reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
u mnie jest tak 18-15-13-11 i jest masakra tzn z bartem 15 lat już sie w maire dogaduje a kiedyś to rwaliśmy sobie włosy z głowy na wzajem. ale z siostrą 13 lat nigdy nie miałam dobrego kontaktu- bunajmniej nie pamietam ona ma za dobrze bo dostaje po mnie ciuchy torebki itd itd a do tego jescze nic w domu nie robi :) a braciszek najmłoddszy to wiadomo najmłodszy to ulubiony. ;-)

a ja chce miec córeczke choc chciałabym żeby miała starszego brata który by sie nią opiekował :tak: ale jednak chce dziewczynke !!!!

Pomiędzy mna a bratem jest 2 lata ja jestem starsza..teraz moja maama mówi ze w łyzce wody bym go utopiła a kiedys jeszcze za nim zatęsknie..i tez wieczne wojny..nieraz nawet mowi do mnie gówniaro chociaz młodszy:-D:-D:szok:

dlatego chcialabym miec brata ktory ma 20 latt..;D
ale bobasa w domu tez zawsze mowie mamie zeby mi urodzila jakies jeszcze jedno;d hehe

Pomiędzy mna a bratem jest 2 lata ja jestem starsza..teraz moja maama mówi ze w łyzce wody bym go utopiła a kiedys jeszcze za nim zatęsknie..i tez wieczne wojny..nieraz nawet mowi do mnie gówniaro chociaz młodszy:-D:-D:szok:

ale bobasa w domu tez zawsze mowie mamie zeby mi urodzila jakies jeszcze jedno;d hehe
e tam, swoje lepsze:p:p

między mną a bratem jest 16 lat różnicy:) Szok, co? Z początku wojny dopóki ja sama nie dostałam rozumu:p Dzisiaj np to kontakt extra:) On ma troje dzieci, ja jestem szczęśliwą ciocią:) Dogadujemy się z bratem;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja zawsze chciałam miec starszego brata który by mnie bronił i miałby fajnych kolegów...:-D

ale mam ciotecznego brata którego zawsze uważałm za rodzonego. mieszkamy 20km od siebie i jak jeszcze nie mieliśmy komórek to pisaliśmy do siebie listy ;-) mieliśmy sie urodzić tego samego dnia ale ja sie pospieszyłam on spóźnił i w ten sposób ja jestem z 29 kwietnia a on z 7 czerwca :laugh2:

ja zawsze chciałam miec starszego brata który by mnie bronił i miałby fajnych kolegów...:-D

ale mam ciotecznego brata którego zawsze uważałm za rodzonego. mieszkamy 20km od siebie i jak jeszcze nie mieliśmy komórek to pisaliśmy do siebie listy ;-) mieliśmy sie urodzić tego samego dnia ale ja sie pospieszyłam on spóźnił i w ten sposób ja jestem z 29 kwietnia a on z 7 czerwca :laugh2:
skoro z tego samego dnia.. to długo ''przeterminowany'' był hehe:)

Dziękuje kochana..po test musze jechac do miasta obok bo u nas jest jedna apteka w miasteczku i zaraz wszyscy beda wiedziec pewnie ,ze ja test kupuje..;)..Mojemu chłopakowi chodziło o to ,ze takie spóznienia miesiączki są normalne...
i zapenia mnie ,ze jezeli nie doszło do wytrysku to nie mozliwe.,,ale jest właśnie jeszcze ten Preejakulat..kurczke wariuje już całkiem..w poniedziałek chyba kupie ten test...
nie chce cie martwic ale zazwyczaj przed wytryskiem wydobywa sie płyn w którym sa zywe plemniki.ja wlasnie w ten sposób zostałam mamą:)a twój chłopak sie nie zna.jak wiekszosc z reszta...

reklama
Do góry