reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hey!

Tez jestem mloda mama. Pierwszer dziecko urodzilam 2mce po swojej 18-stce. Teraz Grzes ma 3,5 roku a od 4,5 m-ca ma tez siostrzyczke :) Uwazam, ze ciaza w tak mlodym wieku to nie jest koniec swiata. Mam 22 lata, niedlugo dzieci odchowam na tyle zeby wyslac je do babci na wakacje (mieszkam w UK) a sami z mezem polecimy na jakies wakacje :p
A tak powaznie... Uczylam sie ostatni rok liceum zaocznie.. Z pol rocznym dzieckiem na rekach przygotowywalam sie do matury i powiem Wam szczerze ze mialam wieksza motywacje do nauki niz zanim Grzes sie urodzil. Nie chcialam zeby wszyscy dookola mowili "oo malolata z dzieckiem rzuci pewnie szkole i bedzie studiowac pieluchologie". Oboje z mezem jestesmy w tym samym wieku. Tylko ze M uczyl sie dziennie do konca. Zdalismy mature lepiej spora czesc znajomych i jestesmy z siebie dumni. Uwazam ze nic tak nie motywuje do dzialania jak potrzeba pokazania ze DASZ RADE! ;)

Witaj moja imienniczko ;)
jeszcze w dodatku mieszkasz w UK tak jak ja ;) tylko, że ja w stolicy :)
Pozdrawiam

Mysia681 fajniutko :) też kiedyś chciałam być... zanim byłam szczupła, no, ale teraz d*pa blada:)) hehe

no to ja też siebie wstawię heh...

to pierwsze zdjęcie to już tu wstawiałam :sorry2:

fajne 3 zdjęcie :-D z tyłu malutka leży hahaha...

a ostatnie ja w blond... ;) taki MIX

Załączniki

• DSC_0407male.jpg
    DSC_0407male.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC00247.jpg
    DSC00247.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC00248.jpg
    DSC00248.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC00249.jpg
    DSC00249.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 54
  • blond.jpg
    blond.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej

Ashera Gratulacje !!!;-) cieszysz sie ze bedzie drugi bobas? ;-)

Co do kremów na odparzenia dziewczyny nie wydawajcie tyle kasy na ten sudokrem, bo jak dojdzie juz do odparzenia to ciężko potem po nim wyleczyc bo jest mocny... Ja uzywam ALANTANU i jestem zadowolona. Linomag tez podobno jest oki. :tak:

No a tak to melduje sie w dwupaku ciągle ;-) ale jest ciężkooo.... ehhhh

Widziałam ze dodawałyscie swoje zdjecia :))) młode ładne mamuśki ;-) dodam też swoje a co tam... :-D i wstawiam też przyrównanie brzuszka;-)

Chciałabym wrócic do wyglądu takiego jak na pierwszym zdjeciu... opalenizna napewno bedzie ale figura...........:dry: zobaczymy:-p

Załączniki

• SP_A0108.jpg
    SP_A0108.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 47
  • przed zajsciem w 3 ciąże.jpg
    przed zajsciem w 3 ciąże.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC00408..JPG
    DSC00408..JPG
    39,1 KB · Wyświetleń: 48
  • 37tc.JPG
    37tc.JPG
    68,5 KB · Wyświetleń: 49
  • 27-30-33-36tc.jpg
    27-30-33-36tc.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Piękne wszytskie dziewczynki jestescie :)
Mysia jakie masz wlosy sliczne, oddaj :) A i dodaj kochana jakies zdjecie z brzuszkiem :)
umi, dziękuje bardzo za komplement :) A co do tego ze mi ciąża służy to chyba masz racje, dzisiaj jechalam winda i mam takie duuze lusterko w niej, i stwierdzialam ze wyładniałam haha(nie ma to jak własna ocena co ??:)) i wloski zaczeły mi wreszcie rosnąć :) Hurra :)\

