Serduszko1
Fanka BB :)
Hej dziewczyny...słodkie te Wasze brzusie....Eliza a Twój podoba mi sie najbardziej bo jest największy haha ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zestawik jak zestawik ładny ale nogi no masz się czym chwalić ;-)piekne brzuszki!!!
dziewczyny podoba wam sie ten zestawik? to na chrzciny
Hej dziewczyny...słodkie te Wasze brzusie....Eliza a Twój podoba mi sie najbardziej bo jest największy haha ))
hm...nie dziwie sie twoim rodzicom zabieranie dziecka do kolegow nie jest zbyt dobrym pomyslem....albo gdyby chociaz wiedzieli ze sie stara....Witam dziewczyny.
Dawno mnie tu nie było, a moja sytuacja jeszcze bardziej się pogorszyła. Dalej mieszkam z rodzicami i synkiem, a mój P. w Warszawie z kolegami. Nie daje mi pieniędzy na małego, bo wychodzi z założenia, że czemu ma dawać kasę, skoro moi rodzice nie pozwalają mu się widzieć dłużej niż godzinę z dzieckiem. Chce go zabierać na weekendy, a z drugiej strony mały odsunął się od Niego tak strasznie, że nie daje mu się nawet dotykać. Zapewne czeka mnie sprawa o alimenty, a wtedy Piotrek przed sądem powie, że utrudniają mu moi rodzice widzenia z dzieckiem. Mam straszny mętlik w głowie, że nie wiem co robić.
Mój związek się sypie, zaczyna wypełniać to wszystko jedynie nienawiść - a nie tak miało być.