reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

super dziewczyny ze u wasz dobrze i u dzidziow tez...

kasia-ojj duzo przygotowan zapewne do slubu i do chrzcin....

aU mnie leje wieje....

brrr co za pogoda

reklama
a my dzisiaj zakonczylismy definitywnie walke z remontem pokoju dla dzidziulka :D wysprzatane juz jest- lozeczko stoi. Teraz tylko zakup przewijaka szafy i innych gadzetów :D juz nie moge sie doczekac ;)

lolkak mój Kruszynek się wierci tak bo go prowokuje głaskaniem itp :-p
tak jak sie na mnie raz obraził to półtorej dnia nic a nic :-( ale teraz już wiem jak na niego zadziałać:-D tak bulgotanie to dzidziuś ale nie takie z głodu czy coś 21tc na pewno odróżnisz bo on sobie pływa i kopie bo ma miejsca jeszcze sporo ale już niedługo :-)

u mnie leje wieje :wściekła/y: dramat odezwe sie jak wrócę mołego dnia mimo wszystko :tak:

Witajcie mamuśki :-)Ja właśnie po lekcjach indywidualnych:( BIELSKO ZALANE!!! ulice pozamykane wiadukt który budowali nie wytrzymał na żywieckiej:( rozpadł sie nie ma jak dojechać do Bystrej, żywca :szok::szok:
wczoraj jeszcze nam zalało auto!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:od głupiej anteny cały dach mamy zalany i zaczęło kapać i kałuża na wycieraczkach, śmierdzi w aucie...załamana jestem z Będziemy musieli wyczyścić auto ładnie go wypucować i sprzedac:(:(:-:)-(aż żal.....przywiązałam sie do Golfa III bardzo :-:)-(

Ogólnie dziewczynki to zabiegana jestem przyjęcie weselne mam w Wilkowicach:( a tam dojazdu nie mam urwana droga rzeka na drodze Boże jaki ja będe miała ślub:(:( Wszystko mi sie nie układa:(

czuje się jak sie czuje... Maleństwo kopie sobie coraz mocniej i coraz częściej:-):-)i to jest wspaniałe a tak w ogóle to nudy...pogoda to wszystko mam dość:(:(

Witam wszystkich bardzo bardzo serdecznie .
Mój post jest troszkę nietypowy . Jestem mamą samotnie wychowująca dwoje dzieci Damian 18lat i Emilia 17 lat . Damian jest dzieckiem specjalnej troski choruje na MPDz
Pomagamy Dzieciom - Damian Łukasz Lackowski
Emilia natomiast postawiła mnie w bardzo trudnej sytuacji . Zaszła w ciążę i teraz jestem bardziej niż wcześniej zmuszona błagać o pomoc . Jest mi bardzo ciężko turnus rehabilitacyjny dla Damianka to koszt rzędu 4tys zł trudno zebrać taką kwotę by Damianek mógł się rehabilitować . Emilia uczy się dobrze i musi kontynuować naukę cały obowiązek spocznie na mnie . Jest mi czasami bardzo ciężko bo brakuje na wszystko a jeszcze teraz trzeba przygotować wszystko na przyjście na świat małego człowieczka . Może ktoś ma tak wielke serce i przekazał by nam ubranka dla dziecka wszystko jest tak strasznie drogie że chce mi się płakać kiedy pomyślę co mnie czeka . Może ktoś odsprzedał by za mniejsze pieniążki rzeczy czy inne potrzebne produkty dla małego człowieka .
BŁAGAM O ZROZUMIENIE

Witam dziewczyny...ja tylko na chwilke bo zabiegana jestem jeszcze 4 dzieci na głowie... :///
Mysia nieciekawa sytuacja u Was... U nas od 2 dni leje cały czas i jak tak dalej pójdzie to nas też zaleje....

Witajcie mamuśki :-)Ja właśnie po lekcjach indywidualnych:( BIELSKO ZALANE!!! ulice pozamykane wiadukt który budowali nie wytrzymał na żywieckiej:( rozpadł sie nie ma jak dojechać do Bystrej, żywca :szok::szok:
wczoraj jeszcze nam zalało auto!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:od głupiej anteny cały dach mamy zalany i zaczęło kapać i kałuża na wycieraczkach, śmierdzi w aucie...załamana jestem z Będziemy musieli wyczyścić auto ładnie go wypucować i sprzedac:(:(:-:)-(aż żal.....przywiązałam sie do Golfa III bardzo :-:)-(

Ogólnie dziewczynki to zabiegana jestem przyjęcie weselne mam w Wilkowicach:( a tam dojazdu nie mam urwana droga rzeka na drodze Boże jaki ja będe miała ślub:(:( Wszystko mi sie nie układa:(

czuje się jak sie czuje... Maleństwo kopie sobie coraz mocniej i coraz częściej:-):-)i to jest wspaniałe a tak w ogóle to nudy...pogoda to wszystko mam dość:(:(
masakra:(Mysia Ty tam w moich rejonach mieszkasz:) Bo ja od urodzenia do 13 roku życia koło Żywca mieszkałam koło Korbielowa i Jeleśni:) Bielsko teżjest mi bliskie ze względu na Kochaną ciocię u której bywałam często:) No ale potem życie się tak potoczyło że wylądowałam w Mielcu:)

generalnie umieram dzisiaj przez tą pogodę:(
miłego dnia:)

hehe kopie i kopie Alex ma poranne i wieczorne sesje przytulania i głaskania brzuszka :-D ale jest cudnie nie umiem jeszcze stwierdzić czy to raczkami czy nóżkami ale jest milusio :cool2:

Mysia618 no tobie już mało czasu zostało my to 18 ale już wszystko załatwione jeszcze alkohol tylko :sorry2: a ja na spricie będę :-p

Kasiuch domyślam się ze mnóstwo przygotowań do wesela tyle samo sama zobaczysz i my to skromny ślub robimy :-p a w zaproszenia na chrzciny się bawiłaś czy osobiście tylko zapraszaliście? jak synuś i ty jak sobie w domku radzicie?

u mnie dzisiaj leje jak z cebra :dry: 10stopni :confused: gdzie ta wiosna?
ale za to mam piekne majteczki niebieskie w białe kropeczki do sesji brzuszkowej :cool2:
dzieki , wyszlismy ze szpitala 16 dni temu a ja dopiero teraz moge powiedziec ze w koncu poznaje swoje dziecko, wrocil do rytmu dnia i nocy, stwierdzilam ze nie bede sie bawic w zadne zaproszenia na chrzciny i kazdemu osobiscie zapraszalismy.....
co do ruchow malego jeszcze troche a bedziesz widziala jak raczka z brzucha wystaje, ja cale piastki widzialam!

o boze wspolczuje i trzymam kciuki zeby wszystko ulozylo sie po twojej mysli!

hejka nie fjanie jak was zalalo...

U mnie wkolo Krakowa....zalalo pola auta domy...Biedni ludzie..eheh;(

a ja wrocilam z Rehabilitacji.....i sie nudze...

bo w kolo leje..

Milego Dnia

reklama
Pomóc Ci niestety nie mogę, bo sama mam nieciekawą sytuację, ale możesz porozwieszać ogłoszenia w okolicy, albo pójść do jakiegoś przedszkola czy żłobka i poprosić rodziców, by poprzynosili rzeczy po swoich dzieciach. Ja w ten sposób zyskałam wózek, łóżeczko i pościel w dobrym stanie. Bo resztę to dostałam od kuzynki po córce
Pozdrawiam Cię cieplutko. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam :)

Do góry