reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

I to jest właśnie bardzo fajne:) Tak naprawdę każda ciąża jest inna i wyjątkowa- nie ma reguły . Ostatnio rozmawiałam z moją znajomą, która jakiś czas temi urodziła czwarte dziecko, powiedziała mi,że mimo iż wiedziała "jak to jest" miała zupełnie inne doznania, była zaskoczona( oczywiscie pozytywnie)

reklama
Hejka ja sie przywitam, nie bede odpisywac kazdmu po kolei bo troche by mi sie zeszlo :)
U mnie jest coraz lepiej :) Moge w pelni zaczac cieszyc sie swoja falolinka :) Bez bardzo duzych mdlosci, cholernych zawrotow glowy :)

Witam! mi net nawala i niestety nie mam dostępu do BB nad czym bardzo ubolewa narazie jest to korzystam. Witam wszytki nowe mamy dla których penie to ja jestemnowa:-p A ja byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam sobie strój na maturę teraz tylko muszę buty znaleźć. No i zapisałam się na prawo jazdy i okazało się, że jedno oko mam do dupy i muszę kombinować z okulistą.

Narazie nie poodpiuję ale postaram się już być na bierząco;-)

Hej Mamuśki :-)
matury są spoko taki wiekszy egzamin hehe:rofl2: teraz to do tego podchodzę jak do każdego innego testu :-p Dacie radę Maturzystki hehe wy zamiast Babyboom będziecie MaturaMum :rofl2::-D:-)

nam dzionek spokojnie i leniwie jak na poniedziałek przeleciał a u was?
kolia chyba cie myślami ściągnęłam bo wczoraj o tobie myślałam gdzie to sie podziewasz :-p
Asherea a z czego zdajesz maturę? i inne mamuski też

Witam sie wieczornie....... widze ze Wy tu matury zdajecie niedługo..... Powodzenia i bede trzymać kciuki :****
A my mieliśmy dość "nie"ciekawy dzień..... Moj Sebuś miał mały wypadek w parku na aucie i rozwalił nosek i warge.... W nosku w środku ma ranke która mu dość mocno krwawiła a na wardze ma lekka ranke... całość opuchnieta jest... płakał chyba z 10 minut po wypadku a potem juz nie...... Smiał sie bawił....Jak wróciliśmy do domku to kąpiel kolacja i juz śpi.... Moj mały dzielny chłopak..... Kuba tez mi juz śpi a ja pije sobie kawusie :))) a jak Wam minoł dzień????
Kingusia 1991 nie znamy sie przypadkiem z lutówek????

Mi dzisiaj dzien minal ok :) niestety zapeszylam moje dobre samopoczucie i dzisiaj zwymiotowalam. Ale tylko raz :)
Ja maturke dopiero za rok,ale trzymam kciuki mocno za tego roczne maturzystki :)

Dobranoc:* papa:* do juterka kochane :)

Clio to ty może jakaś wiedzma jesteś czy coś,masz takie telepatyczne zdolności:-) A matura z historii ale wątpie, że ją zdam bo zero przygotowań do niej ale ją mogę nie zdać więc skupiam się na innych. A jak twój brzuszek rośnie? i wiedzę, że to chłopiec, gratuluję;-)
Patrycja na noc kawę :szok: jak ty później śpisz:happy: a małemu współczuje ale jak na faceta przystało twardy był:-);-)

No idę spać bo już od dawna się przymierzam a później się dziwie, że nie wyspana jestem ciągle:sorry2:

Witam was mamusie:-):-) po dniu przerwy jestem taka zdenerwowana bo od 8 30 zaczynam pierwszą lekcje indywidualna trzymajcie kciuki odezwe sie potem;-);-)
Jak wasze samopoczucie??:-p:-p
U mnie pogoda piekna :tak:

reklama
Witam Mamuśki! :-)

Nie pisałam tyle, a to dlatego że miałam bezwzględny zakaz wstawania z łóżka bez większych potrzeb czytaj kibelek..
Lekko krwawiłam, więc ginekolog tak postanowił...:-(
Dodatkowo byłam dwa dni na oddziale patologii ciąży.. Rany, ile tam kobiet było..
ale jest juz dobrze.. do szkoły nie chodzę..

Tyle sie strachu najadlam.. Mój D. biega obok mnie jak jakiś służący: Kochanie potrzebujesz czegos? na pewno? chcesz poduszke? wygodnie ci? itd.:-D
Aż źle mi się robi od tych słodkosci :D:rofl2:

No i tez zbliżam się nieuchronnie do terminu pierwszej matury :D Eeeeeh! :D i kończe dopiero 20 maja egzaminem z fizyki.. więc prawie cały maj.. a inni już w okolicy 10 mają wszystko z głowy.

Nie mam mdłosci ani innych dolegliwośći.. cały czas jadłabym płatki kukurydziane i jabłka:)

Odezwę się w najbliższym czasie.. a teraz wracam do łózia i do mojej książki..

Pozdrawiam was! :*

Do góry