kingusia1991
Fanka BB :)
Witajcie ja właśnie po lekcji biologii uff... nareszcie:-):-)o 16 zaczyna mi sie następne chemia i fizyka wrr....ale trzeba przeżyć;-)
To ja w takim razie też dodam swoje zdjęcia jak wyglądam
modelką jesteś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie ja właśnie po lekcji biologii uff... nareszcie:-):-)o 16 zaczyna mi sie następne chemia i fizyka wrr....ale trzeba przeżyć;-)
To ja w takim razie też dodam swoje zdjęcia jak wyglądam
modelką jesteś?
hey!
Tez jestem mloda mama. Pierwszer dziecko urodzilam 2mce po swojej 18-stce. Teraz Grzes ma 3,5 roku a od 4,5 m-ca ma tez siostrzyczke Uwazam, ze ciaza w tak mlodym wieku to nie jest koniec swiata. Mam 22 lata, niedlugo dzieci odchowam na tyle zeby wyslac je do babci na wakacje (mieszkam w UK) a sami z mezem polecimy na jakies wakacje
A tak powaznie... Uczylam sie ostatni rok liceum zaocznie.. Z pol rocznym dzieckiem na rekach przygotowywalam sie do matury i powiem Wam szczerze ze mialam wieksza motywacje do nauki niz zanim Grzes sie urodzil. Nie chcialam zeby wszyscy dookola mowili "oo malolata z dzieckiem rzuci pewnie szkole i bedzie studiowac pieluchologie". Oboje z mezem jestesmy w tym samym wieku. Tylko ze M uczyl sie dziennie do konca. Zdalismy mature lepiej spora czesc znajomych i jestesmy z siebie dumni. Uwazam ze nic tak nie motywuje do dzialania jak potrzeba pokazania ze DASZ RADE!
Piękne wszytskie dziewczynki jestescie
Mysia jakie masz wlosy sliczne, oddaj A i dodaj kochana jakies zdjecie z brzuszkiem
umi, dziękuje bardzo za komplement A co do tego ze mi ciąża służy to chyba masz racje, dzisiaj jechalam winda i mam takie duuze lusterko w niej, i stwierdzialam ze wyładniałam haha(nie ma to jak własna ocena co ??) i wloski zaczeły mi wreszcie rosnąć Hurra \
Kochane nie wiem które tutaj sa z Warszawki, albo maja jak dojechac w weekend, ale podaje linka
Centrum Handlowo-Rozrywkowe "Sadyba Best Mall" link jest do informacji bardzo fajnej. W Sadyba Best jest akcja dla kobiet w ciazy robia za darmo Usg 4d i 2d Mozna skorzystac . Zreszta przeczytajcie