reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Clio półmetek juz za Tobą...Teraz to juz pójdzie..... U mnie w porządku wczoraj sie troche z moim pożarliśmy ale juz jest ok..... Kinga ta Twoja córeczka taaaaka słodka.... ja to też jestem wiecznie nie ogarnieta a brzucha to mi jeszcze tylw zostało ze ostatnio jak byłam u lekarza spotkałam koleżanke którą juz dawno nie widziałam i ona do mnie "Usiądź sobie ..słyszałam ze kobiety w ciąży szybko sie mecza" .... ja do niej ze ja nie jestem w ciąży tylko juz po porodzie....Tak jej sie głupio zrobiło...hahahahaha Brzucho mam takie jakbym była w 4 miesiącu :/:/:/ a najgorsze jest to ze mam zbyt czasu na to by choć troche poćwiczyć...a lato juz niedługoo... :wściekła/y:

Witam i ja się z rana :-)

patrycja9009 no juz coraz blizej i troszkę zaczynam sie stresowac tym wszystkim... a najbardziej tym "kiedy sie ten poród zacznie?" :dry: reszta pójdzie jakoś napewno ;-)
no i doszedł drugi stresujący czynnik, bo mąż sie dowiedział że ma wyjazd na 5tyg! do Płocka (moze w weekendy bedzie przyjeżdżac do domu) ale ten wyjazd moze byc na przełomie maja- czerwca... Czyli wtedy gdy mam termin :-( a szef nic sobie z tego nie robi wogóle, nie powiedział nic wczesniej, a teraz jak maż mu powiedział na czym problem polega to mu odpowiedział zeby sobie prace zmienił :-( :no:
Brak słów.... :-( ehhhhhh....
Modlić sie zeby ten wyjazd był jak najpóźniej a ja zebym jak najszybciej urodziła.....:sorry: MArzenia.....:eek:

Oj Eliza to naprawde z tego szefa to wredna paskuda.... Widze ze już prawie 38 tydz to w sumie mogłabyś juz urodzić no ale to nie od Ciebie zależy... Kochana a jak dasz sobie rade po porodzie sama z 3 dzieci??? Przecież bedziesz osłabiona ....oh ...współczuje

Wiesz w ciągu dnia to moja mama "może" :dry: mi pomoże, jakoś sobie dać radę dam:dry:... meża i tak by nie było w ciagu dnia, bo w pracy... ale kurczę ten wyjazd to naprawde nam nie na ręke...
Szef mądry a sam ma półrocznego synka! ludzie są wredni naprawdę...:confused: :-(

hejka;*

Kinia-super Kornelka jak ona juz duzaaa
Elizka-Ojjj nie fjanie z tym wyjazdem..glopi szef co on nie ma dzieci ze nie wiem jak to jest..ranyyy

dzis mi sie znow snilo ze mam dziecko coreczke z czarna czuprykna

hej dziewczyny
eliza no to naprawde nie najlepszy szef.. ja nie wyobrazam sobie jak mozna nie wziasc pod uwage tego ze jestes w ciazy i to w koncowcei potrzebujesz pomocy jak by cos soe stalo atpie zebys byla w stanie pojechac sama do szpitala jak y cos sie zaczelo no i co z dzieciakami???eh ludzie sa wogole bez uczuc
u nas tez kiepska pogoda a mitak teskno za sloneczkiem

reklama
co za baran z tego gościa :eek: zero zrozumienia i złośliwa bestia :szok:
ja kupiłam dzisiaj spodnie ciążowe len z bawełną granatowe i wreszcie brzusio ma pełnię swobody :-D u Nas jak narazie nie pada cały dzień ale jest pochmurno kiepsko z tą pogodą :dry:

Do góry