reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Andzia wg mnie to @ się zbliża i to, że masz mało krwi to nie znaczy, że się nie rozkręci, mam dokładnie tak samo;) Czekaj na rozwój syt.

a test beta hcg to test z krwi, który daje 100% pewności;) Miałam też taki robiony:)

reklama
Vegas ale ja nigdy tak nie miałam...pierwszy raz takie coś.wygląda to jakby się kończyła...czekam juz 3 godziny i nie widze ,zeby się rozkręciła....zwariowałam juz:-D

Witam Was!

O rany! Piszecie i piszecie;-)

Ja byłam przed wczoraj na IP, bo zaczęłam krwawić.. najadłam się strachu ale okazało się, że to nadżerka mi urosła:crazy:
Pogoda znowu daje mi popalić, źle się czuje w takie upały..
Mały kopie i szaleje, choć ostatnio mniej niż zwykle.. pewnie odpoczywa po nieustannych wariacjach w brzuchu..:rofl2:

Jak tam u Was? Widzę nowe osoby na forum :-p Witam, witam Andziu;-)Rób jak najszybciej test :D nie wiem jak możesz tyle wytrzymać w niepewności:happy:

O mały mnie kopie- nowa seria kopniaczków.. chyba Was lubi:-D Albo to po misce czekoladowych mlekołaków..

Chwalę się nowym zakupem dla małego:

1158155551.jpg

Ostatnia edycja:
ixi no niestety jak sie rozkreca to trudno nadrobic :szok: a Oliwier na pewno nas lubi, co do tego to ja nie mam zadnych wątpliwości. moje maleństwo jest lepsze bo jak jestem sama to wieczorami szaleje ale jak juz K leży przy mnie to jest spokojne jak nigdy :-D

Hej Laski :)

Co myślicie o basenach termalnych ??

Zdecydowanie polecam :-) Zwłaszcza w zimę :-) Na dworze -20 a Ty paradujesz w kostiumie kąpielowym ;-) Po takiej kąpieli na prawdę się człowiek lepiej czuje :tak:

Witam Was!
Ja byłam przed wczoraj na IP, bo zaczęłam krwawić.. najadłam się strachu ale okazało się, że to nadżerka mi urosła:crazy:

Zobacz załącznik 270129

Mnie straszą wypalaniem po ciąży :no:

A co do zakupów to ja dziś na Allegro kupiłam podgrzewacz do butelek za 10,50 :-D

Ostatnia edycja:
ej weźcie ja chyba jestem jakaś dziwna bo nie kupilam jeszcze nic dla mojego maleństwa.:szok: ale ostatnio zaczełam robić liste co bedzie potrzebne i na prwde można dostać szału. starałam sie podzieli rzeczy na zbędne i niezbędne ale to też jest trudne ;-)

Dalej nicc...;(
ixidixi -jakie śliczniaste bucikiiii!!!!!!!
no witam;)
Misia 92 a wiesz juz co będziesz miała??;-)

a dziewczyny napiszcie mi jak wygląda to plamienie..bo tak się boje ze jestem w ciąży..czuje cos tak..

MisiaTo faktycznie ja od razu kupowałam... Jak byłam na wakacjach w Hiszpanii to kupiłam śliczne różowe buciki i mi się nie przydały...Ale te buciki śliczniuttkie :-)
Andzia Szczerze to nie wiem. Koleżanka mówiła ,że mało krwawi ale za to długo... a chyba z 3 tyg jak nie więcej...
Ja też mam taki okres okropny chociaż biorę tabletki to się boję.....Bo też tak plamię... Ale myślę ,że jutro się rozkręci...
A na drugie dziecko mam jeszcze troszkę czasu :-D

reklama
Vegas ale ja nigdy tak nie miałam...pierwszy raz takie coś.wygląda to jakby się kończyła...czekam juz 3 godziny i nie widze ,zeby się rozkręciła....zwariowałam juz:-D
czasem trzeba poczekać dzień:) Bądź dobrej myśli bo nakręcanie się niepotrzebnie może opóźniać okres.

Witam Was!

O rany! Piszecie i piszecie;-)

Pogoda znowu daje mi popalić, źle się czuje w takie upały..
Mały kopie i szaleje, choć ostatnio mniej niż zwykle.. pewnie odpoczywa po nieustannych wariacjach w brzuchu..:rofl2:

Jak tam u Was? Widzę nowe osoby na forum :-p Witam, witam Andziu;-)Rób jak najszybciej test :D nie wiem jak możesz tyle wytrzymać w niepewności:happy:

O mały mnie kopie- nowa seria kopniaczków.. chyba Was lubi:-D Albo to po misce czekoladowych mlekołaków..

Chwalę się nowym zakupem dla małego:

Zobacz załącznik 270129
jeju, ale słodkie papućki:) Moja córa będąc w brzuszku, po słodyczach wariowała:) Pewnie u Ciebie też tak jest po słodkościach:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry