reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ech Violett- włoski to miałam piękne, potem to wzięło mnie na czarny a teraz wracam do swojego kolorku, ale łatwo wcale nie jest byłam u fryzjera i pasemka blond zrobiła patrz wyglądam jak meliniara:):)Zobacz załącznik 244365

dodaje na twoje życzenie zdjęcie brzuszka:) Zobacz załącznik 244371Zobacz załącznik 244372i jak??

22tci 2 dni:)
wyjmij ten kolczyk z pepka!!
ja sie dlugo nie odzywalam ale juz wklejam to co napisalam na grudniowkach bo nie chce mi sie wszystkiego powtarzac:
hej dziewczyny,
wybaczcie ale ostatnio nie mam glowy do niczego....:( niestety ze zlych i smutnych powodow:(
nie dzieje sie u nas dobrze,
niedawno wyszlismy ze szpitala(nie minely nawet 2 tygodnie) a sie zapowiada ze znowu tam trafimy, Olek znowu dostal kaszlu cos mu tam swiszczy w klatce piersiowej...boje sie ze to znowu zapalenie pluc albo oskrzeli tym bardziej ze pediatra powiedziala ze to sie lubi powtarzac:(((((((
jutro znow idziemy do lekarza bo bylismy juz tydz. temu i wczoraj....
K. oblal mature z polskiego ustnego, i jeszcze Olek ma AZS, i ma to na powiekach i czole i drapie sie jak szalony, oczy ma tak czerwone ze wyglada jaky caly czas plakal....az mi sie chce plakac jak na niego patrze:(
z nerwow schudlam z 5kg, w szpitalu byla na tabletkach uspokajajacych i czopkach przeciw mdlosciom,
nie moge to nie na moje nerwy.
wybaczcie ze Wam sie tu zale ale juz nie mam sily, tak sie zamknelam w sobie ze nawet plakac nie potrafie, jestem zalamana,
od dermatologa dostalism dzis 2 mascie jedna na oczka druga na glowke i czolo, za 2 miesiace musimy sie znowu pokazac po typowe leki dla alergikow, mleko zmienili nam na HUMANE SL.
juz naprawde nie wiem co mam ze soba zrobic , czy ja robie cos nie tak? ryczec mi sie chce:(
aha i jeszcze jedno Olek mial w szpitalu kontakt z ospa wietrzna i prawdopodobnie moze tez distac ospe:(

wyjmij ten kolczyk z pepka!!
ja sie dlugo nie odzywalam ale juz wklejam to co napisalam na grudniowkach bo nie chce mi sie wszystkiego powtarzac:
hej dziewczyny,
wybaczcie ale ostatnio nie mam glowy do niczego....:( niestety ze zlych i smutnych powodow:(
nie dzieje sie u nas dobrze,
niedawno wyszlismy ze szpitala(nie minely nawet 2 tygodnie) a sie zapowiada ze znowu tam trafimy, Olek znowu dostal kaszlu cos mu tam swiszczy w klatce piersiowej...boje sie ze to znowu zapalenie pluc albo oskrzeli tym bardziej ze pediatra powiedziala ze to sie lubi powtarzac:(((((((
jutro znow idziemy do lekarza bo bylismy juz tydz. temu i wczoraj....
K. oblal mature z polskiego ustnego, i jeszcze Olek ma AZS, i ma to na powiekach i czole i drapie sie jak szalony, oczy ma tak czerwone ze wyglada jaky caly czas plakal....az mi sie chce plakac jak na niego patrze:(
z nerwow schudlam z 5kg, w szpitalu byla na tabletkach uspokajajacych i czopkach przeciw mdlosciom,
nie moge to nie na moje nerwy.
wybaczcie ze Wam sie tu zale ale juz nie mam sily, tak sie zamknelam w sobie ze nawet plakac nie potrafie, jestem zalamana,
od dermatologa dostalism dzis 2 mascie jedna na oczka druga na glowke i czolo, za 2 miesiace musimy sie znowu pokazac po typowe leki dla alergikow, mleko zmienili nam na HUMANE SL.
juz naprawde nie wiem co mam ze soba zrobic , czy ja robie cos nie tak? ryczec mi sie chce:(
aha i jeszcze jedno Olek mial w szpitalu kontakt z ospa wietrzna i prawdopodobnie moze tez distac ospe:(
a na zdjeciach,Olus moj kochany brzdac, ja(wygladam jak szkapa) i nasza cala trojeczka jeszcze przed szpitalem

Załączniki

• P1030234.jpg
    P1030234.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 40
  • P1030227.jpg
    P1030227.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 51
  • P1030090.jpg
    P1030090.jpg
    51,6 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jejciu widzę że nie tylka ja sie w studiu fotograficznym bawię :-) też dodam swoje zdjecia chociaż mam je w albumie ale co tam :-p ale wy śliczne jesteście hehe nawet mam pomysły na wasze sesje hehe teraz jestem na etapie planowania swojej brzuszkowej :-D

Kasiuch spokojnie widocznie zła passa teraz ale na pewno będzie lepiej:tak:ja miałam takie kiepski początek roku :dry: najpierw informacja o ciąży (trzeba było wszystko ogarnąć) potem rozpiliśmy samochód nasz kochany laptop umarł albo jego płyta główna straciłam pracę mój B nie dostawał wypłaty ... horror :dry: ale teraz jest już lepiej i powoli wychodzimy na prostą :rofl2:

Dzień Dobry mamuśki :-)
znowu pada ... :dry: ale za to wczoraj zakupki się udały :-D mój B nie pozwolił mi nawet na dziecięce ciuszki zerknąć :rofl2: ale zmęczona byłam okropnie. Dzisiaj kolejny aktywny dzień z moją kruszynką :sorry2: ależ ja nie mogę sie doczekać jak się pojawi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

U nas też pada...... Ale ja mam dzis dzieci do pilnowania od 6:30 do 14 więc mam nadzieje ze potem przynajmniej przestanie padac zebym mogła z dziecmi wyjśc na spacer :))

A ja pochwale sie jeszcze dzieciaczkami :-D:-D:-D:-D

Załączniki

• SDC15231.jpg
    SDC15231.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny:-)
moja miesiac temu wazyla juz 7750 no i 66cm wiec nie masz sie czym martwic napewno za duzo nie wazy:p
a no nie ma sie czym martwic z ty, okresem jak cioa to po tabletkach czasem sie przesuwa;-)
a u nas padalo prawue caly dzien no i alunia prawie caly czas plakala teraz troche spi wiec spokoj jest...
no no wszystkie ladne jestescie:
dodaje swoje foto i mojej cudnej corci:
)

Załączniki

• sukience.jpeg
    sukience.jpeg
    26,2 KB · Wyświetleń: 39
  • czerwona.jpeg
    czerwona.jpeg
    20,2 KB · Wyświetleń: 45
hej Mamuśki :-)
jaki dzisiaj zrobiłam mix obiadowy :rofl2: warzywa na patelnie sos spagetti i makaron :rofl2: ale było pyszne :tak:
a jak wam dzień minął?? ja mam humory ze hoho :dry:i sama mnie to denerwuje :dry:

reklama
Do góry