reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas A to u mnie tak nie jest. Mój kochany G to on wstaje w nocy i np w niedziele jak mały już wstanie to bierze go z pokoju żebym sobie pospała :-D

Jaka wg Was jest najlepsza różnica wieku między dziećmi - rodzeństwem?:)

Vegas A to u mnie tak nie jest. Mój kochany G to on wstaje w nocy i np w niedziele jak mały już wstanie to bierze go z pokoju żebym sobie pospała :-D
u mnie też by tak było gdybym chciała a ja to sama właśnie lubię wstawać do córci:) najważniejsze to ugadać się z facetem jakie mamy wymogi wobec nich względem dziecka a uniknie się sprzeczek:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Vegas Studia to jeszcze nie wiem. Ale do szkoły po LO idę na bhp..Po tej szkole się zastanowię... :-) Może nie pójdę... Nie jestem zdecydowana

Vegas a czemu pytaasz?;)
Ja tez chcę isc do LO chociaz mama mówi ,zebym szla do Technikum bo tam w razie nie zdania matury masz zawód..i po technikum tez idziesz na jakie studia chcesz takze radziłabym ci Technikum;;) ja chę isc na Pediatre;) hehe;)
Vegas pamietam jak spalam u kolezanki ..jej mama poszla na nocke i zostalismy z jej roczną siostrą kolezanka spała w nocy a ja do dziecka wstawalam ale podobalo mi się to bardzo hehe;) mała 2 butle kaszy i 2 butle picia potrafila wyduldac hehe;)

Jaka wg Was jest najlepsza różnica wieku między dziećmi - rodzeństwem?:)

Pomiędzy mną a bratem jest 7 lat. Na początku fajnie nie było a teraz jest pomiędzy nami świetnie. Za to u mojej koleżanki gdzie różnica wieku to 2 lata, teraz jest koszmarnie a w dzieciństwie się nie rozstawały;-) Także chyba nie ma jakiejś najlepszej różnicy;-)

ja mam od dłuższego czasu cyrki z córą bo sama zasypiać nie chce. Zawsze ktoś musi być przy niej. A najlepiej żeby ją ten ktoś nosił na rękach do usypiania albo klepał dłonią w pampka. Masakra przy tych upałach usypiać w ten sposób dziecko:( Kiedyś sama zasypiała.. teraz to normalnie nie lubię czasu gdy Perła wieczorem idzie spać. Ulala, nie wiem jak mam ją nauczyć samodzielnego zasypiania..

Vegas Studia to jeszcze nie wiem. Ale do szkoły po LO idę na bhp..Po tej szkole się zastanowię... :-) Może nie pójdę... Nie jestem zdecydowana
hehe ja też skończyłam liceum bhp:)

reklama
Vegas a czemu pytaasz?;)
Ja tez chcę isc do LO chociaz mama mówi ,zebym szla do Technikum bo tam w razie nie zdania matury masz zawód..i po technikum tez idziesz na jakie studia chcesz takze radziłabym ci Technikum;;) ja chę isc na Pediatre;) hehe;)
Vegas pamietam jak spalam u kolezanki ..jej mama poszla na nocke i zostalismy z jej roczną siostrą kolezanka spała w nocy a ja do dziecka wstawalam ale podobalo mi się to bardzo hehe;) mała 2 butle kaszy i 2 butle picia potrafila wyduldac hehe;)

Ja idę do LO dla dorosłych... Bo do normalnego nie mogę...

U mnie jest 10 lat i 8 lat... Teraz się dobrze dogadujemy... Ale wcześniej bywało różnie...Ja sądzę 3, 4, 5 lat

Do góry