Kochane nie wiem które tutaj sa z Warszawki, albo maja jak dojechac w weekend, ale podaje linka
http://www.sadyba.pl/index.php?page=pr link jest do informacji bardzo fajnej. W Sadyba Best jest akcja dla kobiet w ciazy robia za darmo Usg 4d i 2d :) Mozna skorzystac . Zreszta przeczytajcie :)

Ostatnia edycja:
Hej my juz po szczepieniu...Mały zniosł szczepienie bardzo dobrze....
Zważyli mi go...i o Matko świeta byłam w szoku
Kuba waży 7750 g Nieźle co?? Byliśmy też na spacerku w parku ale tylko na godzinke bo teraz musimy obiad ugotować zjeść i idziemy dalej do parku bo taka ładna pogoda...Trzeba korzystać

Ale Wy wszystkie ładne jesteście....:)))

Piękne wszytskie dziewczynki jestescie :)
Mysia jakie masz wlosy sliczne, oddaj :) A i dodaj kochana jakies zdjecie z brzuszkiem :)
umi, dziękuje bardzo za komplement :) A co do tego ze mi ciąża służy to chyba masz racje, dzisiaj jechalam winda i mam takie duuze lusterko w niej, i stwierdzialam ze wyładniałam haha(nie ma to jak własna ocena co ??:)) i wloski zaczeły mi wreszcie rosnąć :) Hurra :)\

Kochane nie wiem które tutaj sa z Warszawki, albo maja jak dojechac w weekend, ale podaje linka
Centrum Handlowo-Rozrywkowe "Sadyba Best Mall" link jest do informacji bardzo fajnej. W Sadyba Best jest akcja dla kobiet w ciazy robia za darmo Usg 4d i 2d :) Mozna skorzystac . Zreszta przeczytajcie :)

ech Violett- włoski to miałam piękne, potem to wzięło mnie na czarny a teraz wracam do swojego kolorku, ale łatwo wcale nie jest byłam u fryzjera i pasemka blond zrobiła patrz wyglądam jak meliniara:):)08ebdbda8f.jpg

dodaje na twoje życzenie zdjęcie brzuszka:) Zobacz załącznik 244371Zobacz załącznik 244372i jak??

22tci 2 dni:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Łaaał jakie Wy wszystkie ładne.. :)

Miałam dzisiaj maturke ustną z polskiego i 100% :D :rofl2: nie wiem jakim cudem.. jeszcze 13 angielski i 20 ta fizyka:baffled:

Mysia ale brzusio :D :-p wierci się maleństwo? :rofl2:

Ja w takim razie też dodam swoją fotke:x

aaaaa.jpg

A z takich bardziej zdziwaczałych zdjęć, to :
Moja kumpela postanowiła mi zakorektorować brwi i dorysować takie lalkowate wyżej.. masakra :x

:-D
_MG_6554f_kw.jpg_MG_6438kw4a.jpg

Ostatnia edycja:
Mysia. Ixidixi, Słiczne jesteście ..
Mysia a Twój brzuszek jest słodziachny... Ja juz takiego mieć nie bede... 2 dzieci mi starczy....zreszta zawsze chciałam miec tylko 2 dzieci :)))

reklama
Mysia gadasz głupoty i tak wyglądasz slicznie :) Ja to tez robilam eksperymenty z moimi :) Na moich naturalnych zrobilam pare pasemek blond, potem przefarbowalam cale na blond z pasemkami takimi z innym odcieniem blondem i jasnym rudym, potem przefarbowalam na ciemniejszy bo postanowilam wrocic do swojego naturalnego a potem na machon :) i teraz ten machon sie zmywa i mam takie hmmm ciemno rudawe :) Aa no i w miedzy czasie mialam tez trwala :) Haha :) Tak to jest jak siostra cioteczna jest fryzjerka :)

ixidixi tez jesteś piękną dziewczyna :) I gratuluje maturki :) no i trzymam kciuki za inne przedmioty :)

Do góry