A
Andzia16
Gość
Ja też juz lecę;*
Upojnej Nocki Anetka;-)
Do jutra dziewuszki)
Upojnej Nocki Anetka;-)
Do jutra dziewuszki)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kornelia słyszałam.. Ale Kordelia... i niby czego Dusia... Dziwne ,dziwne...
hehe no dziwne, że Dusia no ale ;] Może od KornelDUSIA
Chociaż lepsze to od Bogdan albo Leszek ;D Tak sobie mój ubzdurał na początku i nie dało się przegadać, na szczęście odpuścił i złagodził troszkę do Sławek hehe
Justysia wydaje mi sie ze moze tak byc, wez nospe i jak nie przejdzie to zglos moze do lekarza sie albo cos...?:-) trzymam kciuki
Hej
Żegnam sie z wami na tydzien dziś pakowanie itd itp. Jutro jedziemy do mojej siostry i bede u niej siedziec (chyba do soboty) z dzieciakami Byle pogoda dopisala i za duzo nie padalo...;]
Do tego jutro mija nam z mężem 6 lat odkad sie znamy) Zleciałoooooo...
Mam nadzieję ze bedzie malo nadrabiania......))))
buziaki :***
Kochanie nie spodziewana..ja mam dopiero 16 lat więc byłoby to dla mnie cięzkim szokiem..Od ponad 2 tyg. spóznia mi się miesiączka..zawsze miałam reguralną...kochałam się z chłopakiem w dniach płodnych ..stosowaliśmy stosunek przerywany..więc on mówi ze to nie możliwe ..ale ja naczytałam się w necie o Preejakulacie..i strasznie się boje..nie wiem co mam robic..a testu boje się zrobic bo mieszkam w małym miasteczku gdzie jest jedna apteka i zaraz wszyscy by wiedzieli....zdurniałam, całkiem strasznie się boje;(..dziękuje za miłe przyjęcie..kochane jesteście;* Confounded śliczniutką masz coreczkę buziam;*
hehe jak będziesz mamusią wstającą do dziecka w nocy i zaczynającą wcześnie dzień to się przekonasz, że nie za szybko Czasem są dni kiedy organizm padaNie za szybko?
Dobranoc:***