lolkak
Październikowa Mama Mai
w jakich dniach wspołzylam cos takkiego;**
ja tez się juz gubie hehe![]()
Ja nie nadążam za wami ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w jakich dniach wspołzylam cos takkiego;**
bo co by nie było to istotne, przy regularnych cyklachw jakich dniach wspołzylam cos takkiego;**
e tam, swoje lepszePomiędzy mna a bratem jest 2 lata ja jestem starsza..teraz moja maama mówi ze w łyzce wody bym go utopiła a kiedys jeszcze za nim zatęsknie..i tez wieczne wojny..nieraz nawet mowi do mnie gówniaro chociaz młodszy
dlatego chcialabym miec brata ktory ma 20 latt..;D
ale bobasa w domu tez zawsze mowie mamie zeby mi urodzila jakies jeszcze jedno;d hehe
między mną a bratem jest 16 lat różnicyPomiędzy mna a bratem jest 2 lata ja jestem starsza..teraz moja maama mówi ze w łyzce wody bym go utopiła a kiedys jeszcze za nim zatęsknie..i tez wieczne wojny..nieraz nawet mowi do mnie gówniaro chociaz młodszy
dlatego chcialabym miec brata ktory ma 20 latt..;D
ale bobasa w domu tez zawsze mowie mamie zeby mi urodzila jakies jeszcze jedno;d hehe
skoro z tego samego dnia.. to długo ''przeterminowany'' był heheja zawsze chciałam miec starszego brata który by mnie bronił i miałby fajnych kolegów...
ale mam ciotecznego brata którego zawsze uważałm za rodzonego. mieszkamy 20km od siebie i jak jeszcze nie mieliśmy komórek to pisaliśmy do siebie listy ;-) mieliśmy sie urodzić tego samego dnia ale ja sie pospieszyłam on spóźnił i w ten sposób ja jestem z 29 kwietnia a on z 7 czerwca![]()
nie chce cie martwic ale zazwyczaj przed wytryskiem wydobywa sie płyn w którym sa zywe plemniki.ja wlasnie w ten sposób zostałam mamąDziękuje kochana..po test musze jechac do miasta obok bo u nas jest jedna apteka w miasteczku i zaraz wszyscy beda wiedziec pewnie ,ze ja test kupuje....Mojemu chłopakowi chodziło o to ,ze takie spóznienia miesiączki są normalne...
i zapenia mnie ,ze jezeli nie doszło do wytrysku to nie mozliwe.,,ale jest właśnie jeszcze ten Preejakulat..kurczke wariuje już całkiem..w poniedziałek chyba kupie ten test...
ahhaaa;Dto ja sie pospieszyłam o miesiąc![]()