reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nio tak walsnie...

ja mialam ja 2 lata temu ranyyy az 2 lata..

mialam koelrzanke co pisala maturke 13 maja a 16 urodzila Dawidka-mowilsmy ze czekal na mamusie jak zda maturke

reklama
hej Mamuśki :-)
ja jestem w pracy byłam :-p
umi tak mnie rozśmieszyłaś z tą szarą myszką w okularach długich wlosach i wychudzoną :-D cóż prawda wyszła na jaw w albumie mam więcej fotek twój też zaraz pooglądam :-)

ja wczoraj bawiłam sie pierwszy raz z moim Alexsiem :rofl2: leżałam sobie i odpoczywałam dłonie na brzuszku miałam i nagle czuję małe roszady w kierunku dłoni :sorry2: to mówię sobie a dam ją sobie z boku ... chwila minęła i przegrupowanie na bok :rolleyes: bawiliśmy się tak chyba z pół godzinki były kopniaczki i pogawędziliśmy sobie cudowne uczucie :-D

u mnie dzisiaj tez padało :crazy: poza tym miałam inwazje pań na hennę i regulację :dry: ja tu ambicje na zabiegi mam :sorry2: padam na twarz

a ja dostałam okres w nocy .. a już się bałam , bo w sumie wszystko możliwe.
We czwartek zapisuje się na egzamin prawa jazdy ;D już się nie mogę doczekać :)) uciekam zaraz do pracy ;p miłego dnia ;*

hey :-D

Tort wyszedł ;-) dzięki dziewczyny :-)

No i wczoraj byłam na wizycie u gina. Szyjka miękka i juz sie skróciła :tak: takze już naprawdę bliżej jak dalej...
Nastepna wizyta za tydzien w czwartek, razem z USG i oceną łożyska... ;-)
Kurczę a pogoda dzis do d**y :dry: wczoraj jeszcze momentami było słonce ale dzis to klapa totalna...
Jak sie cieszę ze mam matury już za sobą... kurcze 2 lata, jak to szybko zleciało :szok:

A reszta dziewczyn gdzie się podziewa? :dry:
idę zjeść śniadanie bo jeszcze nie jadłam :-p

Hej Kobietki...u mnie nocka wspaniała....... Kuba mi wstał tylko raz o 4 i spał dalej :))) Wyspałam sie :)):)))
Elizka Fajnie ze Ci tort wyszedł :))) Hmmm Pewnie był pyszny...:tak: No juz coraz bliżej porodu boisz sie???

hejka

to nie za fajnie paulinka

Eliza-super ze tort wyszedl....to za niedlugo Mikolaj bedzie na swiecie...

ja o 10 wrocilam z rehabilitacji...i spac mi sie chce

pogoda jak wiadomo do BAni!!!!!!!! leje....bleee

Hejoooooo dziewczyny !

u Nas wsio oki :D
szczerze Wam powiem iż pogoda u mnie w Londynie jest fajna, słoneczko świeci, tylko wiaterek zimnawy...
czekam na koleżankę , przyjdzie ze swoją malutką (urodziła wcześniaka 24 lutego ... miała termin na kwiecień! )
i wyjdziemy sobie na spacerek ;)

a w niedzielę do pubu z dziećmi idziemy, jakiś pubik z ogródkiem :)

wstawiam zdjątko
ja nieogarnięta!! :) :dry: i grubaśna ;P :sorry2::wściekła/y:
z moim małym szczęściem :)

i jeszcze drugie moje maleństwo na poduszeczce sobie leży :-D

Załączniki

• DSC_0503male.jpg
    DSC_0503male.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC_0498m.jpg
    DSC_0498m.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 58
reklama
kingusia jaka ona niezainteresowana zdjęciem :-D fajnie ja już chce mieć Alexa przy sobie a tu jeszcze całe lato ... :shocked2::sorry:

Do góry