reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziękuję .
Mieszkam na wsi i tu każdy cieszy się z czyjegoś nieszczęścia nie uważam dziecka za nieszczęście . Wiem że to zbyt szybko ale co mam zrobić muszę stanąć na wysokośći zadania Córka rodzie we wrześniu więc mam trochę czasu by wszystko zorganizować .
Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam

Hej

No u mnie tez leje i leje... :dry: spać mi sie chce, mały kopie, dzieci marudzą bo w domu muszą siedziec.... brak słow.... no ale cóż... jeszcze ze dwa dni ma tak byc podobno.....

A mi dzis 38tc sie zakończył.... :szok:
Wieczory sa coraz cieższe, boli juz nieźle kregosłup... ehhhh.....
chciałabym urodzic tak w nastepnym tyg juz :-D

Co do szefa to wogóle nie mam siły, nie dosc ze jest problem z tym wyjazdem to jeszcze kasy nam nie wyplaca! :dry: brak słów.....

Ide cos wymyślec dzieciakom na obiad....

Witam Mamuśki :);-)

U mnie też pogoda do bani.. pada i pada..:/:confused:
A ja nic nie robie, dosłownie NIC :D Jakoś mi tak szybko spodobał się pomysł 4 miesiecy wolnego, że nie mam nawet siły uczyć sie do tej fizyki w czwartek :)

Przygotowania do ślubu idą peełną parą.. wszyscy pozapraszani, nauki odbyte :D suknia się szyje.. ajj mam tylko nadzieje że pogoda będzie znośna.. bo wczoraj słyszałam, że ma lać do końca czerwca :/

Brzuchol rośnie:D apetyt też.. póki co przytyłam 0,5 kg :D:cool:

Pobolewa mnie od czasu do czasu brzuch:-(.. raz tak ciągnie.. więc podejrzewam że to normalne.. ale innym razem ten ból przypomina mi troche ten przed okresem.. Czy to normalne? Bo kurcze martwie się, że może byc coś nie tak :( że maleństwo nie przeżyje :( :-(eh.. Chyba każda kobieta w ciąży miała takie myśli..no nie wiem.
Ten ból nie jest silny ale dmucham na zimne nospą, bo następna wizyta u gina dopiero 27 :)

Leże tyle ile moge.. czyli prawie cały dzień.. szczególnie w takie ulewy kiedy nie moge wyjść na spacer..
Nie przemęczam sie :D oby jak najlepiej dla mojego skarba :*:tak:

A poniżej chwale się moim brzusiem:D Duży jak na 13 tydzień?
bbbbb.jpg:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

ixidixi no taki brzuszek chyba w sam raz jak na ten tydzien :) choc niektóre dziewczyny brzuszek maja dopiero kolo 16-19tc :tak:

Ja zrobiłam dzieciakom jesc, sama tez cos niecos zjadłam....
No i wstawie wam tez mój brzuszek... już jedne z ostatnich zdjęć mam nadzieje....

Załączniki

• DSC01096.JPG
    DSC01096.JPG
    38,5 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC01083.JPG
    DSC01083.JPG
    49 KB · Wyświetleń: 50
Ixi no rosnie brzuszek rosnie:)nie martw sie to normalne!!!

Elizka ale duuuuuuuuzzzzzzyyyy brzucholek!

a moj olek ma apetyt i zjadl pol sloiczka jabluszka chyba w 3 minuty!

reklama
to ja też śle wam brzusia a co :-p 23 tydzień
a waszze brzusie fajne hehe cieszę sie ze nie jestem sama brzuchatka :D

ixidixi dawno nie pisałaś, dobrze że tyle już załatwione :) ja czekam na buty mój B ma skracane spodnie cała reszta gotowa :)

Kasiuch masz głodomorka :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry