A
Andzia16
Gość
hehe, nie wyobrażam sobie aby mną rządziła moja babcia![]()
Ja tez nie hehe
Ja mam przyjaciołke co jej babcia ma 52 lata hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe, nie wyobrażam sobie aby mną rządziła moja babcia![]()
Vegas Ja też nie.Nawet kontaktu z nimi dobrego nie mam... Jednej tak na beret poszło ,że pod kościołem zbierała na Kaczyńskiego podpisy a jak ktoś nie chciał to się darła i w ogóle wiocha...
ja mam jedną babcią /pomijam babcię męża, która jest fajna/ i z nią też zbytniego kontaktu nie mam. Można rzec, że od święta bo na swoje urodziny przychodzimy..;pVegas Ja też nie.Nawet kontaktu z nimi dobrego nie mam... Jednej tak na beret poszło ,że pod kościołem zbierała na Kaczyńskiego podpisy a jak ktoś nie chciał to się darła i w ogóle wiocha...
może temu, że wówczas nie chodziło się na studia. Strasznie drogie były..kiedys kobiety w wieku 16 lat wychodziły za mąż, moja babcia ta z która mieszkam to miała bodajże 17, czy 18 a teraz sie czepiają wszystkiego. po prostu zazdroszczą nam bo ona są juz stare młodości i dyskotekach moga pomażyć
ja mam jedną babcią /pomijam babcię męża, która jest fajna/ i z nią też zbytniego kontaktu nie mam. Można rzec, że od święta bo na swoje urodziny przychodzimy..;p
haha świetne pytaniepowiedzieć co myśli moze tylko wtedy jej babcia mogłaby ją wyzwac od antychrystów i przeciwników kaczyńkiego i wyprzec sie wnuczki bo ta nie jest za PISem niestety niektórzy na starośc głupieją.
myślicie ze jak dożyjemy starości to też bedziemy takie psychiczne?????![]()