reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
zdanie mojej babci to ja mam głęboko... u mnie w domu nikt nie słucha jej ględzenia każdy robi po swojemu a ona siedzi cały dzień na ławce przed domem i czeka az przyjdzie do niej jakaś koleżanka i tak obarbiają dupe kazdemu po kolei. a kochaną babcie tez mam ale ta która ze mna nie mieszka. widze sie z nia srednio raz na miesiąc. a ta babcia to jest zupełnie inna sama była hardcorowa bo wyszła za mojego dziadka który był 20 lat starszy od niej. potem jak umarł wyszła drugi raz za mąż wychowała 5 dzieci mieszka na wsi zajmuje sie gospodarstwem ma troche ciezko bo przy Wiśle wiec powodzie i podtopienia, ale nigdy sie nie wtraca tylko najpierw wysłucha potem powie swoje zdanie i zawsze pomoze. i taka własnie powinna byc babcia ;-)

Vegas Ja też nie.Nawet kontaktu z nimi dobrego nie mam... Jednej tak na beret poszło ,że pod kościołem zbierała na Kaczyńskiego podpisy a jak ktoś nie chciał to się darła i w ogóle wiocha...

eee to rzeczywiscie wstyd Ci robi..powiedz jej co myslisz nie bój się jej..pewnie prawda ją zaboli...;D

Vegas Ja też nie.Nawet kontaktu z nimi dobrego nie mam... Jednej tak na beret poszło ,że pod kościołem zbierała na Kaczyńskiego podpisy a jak ktoś nie chciał to się darła i w ogóle wiocha...
ja mam jedną babcią /pomijam babcię męża, która jest fajna/ i z nią też zbytniego kontaktu nie mam. Można rzec, że od święta bo na swoje urodziny przychodzimy..;p

kiedys kobiety w wieku 16 lat wychodziły za mąż, moja babcia ta z która mieszkam to miała bodajże 17, czy 18 a teraz sie czepiają wszystkiego. po prostu zazdroszczą nam bo ona są juz stare młodości i dyskotekach moga pomażyć

Andzia Ja się z nią nie widuje tym bardziej nie rozmawiam także... Ale ona zna moje zdanie... Poznała jak znalazła sobie chłopaka... Hahaha :-)

kiedys kobiety w wieku 16 lat wychodziły za mąż, moja babcia ta z która mieszkam to miała bodajże 17, czy 18 a teraz sie czepiają wszystkiego. po prostu zazdroszczą nam bo ona są juz stare młodości i dyskotekach moga pomażyć
może temu, że wówczas nie chodziło się na studia. Strasznie drogie były..;))

Ja tez mam kochaną babcie mojej mamy mama..nikt takiej nie ma..a z babcią ojca i moja mama sie nie odzywa i tato..
bo ona ma swojego synka i swoją corunie..wlasnie za to się do niej nie odzywam od wczoraj u niej nie bylam..powiedzialam to co myslalam i czuje sie z tym dobrze..a nie obiadki latanie do sklepu ,itp a przyjedzie coreczka z wroclawia i babcie przerobi i tak naogrąglo..maskara !.. ci z daleka najlepsi!! Moja mama w ten dom z tatem wszystkie pieniadze wkladają ale jak przyjdzie co do czego to ci co nie wlozyli ani zlotowki bede chciec najwiecej kur**a!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja mam jedną babcią /pomijam babcię męża, która jest fajna/ i z nią też zbytniego kontaktu nie mam. Można rzec, że od święta bo na swoje urodziny przychodzimy..;p

powiedzieć co myśli moze tylko wtedy jej babcia mogłaby ją wyzwac od antychrystów i przeciwników kaczyńkiego i wyprzec sie wnuczki bo ta nie jest za PISem niestety niektórzy na starośc głupieją.
myślicie ze jak dożyjemy starości to też bedziemy takie psychiczne?????:-D

reklama
powiedzieć co myśli moze tylko wtedy jej babcia mogłaby ją wyzwac od antychrystów i przeciwników kaczyńkiego i wyprzec sie wnuczki bo ta nie jest za PISem niestety niektórzy na starośc głupieją.
myślicie ze jak dożyjemy starości to też bedziemy takie psychiczne?????:-D
haha świetne pytanie:) ja na dziś dzień wiem, że taka durna nie będę:)

Laski macie NK?:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry