Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
pardom, technikum hehehehe ja też skończyłam liceum bhp![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pardom, technikum hehehehe ja też skończyłam liceum bhp![]()
ja mam dylemat. Martynka ma koleżankę w wieku 5 lat, taką Zosię. Ta Zosia świetnie zajmuje się Martynką, bardzo dużo mi przy niej pomaga. Spodobało mi się to i chciałam taką różnicę między Martynką a jej przyszłym rodzeństwem. No ale im dłużej o tym myślę tym bardziej chcę drugie dziecko już za jakieś 2 lata. Kurcze..Myślę ze dwa lata bo to się zakryje i będą się super dogadywac,bo jak np 5 lat to juz kazde w swoją strone..siostra piwo a brat samochodziki hehe![]()
Witam mamusiehej Mamuśki :-)
ja już na końcówce jestemależ to zleciało jeszcze pamiętam jak sie tu w styczniu zalogowałam
lolak powiedz mi czy ciebie bolała może nerka? bo mnie boli kiedyś prawa a teraz lewa ale to jest tak dokuczliwe ze nie wiem jak siedziećno chyba że mój królewicz sie tak rozpycha bo na brzuszku widzębliżej mi nieznane kształty
aleto jest niesamowite
jakby mały obcy a temperamencik po tatusiu ma bo mój Bteż przestrzeń lubi
jak s ie czujesz?
widzę nowe mamusie gratuluję![]()
jeju, aż mnie na wspomnienia wzięło kiedy to ja w ciąży byłam, w końcóweczcehej Mamuśki :-)
ja już na końcówce jestemależ to zleciało jeszcze pamiętam jak sie tu w styczniu zalogowałam
lolak powiedz mi czy ciebie bolała może nerka? bo mnie boli kiedyś prawa a teraz lewa ale to jest tak dokuczliwe ze nie wiem jak siedziećno chyba że mój królewicz sie tak rozpycha bo na brzuszku widzębliżej mi nieznane kształty
aleto jest niesamowite
jak s ie czujesz?
Ja tez chialam zawsze miec z taką roznica dzieci..5 lat najpierw synka a potem core!;Dja mam dylemat. Martynka ma koleżankę w wieku 5 lat, taką Zosię. Ta Zosia świetnie zajmuje się Martynką, bardzo dużo mi przy niej pomaga. Spodobało mi się to i chciałam taką różnicę między Martynką a jej przyszłym rodzeństwem. No ale im dłużej o tym myślę tym bardziej chcę drugie dziecko już za jakieś 2 lata. Kurcze..![]()
o kurka pogubiłam się. Jakie?Witam mamusie
Vegas ponawiam pytaniee!!;p;**
hehe ja zawsze wpierw marzyłam o córciJa tez chialam zawsze miec z taką roznica dzieci..5 lat najpierw synka a potem core!;D
hej Mamuśki :-)
aleto jest niesamowite
jak s ie czujesz?
o kurka pogubiłam się. Jakie?![]()
hehe ja zawsze wpierw marzyłam o córci![]()