reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kiniorek szczerze to Ci powiem ,ze ja nawet chyba nie słyszałam o takich basenach;)
Poszukaj sobie w internecie tam masz bardzo dużo opini na ten temat;)

Dziewczyny rodzice robią mi pokój i chcą mi zrobic ściany w innych kolorach..tzn jedna taka a druga taka widziałam w katalogach no pięknie to wygląda;):tak::tak:
co sądzicie o czymś takim?

A ja czekam na ten okres i chyba się nie doczekam..straciłam nadzieje..a za 10 dni powinna następny juz byc ehh;(

a co tam u Was? po obiadku juz widze niektore;) Ja mam zaraz;)

Misia Ty masz dyrektora a ja mam dyrektorke...nie przepdaam za nią..n żadne wycieczki w roku szkolnym nie mozemy jezdzic maskara jakas..;//..Wolałabym miec dyrektora;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a jak się Misia czujesz? Cieszę się, że tak pozytywnie są nastawieni wobec Ciebie:)

Kiniorek szczerze to Ci powiem ,ze ja nawet chyba nie słyszałam o takich basenach;)

Dziewczyny rodzice robią mi pokój i chcą mi zrobic ściany w innych kolorach..tzn jedna taka a druga taka widziałam w katalogach no pięknie to wygląda;):tak::tak:

A ja czekam na ten okres i chyba się nie doczekam..straciłam nadzieje..a za 10 dni powinna nastęona juz byc ehh;(

będąc nastolatką miałam 2 ściany bordowe a 2 żółte;) A w podstawówce 2 niebieskie i 2 żółte hehe:)

A ja czekam na ten okres i chyba się nie doczekam..straciłam nadzieje..a za 10 dni powinna nastęona juz byc ehh;(

no faktycznie długo tego @ nie masz. Ja bym osiwiała i po test leciała lub na badanie beta hcg.

Przed chwilą przeglądałyśmy z mama katalogi jest tyle tych kolorów ,ze nie wiem który wybrac hehe..;)
No masz racje chyba ośiwieje tu zaraz..a co to są te badania hcg? na potwierdzenie ciązy? czy jak bo ja się nie orientuje ,a ty juz mamusia to wiesz:zawstydzona/y:

ja mam 4 dyrektorów :):) ale uczy mnie ten najgłówniejszy ze wszystkich i ogólnie spoko koleś. a z wycieczkami to tez tak mamy że nie chca nas nigdzie puszczać bo od wycieczek jest akurat taki co naszej klasy nie lubi bo zawsze chcemy gdzies jeździć a mówi że sie wcale nie uczymy i wagarujemy :):)
a ja czuje sie dobrze ostatnio mój K zabronił mi jeździć na rowerze ale zrobiłam sobie dziś taką malutką rundke 8 km. :-) z przystankami. a co do malowania to ja własnie tez ostatnio o tym myślałam bo mama w poniedziałek bedzie malować taką wyrandke i musze jej podpowiedziec ze mooze i u mnie by mozna przy okazji. mam w sumie duży pokój 4,5 na 4 chyba czy cos koło tego. mam 3 ściany jasno zielone i jedną żóltą. myslałm nad zmiana koloru ale nie wiem na jaki. na pewno na kolorowo tylko musi mi pasować do mebli bo mam bardzo jasne fronty .:rofl2:

Dziewczyny oświeccie mnie bo ja jestem już na skraju załamania:-(
Bolał mnie brzuch tak jak na okres poszłam do łazienki zobaczyłam krew ,zaczełam się cieszyc ze okres dostałam alee ten okres wygląda jak koniec okresu..i tylko chwilke mi poleciało i przestało narazie ...czy okres moze taki byc a pózniej np będzie juz normalnie leciało??
bo ja juz zdurniałam;( czytałam ze krwawienia w ciazy występuje od 1-2 tyg po owulacji a u mnie wlasnie tak by bylo..nie wiem juz sama co robic;(((
ryczec mi się chce;((

andzia szczerze to nie mam pojęcia bo ja w takiej sytuacji nigdy nie byłam. a krwawienia w ciąży sie zdarzają, bo na poronienie to chyba za mało krwi. jak najszybciej musisz iść po ten test a najlepiej do lekarza

reklama
Muszę zadzwonic do niego wieczorem czy mi kupi...
Leci tak co iles mała kroplelka...a jak mialam okres to odrazu duzooo leciało zawsze razem z takimi małymi glutkami ,,czyli z tą błoną..a teraz nie wiem co to jest....;:)zawstydzona/y:

a mam jeszcze pytanko..jezeli robiłam to z chłopakiem 2 lipca i jezeli zostałam zapłodniona to od tego dnia licze tygodnie? od 2 lipca? tak??
i plemnik moze przezyc 72 godziny tak?

Do góry