Violett i umi2 kochane wiem właśnie dlatego chce mu dać czas i tak jak umi powiedziała, nie wykluczone że kogoś poznam i sie zakocham.. Ale nie widomo co będzie kiedyś ja uważam że Janek jest odpowiedzialny i dorosły. Ale stawiam sie w jego sytuacji i nie dziwie się wcale że boi sie, bo to jest duże wyzwanie tak naprawde. I ja to dobrze rozumiem, mi ciężko będzie, ale zwykłe rozmowy z nim znaczą dla mnie bardzo dużo.. A myśle że kiedy będziemy starsi, on sie statkuje (bo narazie to lubi sobie pobalować, ale to nie taki wiek co lata jak fus tylko jak kazdy w tym wieku) i umi świetnie powiedzialaś, ja musialam od zaraz sie ustatkować, on od początku nie musiał, i ja nawet myśle że po co ma miec jak ja, niech korzysta z życia, póki nie ma rodziny i takich obowiązków. Sama gdybym nie miała dziecka to napewno bym tak jak i on korzystała z życia.
Ale ciesze sie ze przyjaźnimy sie dalej!
I dzis z nim rozmawiałam i powiedział ze jak najbardziej chce iść ze mną na te wesele.
Jeśli chodzi o nas jeszcze to powiem tak że jutro idziemy na dzialke na grila i piwko jakies. W nastepny weekend tez jedziemy, a pod koniec wakacji wybieramy sie w sierpniu pod domek

Ma porozmawiać z moimi rodzicami..
Ja rozmawialam juz z mamą ten domek to jest mojej prababci, ona ma dzialke pod wawą w Żołędowie i ma pekny duzy dom i barak, babcia w baraku spi a ja z Janem będe w domu bo maluszek nie moze w zimnym baraku spać.
Poza tym ja z mama rozmawiałam i powiedziala ze moge robic co chce ale pod warunkiem ze pojde do ginekologa i bede brac tabletki nawet jesli nie planuje nic..
Rodzice boja sie zeby sie nie powtorzyla sytuacja. Ale ja z Jankiem napewno nie bede spac ;P Ten wyjazd ma byc czysto przyjacielski na wakacje i tyle.
Mój Michaś od wczoraj płacze. Wczoraj godzine wył non stopem i kolkowal. Dzis marudny mega (albo po szczepionkach,albo to ze ma odparzone jajeczka, albo kolka a to najprawdopodobniej bo przed chwila skonczyl plakać po plantexie mu przeszlo, no ewentualnie zabki! Bo pcha rece a slini sie tak ze dzis jak zdjelam mu koszule to mial cala mokra! A jak na brzuchu go na rekach trzymam to leje sie slina na podloge niesamowicie)
Poza tym wszystko ok, schudlam jeszcze pol kilo dzis kupilam tabletki na odchudzanie. Pije czerwona herbate. Tylko teraz problem bo jak do wesela schudne za duzo to sukienka ze mnie zleci ;P hehe.
Jutro kupujemy lodowke bo ta co mamy juz 14 lat chodzi na pelnych obrotach przez 24 na dobe a rachunki za prąd wynosza przez to 480zl!!!!
A no i sie nie wysypiam.. Ale to Janka wina!

Hehe nie moge usnąc a jak juz usne to mlody na papu sie budzi i potem sie mecze kolejne 2 godziny usne, a za 2h znowu jesc.
Wczesniej jadl 170ml co 5godzin, teraz co 4h je tyle. Niedlugo 200 bedzie jadł hehe
Jeszcze jedno male pytanie.. Miałyście takie hm.. Dziwne uczucie i aż wstyd mi mówić.. Taką niechec do opiekowania sie dzieckiem? Tzn że np nie macie ochoty wstac w nocy do dziecka, kochacie je ale np tak odechciewa sie wszystkiego..
Ja mam tak od niedzieli...