Serduszko1
Fanka BB :)
Hej dziewczyny...słodkie te Wasze brzusie....Eliza a Twój podoba mi sie najbardziej bo jest największy haha
)
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zestawik jak zestawik ładny ale nogi no masz się czym chwalić ;-)piekne brzuszki!!!
dziewczyny podoba wam sie ten zestawik? to na chrzciny
Hej dziewczyny...słodkie te Wasze brzusie....Eliza a Twój podoba mi sie najbardziej bo jest największy haha)
)
hm...nie dziwie sie twoim rodzicom zabieranie dziecka do kolegow nie jest zbyt dobrym pomyslem....albo gdyby chociaz wiedzieli ze sie stara....Witam dziewczyny.
Dawno mnie tu nie było, a moja sytuacja jeszcze bardziej się pogorszyła. Dalej mieszkam z rodzicami i synkiem, a mój P. w Warszawie z kolegami. Nie daje mi pieniędzy na małego, bo wychodzi z założenia, że czemu ma dawać kasę, skoro moi rodzice nie pozwalają mu się widzieć dłużej niż godzinę z dzieckiem. Chce go zabierać na weekendy, a z drugiej strony mały odsunął się od Niego tak strasznie, że nie daje mu się nawet dotykać. Zapewne czeka mnie sprawa o alimenty, a wtedy Piotrek przed sądem powie, że utrudniają mu moi rodzice widzenia z dzieckiem. Mam straszny mętlik w głowie, że nie wiem co robić.
Mój związek się sypie, zaczyna wypełniać to wszystko jedynie nienawiść - a nie tak miało być.