motylicaja
Fanka BB :)
no to przepiękne imię, bo ja też mam Nadię Pozdrawiam i życzę powodzenia
a tak poza tym to się nie przywitałam, pewnie mnie dziewczyny już nie pamiętacie, widze bardzo dużo nowych mam, ja wypowiadałam się tutaj już ponad rok temu później miałam dłuuugą przerwę aż do teraz bo zamierzam znowu się udzielać
od razu napiszę mój 1problem i proszę o wasze opinie
więc dość często i od kilku mies. czuję takie jakby "kopanie w brzuchu" ale w ciąży raczej nie jestem bo cały czas mam okres... muszę w końcu wybrać się do lekarza...
pozdrawiam
to idz idz do lekarza.....zeby zoabczyc co tam siedziw brzuszku....
Hej
ixidixi no u mnie oki, czuję sie dobrze mam już -9kg od porodu dzis sie ważyłam. mały w dzien juz troszkę mniej spi, wiecej sie domaga tego bym ja z nim siedziala, lezała...
A te gorsze dni chyba za mną bo juz jest lepiej, jakos ogarnelam wszystko i jest dobrze...
No i tydzien skonczył Mikus dzis...
aleeee slodkiiii ranyyy
hej dziewczyny mam 18lat i jestem w 4tyg ciazy troche sie boje co i jakpomocy
witaj:*
uczysz sie?? rodzinka wie o ciazy?? masz chlopaka??
odpowiadam na pytanie którejś z was ale nie pamietam kto je zadal
Otóż Jan uwielbia Michasia.. Bardzo lubi z nim przebywac, ale chyba boi sie ze nie podoła...
Dlatego naraze troche przerwy ,trzeba powaznie to przemyslec..
Tylko że wnerwiają mnie te uczucia, wolalabym sie nie zakochiwac, nie lubie tego uczucia... Bo mi sie kojarzy z cierpieniem... cale zycie tak bylo.. I czuje ze tym razem tez tak bedzie... Ze jednak nie da rady Jasiek....
jesli tak bedzie to trudno. Ja sobie jakos odpuszcze.. Ale boje sie bo wiem ze strace przyjaciela i tak.. to jest najgorsze, wiemy o sobie wszystko, o wszystkim mowilismy sobie! I tylko sobie ufalismy... Nie wiem jak ja dam rade bez niego..
to dobrze jak Jasiek lubi Malego.....tak jak Kasia ci mowi ryzyk fizyk