reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny...słodkie te Wasze brzusie....Eliza a Twój podoba mi sie najbardziej bo jest największy haha :)):))

reklama
Kasiuch ale z ciebie laska ... mmm ... "sexy mama" hehe :cool2:
a ja ubieram się do pracy noc miałam koszmarna i przez drzemkę muszę się teraz śpieszyć :-p

Hej dziewczyny...słodkie te Wasze brzusie....Eliza a Twój podoba mi sie najbardziej bo jest największy haha :)):))

He he he no dzięki :-p :-D

Kasiuch zestawik super :-) a Ty... Laska ze ho ho ;-)

Witam sie z rana.
Pogoda ciągle do d**y :dry:
Dzis byłam na pobraniu krwi na to WR :dry: bo w tamtym tyg mialam miec zrobione i przeoczyli :dry: co za ludzie......:nerd:
No i w czwartek wizyta :tak: mam miec USG wiec moze dowiem sie ile mniej wiecej maly waży...:confused: :cool2:

Czyli mówicie, że to normalne? Dzieeeki.. Jestem taka przejęta wszystkim, bo nie chciałabym mieć drugiego aniołka:-(

Natrafiłam wczoraj na zdjęcia kobiety, która poroniła.. nie wiem w którym tygodniu.. i cała rodzina robiła sobie zdjęcia z tym hm dzieckiem...
jej małe dzieci... wszyscy... Toż to one będą miały traume do konca zycia..

UWAGA! TE ZDJĘCIA SĄ STRASZNE..: Matka przetrzymuje martwy płód!

Elizka
Noo Twój brzusio jest fantastyczny!:-) Już się sama nie moge doczekać kiedy mój bedzie taki wielki...:tak:
A jak się dzisiaj czujecie? Pewnie kręgosłup odmawia posłuszeństwa? A te małe brzdące cieszą się na myśl o maleńkim braciszku??:happy2:

Clio a Twój brzusio!:szok: Już taaki duży, krąglutki mm :D Twój mężczyzna pewnie szaleje za nim?:cool:

Kasiuch
Ale laseczka z Ciebie! :) :tak:Nóżki, figurka ajjj.. Twój to sobie znalazł kobiete :D
a Mały będzie w szkole uchodzić za tego, który ma sexi młodą mamuśke:D:cool2:
Zestawik super! A tee buuuutyyy...Też chce takie:wściekła/y:;-)

Mysia
Twój brzuszek rośnie i rośnie! Też taki krąglutki.. :) :-)Jak się czujesz?
Czujesz mocne kopniaczki? Jak przed ślubem?
Nic sie nie martw... ja mieszkam niedaleko Ciebie.. i też ślub w czerwcu...
A to co ta wstrętna pogoda zrobiła z okolicą i z drogą DOJAZDOWĄ do kościoła, to jedna wielka tragedia..:( :szok::wściekła/y::no:
Jakoś damy rade! Ważne żeby nie lało i nasze piękne suknie pozostały białe:):happy2:

Kolia
jak poszła matura? Jak Twój mały chłopaczek?;-) Teraz ponad 4 miesiące wolneeeego! :-)

Pamiętacie o tym, że moja mama też jest w ciąży? To już 29 tydzień.. Mały kopie jak szalony :D:tak:I kiedy tylko zbliże się do brzusia i powiem coś do niego.. to momentalnie cisza:D chyba mnie nie lubi:no:
No i bede miała drugiego brata.. więc mam nadzieje, że my bedziemy mieli dziewczynke :)
Jakoś czuje, że to ONA :D Mój D. też tak myśli.. wybrał imie, które nawet mi sie nie podoba za bardzo: Matylda .. ale kiedy słysze jak mówi do brzusia "moja kochana Matyldzia, jak Ci tam? To ja, Twój tatuś.. Kocham Cie.." To się normalnie rozpływam i wiem, że to musi być Matyldzia :D

Oczywiście jeszcze jest opcja że to chłopczyk :D Wtedy będzie Filipek :) I jeśli to faktycznie on, to chyba nie pogniewa sie za tą Matyldzie :D

Hej dziewczyny.... Moj komputer odmówił dzis posłuszeństwa i musiałam sie przenieśc na laptopa.... No Kasiuch strój ładny...wyglądasz prześlicznie :))))
U nas dalej leje... kurcze juz pół miasta mi zalało...jestem ciekawa ile to jeszcze bedzie trwac.... nawet na TVN-ie wczoraj o nas mówili.....

