reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No to fajnie ze jest lepiej..... Oby tak dalej :)
A dalej pilnujesz dzieciaków???? W jakim sa wieku ??

przez ta noge od Stycznia nie opekuje sie nimi...chodz abrdzo bardzo za nimi tesknie;:)(

1. Piotrus teraz 28.05 bedzie mial 3 latka -lobuz jakich malo ma rodzenstwo 2 braci 10 ni 6 lat
2.Gabrysia ma 2 latka opekowalam sie jak skonczyla roczek ma tez 2 rodzenstwa werke -6 lat i Hubcia-5

reklama
Ja oprócz swoich mam 2 dzieci w podobym wieku...
1.Nicola w styczniu skończyła 3 latka....mała pyskula hahaha
2.Kevin w sierpniu kończy 2 latka
Oni sa rodzeństwem.... moim :)))

Tak...średnio 4 dni w tyg... Dziś miałam je miec ale wczoraj zaczęły wymiotować i biegunkować wiec moj tata wzioł sobie wolne i z nimi został :))

reklama
Większość przygotowuje sie do matur....nie ma sie co dziwić.....Gdybym ja zdawała mature to mnie też by tu nie było :)))

Do góry