reklama
C
clio87
Gość
tak slyszałam a jak dzień minął?? ja się cieszę bo mam wreszcie wolny weekend
Serduszko1
Fanka BB :)
Clio półmetek juz za Tobą...Teraz to juz pójdzie..... U mnie w porządku wczoraj sie troche z moim pożarliśmy ale juz jest ok..... Kinga ta Twoja córeczka taaaaka słodka.... ja to też jestem wiecznie nie ogarnieta a brzucha to mi jeszcze tylw zostało ze ostatnio jak byłam u lekarza spotkałam koleżanke którą juz dawno nie widziałam i ona do mnie "Usiądź sobie ..słyszałam ze kobiety w ciąży szybko sie mecza" .... ja do niej ze ja nie jestem w ciąży tylko juz po porodzie....Tak jej sie głupio zrobiło...hahahahaha Brzucho mam takie jakbym była w 4 miesiącu :/:/:/ a najgorsze jest to ze mam zbyt czasu na to by choć troche poćwiczyć...a lato juz niedługoo...
Liza
Witam i ja się z rana :-)
patrycja9009 no juz coraz blizej i troszkę zaczynam sie stresowac tym wszystkim... a najbardziej tym "kiedy sie ten poród zacznie?" reszta pójdzie jakoś napewno ;-)
no i doszedł drugi stresujący czynnik, bo mąż sie dowiedział że ma wyjazd na 5tyg! do Płocka (moze w weekendy bedzie przyjeżdżac do domu) ale ten wyjazd moze byc na przełomie maja- czerwca... Czyli wtedy gdy mam termin :-( a szef nic sobie z tego nie robi wogóle, nie powiedział nic wczesniej, a teraz jak maż mu powiedział na czym problem polega to mu odpowiedział zeby sobie prace zmienił :-(
Brak słów.... :-( ehhhhhh....
Modlić sie zeby ten wyjazd był jak najpóźniej a ja zebym jak najszybciej urodziła..... MArzenia.....
patrycja9009 no juz coraz blizej i troszkę zaczynam sie stresowac tym wszystkim... a najbardziej tym "kiedy sie ten poród zacznie?" reszta pójdzie jakoś napewno ;-)
no i doszedł drugi stresujący czynnik, bo mąż sie dowiedział że ma wyjazd na 5tyg! do Płocka (moze w weekendy bedzie przyjeżdżac do domu) ale ten wyjazd moze byc na przełomie maja- czerwca... Czyli wtedy gdy mam termin :-( a szef nic sobie z tego nie robi wogóle, nie powiedział nic wczesniej, a teraz jak maż mu powiedział na czym problem polega to mu odpowiedział zeby sobie prace zmienił :-(
Brak słów.... :-( ehhhhhh....
Modlić sie zeby ten wyjazd był jak najpóźniej a ja zebym jak najszybciej urodziła..... MArzenia.....
Serduszko1
Oj Eliza to naprawde z tego szefa to wredna paskuda.... Widze ze już prawie 38 tydz to w sumie mogłabyś juz urodzić no ale to nie od Ciebie zależy... Kochana a jak dasz sobie rade po porodzie sama z 3 dzieci??? Przecież bedziesz osłabiona ....oh ...współczuje
Liza
Wiesz w ciągu dnia to moja mama "może" mi pomoże, jakoś sobie dać radę dam... meża i tak by nie było w ciagu dnia, bo w pracy... ale kurczę ten wyjazd to naprawde nam nie na ręke...
Szef mądry a sam ma półrocznego synka! ludzie są wredni naprawdę... :-(
Szef mądry a sam ma półrocznego synka! ludzie są wredni naprawdę... :-(
motylicaja
hejka;*
Kinia-super Kornelka jak ona juz duzaaa
Elizka-Ojjj nie fjanie z tym wyjazdem..glopi szef co on nie ma dzieci ze nie wiem jak to jest..ranyyy
dzis mi sie znow snilo ze mam dziecko coreczke z czarna czuprykna
Kinia-super Kornelka jak ona juz duzaaa
Elizka-Ojjj nie fjanie z tym wyjazdem..glopi szef co on nie ma dzieci ze nie wiem jak to jest..ranyyy
dzis mi sie znow snilo ze mam dziecko coreczke z czarna czuprykna
hej dziewczyny
eliza no to naprawde nie najlepszy szef.. ja nie wyobrazam sobie jak mozna nie wziasc pod uwage tego ze jestes w ciazy i to w koncowcei potrzebujesz pomocy jak by cos soe stalo atpie zebys byla w stanie pojechac sama do szpitala jak y cos sie zaczelo no i co z dzieciakami???eh ludzie sa wogole bez uczuc
u nas tez kiepska pogoda a mitak teskno za sloneczkiem
eliza no to naprawde nie najlepszy szef.. ja nie wyobrazam sobie jak mozna nie wziasc pod uwage tego ze jestes w ciazy i to w koncowcei potrzebujesz pomocy jak by cos soe stalo atpie zebys byla w stanie pojechac sama do szpitala jak y cos sie zaczelo no i co z dzieciakami???eh ludzie sa wogole bez uczuc
u nas tez kiepska pogoda a mitak teskno za sloneczkiem
reklama
C
clio87
Gość
co za baran z tego gościa zero zrozumienia i złośliwa bestia
ja kupiłam dzisiaj spodnie ciążowe len z bawełną granatowe i wreszcie brzusio ma pełnię swobody u Nas jak narazie nie pada cały dzień ale jest pochmurno kiepsko z tą pogodą
ja kupiłam dzisiaj spodnie ciążowe len z bawełną granatowe i wreszcie brzusio ma pełnię swobody u Nas jak narazie nie pada cały dzień ale jest pochmurno kiepsko z tą pogodą