam z mamą i Ci powiem jutro jak przyjade
- ja; ok

dzwoni za 5 min

- gadałem z mama za dwa tyg spokojnie mozesz sie wprowadzać.

zawsze marzyłam żeby z nim mieszkac a nie widywać sie 2 razy w tyg. przez 3 godziny, ale kurde ja kocham mój pokój. nie mam nic do jego mieszkania jego pokój tez jest fajny lubie jego mame i młodszą siostre (7lat) ale nie moge sobie wyobrazić rozstania z MOIM KOCHANYM ZIELONYM POKOJEM.:confused2:

ale mój jest 2 razy wiekszy... i w ogóle jest mój wszystko od początku do końca jest tu moje a do Kamila nie zabiore ze sobą wszystkiego a trudno mi sie rozstać z czym kolwiek. on już ma w pełni umeblowany pokój a ja jestem straszną rupieciarą. lubie porzadek ale zbędnych gratów mam mnóstwo.
ale perspektywa budzenia sie i zasypiania przy nim ...konkurencyjna ....
pomysł idealny : mój misiek mieszkający u mnie :happy:

Misia właśnie ja tez chcialam miec starszego brata ktory mialby fajnych kolegów..o 2 w nocy do domu z imrezki by wracal hehe;) tak jakos mi się chce..
Clio masz rację odpocznij sobie należy Ci się;):tak::tak::tak:
Vegas no widzisz dogadujecie się bo jak to sie mowi z wiekiem się rozumu dostaje:-D
ale to dobrze;) teraz on jest wujkiem hehe;)

Mój brat to taki cwaniaczek wszystko za niego zrób a dorosłego zgrywaa ze hoho;D:-p

hmm sama nie wiem. zmieścilibysmy sie we 3 w moim apartamencie xD ale K nie za bardzo lubi sie z moją mamą. a mieszkam jeszcze z babcią z którą przez okres jesienno-zimowy dzielimy kuchnie bo w lato urzedujemy na letniej kuchni a moja babcia do wszystkiego sie potrafi doczepić. kiedyś K przyjeżdzał rowerem bo przez pare miesiecy nie miał samochodu a to tylko 2 km. a ona i tak marudziła ze rowerem przyjeżdza i żebym sobie znalazła jakiegoś z samochodem moja babcia jest blachara no ale. a jak sie dowiedziała że jestem w ciąży to przez miesiąc mi wypominała. ona ogólnie nie lubi ludzi z sasiedniej wioski i wrzuca na nich całymi dniami chociaz jej mama z tamtąd pochodzi. ale tacy są juz starsi ludzie...

Kamil mi już powiedział kiedyś że on chce ze mna mieszkac ale u mniego nie u mnie bo by po prostu nie wytrzyumał z moja mama i babcia. a ja z jego rodzicami mam swietny kontakt. wiec chyba jednak lepiej bedzie jeśli ja sie wprowadze do niego...

reklama
Do góry