reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

No cos tu pusto ostatnio... :dry:
Ja od rana dzis piekę tort, zaraz bede sie brac za mase:dry: ciekawe czy mi wyjdzie... a okazja to dzis mija nam 4 rocznica ślubu :tak: aleee zleciało.... ;-) a ja za miesiac mam urodziny równo :-D

Dobra lece bo mi galaretka zacznie tężec zanim na ciasto ją wyleje :-p :-D :happy2:

reklama
Witajcie a mnie jutro nie bedzie z uwagi na badania małego oby tylko dobrze wyszły choć raz:/
Co do zdjec to napisze tak laski z was jak nie wiem:-p

clio
ja tez sobie ciebie inaczej wyobrazałam raczej jako taka szara myszke z zadłgimi włosami i okularkami na nosie:-p do tego wychudzoną hihi a tak na serio to wygladasz cudownie

Eliza
to Gratuluję:-) a mówia że 13 to pechowa liczba a tu nie prawda juz 4 rocznica:-) oby sie tort udał

Hej Kobietki...Nocka koszmar poranek jeszcze gorszy...szkoda słow......Umi bede trzymać kciukasy zeby wszystko było dobrze :*:*:*
Elizka nie rób mi smaku...chyba sama coś dziś upieke..... zobaczymy :))

elizka gratuluje czwartej rocznicy ;-)
eh pogodau nas nadal do bani ale moze jak alunia sie obudzi wkoncu wyjdziemy a dwor bo w domu to mozna zwarjowac
uni2 nie ma sie co martwic na zapas pojdziecie na badania i penie okaze sie ze nerwy bez potrzeby::-)

Ostatnia edycja:
hejka dziewczyny

wiem ze nie ejstem tu mie widziana

ale czasem was podczytuje gratuluje Nowym mamusia dzidziusiow...:)

kasia-dacie rady z Olkiem...wazne zeby byl zdrowy:) a twoj M. ze nie zdal maturki to trudno czasem tak bywa jak to muwia "Maturka nie zajac nie ucieknie"

macie fajnie dzieciaczki i fajne fotki....

i Ashle-gratuluje ciazy...

Pozdrawiam:*

hejka dziewczyny

wiem ze nie ejstem tu mie widziana

ale czasem was podczytuje gratuluje Nowym mamusia dzidziusiow...:)

kasia-dacie rady z Olkiem...wazne zeby byl zdrowy:) a twoj M. ze nie zdal maturki to trudno czasem tak bywa jak to muwia "Maturka nie zajac nie ucieknie"

macie fajnie dzieciaczki i fajne fotki....

i Ashle-gratuluje ciazy...

Pozdrawiam:*
Dlaczego jesteś tu nie mile widziana???? Nie rozumie tego...
Można wiedziec co sie stało ze byłaś tak długo w gipsie???? Jakiś wypadek???

Dlaczego jesteś tu nie mile widziana???? Nie rozumie tego...
Można wiedziec co sie stało ze byłaś tak długo w gipsie???? Jakiś wypadek???

pare meisiecy temu pokolcilam sie z dziewczynami na watku i zrezygnowalam z niego....bo nie ejstem ani mam ani w ciazy tylko Niania..

co do wypadku to w styczniu zlamalam noge w kosce mailam 6 sorb jedna mi wyjeli juz a co do Gipsu to mialam 6 tyg.a pozniej okazalo sie ma zle ulozenie noga i w inny gips i byla anstawiana na anstepne 4 tyg. dlatego tyle....

Aha rozumie..ja tu jestem niedługo więc niewiem co sie stało....
Ja za to byłam juz 2 razy w ciąży jestem i mama i niania hahaha

Mam nadzieje ze noga szybko dojdzie do sprawności :)))

Aha rozumie..ja tu jestem niedługo więc niewiem co sie stało....
Ja za to byłam juz 2 razy w ciąży jestem i mama i niania hahaha

Mam nadzieje ze noga szybko dojdzie do sprawności :)))

wlasnie widze ze masz 2 lobuziaki w domku...

dzieki chdze na rehabilitacje teraz wlasnie...i juz widz epoprawe po 4 zajeciach

reklama
Do góry