reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej Mamuśki :-)
ja już na końcówce jestem :rofl2: ależ to zleciało jeszcze pamiętam jak sie tu w styczniu zalogowałam :-p

lolak powiedz mi czy ciebie bolała może nerka? bo mnie boli kiedyś prawa a teraz lewa ale to jest tak dokuczliwe ze nie wiem jak siedzieć :crazy: no chyba że mój królewicz sie tak rozpycha bo na brzuszku widzębliżej mi nieznane kształty :laugh2: aleto jest niesamowite :eek: jakby mały obcy a temperamencik po tatusiu ma bo mój Bteż przestrzeń lubi:sorry:
jak s ie czujesz?

widzę nowe mamusie gratuluję :tak:

Myślę ze dwa lata bo to się zakryje i będą się super dogadywac,bo jak np 5 lat to juz kazde w swoją strone..siostra piwo a brat samochodziki hehe;)
ja mam dylemat. Martynka ma koleżankę w wieku 5 lat, taką Zosię. Ta Zosia świetnie zajmuje się Martynką, bardzo dużo mi przy niej pomaga. Spodobało mi się to i chciałam taką różnicę między Martynką a jej przyszłym rodzeństwem. No ale im dłużej o tym myślę tym bardziej chcę drugie dziecko już za jakieś 2 lata. Kurcze..;)

ja już na końcówce jestem :rofl2: ależ to zleciało jeszcze pamiętam jak sie tu w styczniu zalogowałam :-p

lolak powiedz mi czy ciebie bolała może nerka? bo mnie boli kiedyś prawa a teraz lewa ale to jest tak dokuczliwe ze nie wiem jak siedzieć :crazy: no chyba że mój królewicz sie tak rozpycha bo na brzuszku widzębliżej mi nieznane kształty :laugh2: aleto jest niesamowite :eek: jakby mały obcy a temperamencik po tatusiu ma bo mój Bteż przestrzeń lubi:sorry:
jak s ie czujesz?

Witam mamusie;)

Vegas ponawiam pytaniee!!;p;**

jak s ie czujesz?

jeju, aż mnie na wspomnienia wzięło kiedy to ja w ciąży byłam, w końcóweczce:) Pamiętam, że wówczas przy seksie wsjo mnie bolało, że hej.

ja mam dylemat. Martynka ma koleżankę w wieku 5 lat, taką Zosię. Ta Zosia świetnie zajmuje się Martynką, bardzo dużo mi przy niej pomaga. Spodobało mi się to i chciałam taką różnicę między Martynką a jej przyszłym rodzeństwem. No ale im dłużej o tym myślę tym bardziej chcę drugie dziecko już za jakieś 2 lata. Kurcze..;)
Ja tez chialam zawsze miec z taką roznica dzieci..5 lat najpierw synka a potem core!;D

Clio a co będziesz miala?;) core czy synka?

jak s ie czujesz?

W czasie szalonych tańców mojej małej to boli mnie wszystko. Ostatnio tak mi zaserwowała kopniaka w żołądek, że po prostu poszłam zwymiotować..:szok: A nerki to mnie bolą w czasie upałów. Może nie wyrabiają wtedy;-) Ale ja mam ogólnie często z nimi i z pęcherzem problem, więc nie wiem czy mogę Ci coś doradzać;-)

reklama
Do góry