reklama
M
Mysia618
Gość
23 lata
pierwsza ciąża- synek
młoda mama fajnie to brzmi
Gratulacje cariniosynka witamy następną młodą mamusie:-):-)
heyjo mamuśki u mnie w bielsku pogoda do bani:--(
Pada i pada a zimno strasznie jest!!!jest połowa maja a za oknem 10 stopni wrrr...
dzisiaj strasznie się wystraszyłam :-(miałam wrażenie że maleństwo pchało się żeby wyjść na świat..i takie uczucie było straszne..bardzo się martwię z tego powodu:--(
w nocy obudziłam się z mokra bluzką z piersi tak dużo się wylało siary ze ho ho ho mogła bym wykarmić dwójkę dzieci ogólnie to czuje się nawet nawet ale... pogoda mnie dobija a Wy jak się czujecie dziewuszki???
C
clio87
Gość
hej :-)
Mysia618 ja to narazie nie wiem co to siara ale chyba się kiedyś w końcu pojawi u nas też leje jak z cebra ale za to kupiła sobie buty na allegro ślubne i problem mam z głowy w czwartek przymiarka i byle już był 18.06.2010
carinio witaj ;-) jak czytam twój wpis to tak jak u mnie 23 lata, pierwsza ciąża synek hehe pisz jak sie czujesz i jak sie Kruszynek rozwija
Mysia618 ja to narazie nie wiem co to siara ale chyba się kiedyś w końcu pojawi u nas też leje jak z cebra ale za to kupiła sobie buty na allegro ślubne i problem mam z głowy w czwartek przymiarka i byle już był 18.06.2010
carinio witaj ;-) jak czytam twój wpis to tak jak u mnie 23 lata, pierwsza ciąża synek hehe pisz jak sie czujesz i jak sie Kruszynek rozwija
M
Mysia618
Gość
clio87 - ja ślub mam 5 czerwca ....i tyle jeszcze załatwień:--(obrączki mam do kupienia , nie mam jeszcze bukietu wybranego a sukienka się szyje;-);-)ech...ale sie boje...
artystka92
Fanka BB :)
Witam was mamuśki ! :***
Chciałaby może któraś tanio kupić spodnie ciążowe? Dzinsy, rurki, wygodne!
Super rurki ciążowe z pasem. Rozm. 40 (1040993958) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie może ktoś by chciał ciuszki dla dzidzi np:
Piękny welurowy pajacyk. chłopiec/dziewusia (1040994205) - Aukcje internetowe Allegro
Mój maluch juz ma 2 miesiace. Ojojoj
Chciałaby może któraś tanio kupić spodnie ciążowe? Dzinsy, rurki, wygodne!
Super rurki ciążowe z pasem. Rozm. 40 (1040993958) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie może ktoś by chciał ciuszki dla dzidzi np:
Piękny welurowy pajacyk. chłopiec/dziewusia (1040994205) - Aukcje internetowe Allegro
Mój maluch juz ma 2 miesiace. Ojojoj
motylicaja
Fanka BB :)
witajcie
Carino-gratki wielkie.....
U mnie tez dzis leje i mam dolka deszczowego....ehhh
i to NIBY MAJ jest dramat....
Carino-gratki wielkie.....
U mnie tez dzis leje i mam dolka deszczowego....ehhh
i to NIBY MAJ jest dramat....
GRATULACJE!23 lata
pierwsza ciąża- synek
młoda mama fajnie to brzmi
u nas tez zimno, my mamy za to przygotowania do chrzcin niezaly miesiac jeszcze (13.06) a ja juz mam nerwy...jeszcze tort trzeba zamowic kupic Olkowi garnitur,kupic wino...oplaty, sprawy papierkowe a to tylko chrzciny co to bedzie przy slubie i weselu ( jesli sie odbedzie hehehe)ja juz mam na szczescie po czesci stroj skompletowany tylko w butach musze sie nauczyc chodzic, a raczej rozchodzic bo kupilam 10cm szpilki
oj kochane, czuje sie dobrze, troszke kregoslup boli, ale da sie wytrzymac nie jest zle. Dzidzia rozwija sie prawidlowo. na ostatnim USG w Polsce widac bylo serduszko 4jamkowe, zoladek, watrobe, kregoslup. Wszystko jest jak najbardziej w porzadku Kruszynka ktora kiedys byla tylko fasolinka, dzisiaj ma ponad 20cm długosci i wazy ponad pol kg czyli troszke wiecej niz ustawa przewiduje
chyba spodobalo mu sie u Was na forum , bo zawsze, kiedy tutaj przychodzilam kopal niemilosiernie
chyba spodobalo mu sie u Was na forum , bo zawsze, kiedy tutaj przychodzilam kopal niemilosiernie
C
clio87
Gość
hehe kopie i kopie Alex ma poranne i wieczorne sesje przytulania i głaskania brzuszka ale jest cudnie nie umiem jeszcze stwierdzić czy to raczkami czy nóżkami ale jest milusio
Mysia618 no tobie już mało czasu zostało my to 18 ale już wszystko załatwione jeszcze alkohol tylko a ja na spricie będę
Kasiuch domyślam się ze mnóstwo przygotowań do wesela tyle samo sama zobaczysz i my to skromny ślub robimy a w zaproszenia na chrzciny się bawiłaś czy osobiście tylko zapraszaliście? jak synuś i ty jak sobie w domku radzicie?
u mnie dzisiaj leje jak z cebra 10stopni gdzie ta wiosna?
ale za to mam piekne majteczki niebieskie w białe kropeczki do sesji brzuszkowej
Mysia618 no tobie już mało czasu zostało my to 18 ale już wszystko załatwione jeszcze alkohol tylko a ja na spricie będę
Kasiuch domyślam się ze mnóstwo przygotowań do wesela tyle samo sama zobaczysz i my to skromny ślub robimy a w zaproszenia na chrzciny się bawiłaś czy osobiście tylko zapraszaliście? jak synuś i ty jak sobie w domku radzicie?
u mnie dzisiaj leje jak z cebra 10stopni gdzie ta wiosna?
ale za to mam piekne majteczki niebieskie w białe kropeczki do sesji brzuszkowej
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
hehe kopie i kopie Alex ma poranne i wieczorne sesje przytulania i głaskania brzuszka ale jest cudnie nie umiem jeszcze stwierdzić czy to raczkami czy nóżkami ale jest milusio
No właśnie dziewczyny ja się muszę poradzić w sprawie kopania ;-) Jak często wasze maluchy kopią ? ;-) Pytam, bo mam problemy jelitowo-żołądkowe i trudno mi poznać czy bulgotanie mojego brzucha to efekt jelit czy tańce malucha :-) Mam to codziennie, więc naprawdę ciężko mi rozpoznać.....
Maluch może mi zaserwować 6 kopniaków jeden po drugim a później odezwać się za kilka godz tylko raz?