reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hey!

Tez jestem mloda mama. Pierwszer dziecko urodzilam 2mce po swojej 18-stce. Teraz Grzes ma 3,5 roku a od 4,5 m-ca ma tez siostrzyczke :) Uwazam, ze ciaza w tak mlodym wieku to nie jest koniec swiata. Mam 22 lata, niedlugo dzieci odchowam na tyle zeby wyslac je do babci na wakacje (mieszkam w UK) a sami z mezem polecimy na jakies wakacje :p
A tak powaznie... Uczylam sie ostatni rok liceum zaocznie.. Z pol rocznym dzieckiem na rekach przygotowywalam sie do matury i powiem Wam szczerze ze mialam wieksza motywacje do nauki niz zanim Grzes sie urodzil. Nie chcialam zeby wszyscy dookola mowili "oo malolata z dzieckiem rzuci pewnie szkole i bedzie studiowac pieluchologie". Oboje z mezem jestesmy w tym samym wieku. Tylko ze M uczyl sie dziennie do konca. Zdalismy mature lepiej spora czesc znajomych i jestesmy z siebie dumni. Uwazam ze nic tak nie motywuje do dzialania jak potrzeba pokazania ze DASZ RADE! ;)

Witaj moja imienniczko ;)
jeszcze w dodatku mieszkasz w UK tak jak ja ;) tylko, że ja w stolicy :)
Pozdrawiam

Mysia681 fajniutko :) też kiedyś chciałam być... zanim byłam szczupła, no, ale teraz d*pa blada:)) hehe

no to ja też siebie wstawię heh...

to pierwsze zdjęcie to już tu wstawiałam :sorry2:

fajne 3 zdjęcie :-D z tyłu malutka leży hahaha...

a ostatnie ja w blond... ;) taki MIX

Załączniki

• DSC_0407male.jpg
    DSC_0407male.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC00247.jpg
    DSC00247.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC00248.jpg
    DSC00248.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC00249.jpg
    DSC00249.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 51
  • blond.jpg
    blond.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej

Ashera Gratulacje !!!;-) cieszysz sie ze bedzie drugi bobas? ;-)

Co do kremów na odparzenia dziewczyny nie wydawajcie tyle kasy na ten sudokrem, bo jak dojdzie juz do odparzenia to ciężko potem po nim wyleczyc bo jest mocny... Ja uzywam ALANTANU i jestem zadowolona. Linomag tez podobno jest oki. :tak:

No a tak to melduje sie w dwupaku ciągle ;-) ale jest ciężkooo.... ehhhh

Widziałam ze dodawałyscie swoje zdjecia :))) młode ładne mamuśki ;-) dodam też swoje a co tam... :-D i wstawiam też przyrównanie brzuszka;-)

Chciałabym wrócic do wyglądu takiego jak na pierwszym zdjeciu... opalenizna napewno bedzie ale figura...........:dry: zobaczymy:-p

Załączniki

• SP_A0108.jpg
    SP_A0108.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 41
  • przed zajsciem w 3 ciąże.jpg
    przed zajsciem w 3 ciąże.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC00408..JPG
    DSC00408..JPG
    39,1 KB · Wyświetleń: 44
  • 37tc.JPG
    37tc.JPG
    68,5 KB · Wyświetleń: 47
  • 27-30-33-36tc.jpg
    27-30-33-36tc.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Piękne wszytskie dziewczynki jestescie :)
Mysia jakie masz wlosy sliczne, oddaj :) A i dodaj kochana jakies zdjecie z brzuszkiem :)
umi, dziękuje bardzo za komplement :) A co do tego ze mi ciąża służy to chyba masz racje, dzisiaj jechalam winda i mam takie duuze lusterko w niej, i stwierdzialam ze wyładniałam haha(nie ma to jak własna ocena co ??:)) i wloski zaczeły mi wreszcie rosnąć :) Hurra :)\

Kochane nie wiem które tutaj sa z Warszawki, albo maja jak dojechac w weekend, ale podaje linka
http://www.sadyba.pl/index.php?page=pr link jest do informacji bardzo fajnej. W Sadyba Best jest akcja dla kobiet w ciazy robia za darmo Usg 4d i 2d :) Mozna skorzystac . Zreszta przeczytajcie :)

Ostatnia edycja:
Hej my juz po szczepieniu...Mały zniosł szczepienie bardzo dobrze....
Zważyli mi go...i o Matko świeta byłam w szoku
Kuba waży 7750 g Nieźle co?? Byliśmy też na spacerku w parku ale tylko na godzinke bo teraz musimy obiad ugotować zjeść i idziemy dalej do parku bo taka ładna pogoda...Trzeba korzystać

Ale Wy wszystkie ładne jesteście....:)))

Piękne wszytskie dziewczynki jestescie :)
Mysia jakie masz wlosy sliczne, oddaj :) A i dodaj kochana jakies zdjecie z brzuszkiem :)
umi, dziękuje bardzo za komplement :) A co do tego ze mi ciąża służy to chyba masz racje, dzisiaj jechalam winda i mam takie duuze lusterko w niej, i stwierdzialam ze wyładniałam haha(nie ma to jak własna ocena co ??:)) i wloski zaczeły mi wreszcie rosnąć :) Hurra :)\

Kochane nie wiem które tutaj sa z Warszawki, albo maja jak dojechac w weekend, ale podaje linka
Centrum Handlowo-Rozrywkowe "Sadyba Best Mall" link jest do informacji bardzo fajnej. W Sadyba Best jest akcja dla kobiet w ciazy robia za darmo Usg 4d i 2d :) Mozna skorzystac . Zreszta przeczytajcie :)

ech Violett- włoski to miałam piękne, potem to wzięło mnie na czarny a teraz wracam do swojego kolorku, ale łatwo wcale nie jest byłam u fryzjera i pasemka blond zrobiła patrz wyglądam jak meliniara:):)08ebdbda8f.jpg

dodaje na twoje życzenie zdjęcie brzuszka:) Zobacz załącznik 244371Zobacz załącznik 244372i jak??

22tci 2 dni:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Łaaał jakie Wy wszystkie ładne.. :)

Miałam dzisiaj maturke ustną z polskiego i 100% :D :rofl2: nie wiem jakim cudem.. jeszcze 13 angielski i 20 ta fizyka:baffled:

Mysia ale brzusio :D :-p wierci się maleństwo? :rofl2:

Ja w takim razie też dodam swoją fotke:x

aaaaa.jpg

A z takich bardziej zdziwaczałych zdjęć, to :
Moja kumpela postanowiła mi zakorektorować brwi i dorysować takie lalkowate wyżej.. masakra :x

:-D
_MG_6554f_kw.jpg_MG_6438kw4a.jpg

Ostatnia edycja:
Mysia. Ixidixi, Słiczne jesteście ..
Mysia a Twój brzuszek jest słodziachny... Ja juz takiego mieć nie bede... 2 dzieci mi starczy....zreszta zawsze chciałam miec tylko 2 dzieci :)))

reklama
Mysia gadasz głupoty i tak wyglądasz slicznie :) Ja to tez robilam eksperymenty z moimi :) Na moich naturalnych zrobilam pare pasemek blond, potem przefarbowalam cale na blond z pasemkami takimi z innym odcieniem blondem i jasnym rudym, potem przefarbowalam na ciemniejszy bo postanowilam wrocic do swojego naturalnego a potem na machon :) i teraz ten machon sie zmywa i mam takie hmmm ciemno rudawe :) Aa no i w miedzy czasie mialam tez trwala :) Haha :) Tak to jest jak siostra cioteczna jest fryzjerka :)

ixidixi tez jesteś piękną dziewczyna :) I gratuluje maturki :) no i trzymam kciuki za inne przedmioty :)

Do góry