ixidixi no brzuszek wielki i baaardzo uciążliwy :dry: a mały juz tak sie rozpycha ze czasem nie mam siły i wszystko mnie boli... Kręgosłup to juz zaczyna bolec tak jak przy porodzie tylko troszkę lzej... A dzieciaczki sie cieszą z braciszka. Hania nie moze sie Go doczekac i pyta kiedy dzidzia sie pojawi :-D
Ja mam nadzieję ze juz niedługo.... :happy2:

No juz niedługo staniecie na slubnym kobiercu ;-)
Czs leci... choc teraz troszke mi sie wlecze :nerd:

W tym opisie piszą ze jesli wody nie odeszły to zeby sie kochac...:baffled: sorry ale ja na to nie mam ochoty juz od jakichs dwóch miesiecy...:zawstydzona/y: źle sie potem czuje i dla mnie to zadna przyjemnosc... heh:sorry2:

patrycja u mnie tez pada, na szczescie juz mniej ale i tak juz nieźle dolało przez te kilka dni...

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny.

Dawno mnie tu nie było, a moja sytuacja jeszcze bardziej się pogorszyła. Dalej mieszkam z rodzicami i synkiem, a mój P. w Warszawie z kolegami. Nie daje mi pieniędzy na małego, bo wychodzi z założenia, że czemu ma dawać kasę, skoro moi rodzice nie pozwalają mu się widzieć dłużej niż godzinę z dzieckiem. Chce go zabierać na weekendy, a z drugiej strony mały odsunął się od Niego tak strasznie, że nie daje mu się nawet dotykać. Zapewne czeka mnie sprawa o alimenty, a wtedy Piotrek przed sądem powie, że utrudniają mu moi rodzice widzenia z dzieckiem. Mam straszny mętlik w głowie, że nie wiem co robić.

Mój związek się sypie, zaczyna wypełniać to wszystko jedynie nienawiść - a nie tak miało być.

reklama
Witam dziewczyny.

Dawno mnie tu nie było, a moja sytuacja jeszcze bardziej się pogorszyła. Dalej mieszkam z rodzicami i synkiem, a mój P. w Warszawie z kolegami. Nie daje mi pieniędzy na małego, bo wychodzi z założenia, że czemu ma dawać kasę, skoro moi rodzice nie pozwalają mu się widzieć dłużej niż godzinę z dzieckiem. Chce go zabierać na weekendy, a z drugiej strony mały odsunął się od Niego tak strasznie, że nie daje mu się nawet dotykać. Zapewne czeka mnie sprawa o alimenty, a wtedy Piotrek przed sądem powie, że utrudniają mu moi rodzice widzenia z dzieckiem. Mam straszny mętlik w głowie, że nie wiem co robić.

Mój związek się sypie, zaczyna wypełniać to wszystko jedynie nienawiść - a nie tak miało być.
hm...nie dziwie sie twoim rodzicom zabieranie dziecka do kolegow nie jest zbyt dobrym pomyslem....albo gdyby chociaz wiedzieli ze sie stara....
kurcze nie wiem co ci powiedziec ciezka sytuacja.....malemu tez sie nie dziwie rzadko i malo widuje tate...a dzieci tak maja ze sie szybko odsuwaja od kogos....pozostaje mi tylko cie pocieszyc i powiedziec ze trzymam za ciebie kciuki zebys dala rade przez to przejsc! zawsze mozesz zajrzec tu do nas i sie wyzalic! tule na odleglosc:*!

dziekuje dziewczyny za komplemenciaki

IXI- nie wiem od czego zaczac...jak chcesz takie butki to slij rozmjiar kase(55zl) i ci je kupie i przesle:Dheheh.....mam nadzieje ze Olek bedzie mial przystojnych kolegow....chociaz taki plus mlodej mamuski! hehehehe <zart>:p

a co do tych zdjec, to ja nie wiem gdzie ta kobieta ukazuje szacunek dla tego hm..dziecka...gdyby je szanowala to by je pochowala i sie pomodlila a nie strzelala sobie z nim foty i jeszcze te dziciaczki to ogladaly! chore powinien sie nia zajac jakis psychiatra!

a ja dzis od rana w urzedzie pracy bylam....i nie ma zadnych ofert pracy...wszystko pod gorke.....musze jeszcze za 2dni jechac po oferty stazu mam nazieje ze cos sie znajdzie! a jutro idziemy sie osluchiwac do pediatry, i tez mam nadzieje ze bedzie lepiej, TRZYMAJCIE KCIUKI!:)

Do góry