reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U mnie jest tak jakby się konczył.. troszeczke jakies kilka kroplek i to jakies brązowe...czytałam na innym forum ze u innych mam w ciazy tez tak wyglądało..zawsze jak dostałam to co chwile zmieniałam podpaske a teraz ...;(

Misia teraz to chyba 2 dzieciaczka zafundujesz sobie jak skonczysz szkołe;) a na studia idziesz?hehe?

reklama
lolkak łóżeczko to ja też mam po mnie mój tatuś sam robił. :-) ale mój tata to jest w ogóle złota rączka. sam zrozbudował i wykończył mieszkanie jak mieszkaliśmy w 6 w jednym pokoju to zrobił nam piętrowe łóźko. każdego fachu po trochu i to porządnie. :happy: ubranek też bede miała sporo czy to dla chłopca czy dla dziewczynki bo sa juz 3 niemowlaki w rodzinie a lada dzień będzie 4 no i moja kruszynka 5 wiec rade damy :rofl2:

andzia niestety nie wiem maleństwo uparcie ukrywa co ma między nóżkami :wściekła/y:

Andzia moim zdaniem masz początki @:) Pamiętam, że zanim zaszłam w ciążę też sobie wkręcałam ciążę mimo plamienia miesiączkowego;) Po prostu zobaczysz jutro jak się sprawa będzie miała. Ja sądzę, że @ przyjdzie jutro tylko daj mu szansę i stesiorem nie opóźniaj go:) A tak spytam jeszcze z ciekawości w jaki dzień cyklu kochałaś się ze swoim Partnerem..

lolkak łóżeczko to ja też mam po mnie mój tatuś sam robił. :-) ale mój tata to jest w ogóle złota rączka. sam zrozbudował i wykończył mieszkanie jak mieszkaliśmy w 6 w jednym pokoju to zrobił nam piętrowe łóźko. każdego fachu po trochu i to porządnie. :happy: ubranek też bede miała sporo czy to dla chłopca czy dla dziewczynki bo sa juz 3 niemowlaki w rodzinie a lada dzień będzie 4 no i moja kruszynka 5 wiec rade damy :rofl2:

andzia niestety nie wiem maleństwo uparcie ukrywa co ma między nóżkami :wściekła/y:

No to nie masz się co przejmować, że nic nie kupiłaś skoro prawie wszystko masz na stanie ;-):-)

Dlaczego wypalaniem?

Ja też miałam podgrzewacz, ale w ogóle nie wykorzystałam;)

Wolałabym zamrażanie, ale nie wiem jaka cena, bo na NFZ chyba nie ma.
Ja to raczej kupiłam z myślą o moim facecie, bo zamierzam go wmanewrować w nocne karmienia;-) żeby się chłopaczyna nie stresował przy garnku z płaczącym dzieckiem;-)

Ostatnia edycja:
Andzia I co chłopak Ci kupi test??
Nawet nie dzwoniłam jeszce do nieego..nie wiem czy poczekac do jutra? jak to plamienie będzie takie jak teraz to odrazu dzwonie...moze poczekam bo vegas mówi ze jutro moze się rozkręci ale cos marne nadzieje w tym pokładam bo nigdy tak nie miałam..;)

Vegas dni płodne,i to chyba była owulacja.. z tego co wyliczyłam..

AndziaNo jak chcesz...To zaczekaj do jutra ale jak nic się nie zmieni to zrób... Bo jestem ciekawa :-)
Po tej szkole idę do jakiejś szkoły po LO a później studia zaoczne... :-)

Ja to raczej kupiłam z myślą o moim facecie, bo zamierzam go wmanewrować w nocne karmienia;-) żeby się chłopaczyna nie stresował przy garnku z płaczącym dzieckiem;-)
ahaaa;) Mój mąż nie wstaje co córeczki w nocy, ale głównie dlatego, że ja jestem taka zosia samosia i wolę sama. Nie żeby on źle coś robił, ale i tak płacz dziecka w nocy mnie zbudzi, więc wstaję sama, po co budzić męża, który spanie ma jak bury misiu:) Dla mnie najważniejsze, że w dzień mi bardzo dużo pomaga przy Martyni:)

reklama
Andzia16 ja to Cię podziwiam, że tyle wytrzymałaś. Ja to bym od razu pognała po test, żeby nie wykorkować z nerwów i ciekawości ;-)

ahaaa;) Mój mąż nie wstaje co córeczki w nocy, ale głównie dlatego, że ja jestem taka zosia samosia i wolę sama. Nie żeby on źle coś robił, ale i tak płacz dziecka w nocy mnie zbudzi, więc wstaję sama, po co budzić męża, który spanie ma jak bury misiu:) Dla mnie najważniejsze, że w dzień mi bardzo dużo pomaga przy Martyni:)

No mój póki co jest ze mną co parę tygodni, więc raz na jakiś czas niech poczuje co to opieka nad dzieckiem;-) Może to lekko wredne, ale cóż ;-)

Do góry