reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Violett Dziękuję:tak: Tobie to dobrze :-) wylegujesz sie ja to nawet gdybym miała wolne to mały by mi nie dał, no ale odpoczywaj puki mozesz:-p Zdrówka dla siostry swoją droga niezła z niej agentka:-)
kingusia1991 Czyli mała sie nie najadała no ale najważniejsze ze juz wiesz czemu płakała:-)
Elizka21 Gdzieś czytałam że troje dzieci to tak samo jak dwoje tylee ze o jedno wiecej:-D:-p wiec jak do tej pory dawałas rade to z trójka też sobie poradzisz
kolia wiesz ja juz nie patrze kategoriami ucznia wiec dla mnie to troche czasu ale faktycznie jak sie człowiek uczy to czas leci jak oszalały:-) Po maturce co planujesz studia? praca?

reklama
Cześć dziewczyny też należę do "młodych mam" urodziłam Kamila mając niecałe 20 lat,
jestem szczęśliwą mamą i szczęśliwą dziewczyną ( nie żoną, ponieważ uważamy, że jak jest ciąża
wcale nie musi być ślubu ) mam nadzieję, że miło będzie mi się spędzać z Wami czas :tak:

Cześć dziewczyny też należę do "młodych mam" urodziłam Kamila mając niecałe 20 lat,
jestem szczęśliwą mamą i szczęśliwą dziewczyną ( nie żoną, ponieważ uważamy, że jak jest ciąża
wcale nie musi być ślubu ) mam nadzieję, że miło będzie mi się spędzać z Wami czas :tak:

Witamy Gorąco.... My z moim mamy 2 dzieci i tez zyjemy bez ślubu..... Nam to nie przeszkadza bo oboje wiemy ze ze ślubem zyłoby sie nam tak samo...... No ale momi to zamierzamy wziąć ślub w przyszłości.....

Talus witamy Cie cieplutko :* Napewno spedzisz z nami milo czas :)
Ja tez z moim P. nie bierzemy narazie slubu, stwierdzilismy ze bedziemy sie czuc tak samo a niepotrzebny wydatek, a teraz i tak mamy ich duzo jak przy dziecku :)

Elizka21 Gdzieś czytałam że troje dzieci to tak samo jak dwoje tylee ze o jedno wiecej:-D:-p wiec jak do tej pory dawałas rade to z trójka też sobie poradzisz
Ha ha ha:-D no dobre... Zobaczymy jak to bedzie w praniu.... ;-)

Witamy serdecznie:-) napisz nam wiecej o sobie i synku;-)

Elizka na pewno będzie ok przypuszczam, że przy drugim miałaś podobne obawy i jakoś poszło więc i teraz pójdzie;-)
Umi po maturze trochę oddechu i szukanie pracy no i studia zaoczne w ciągu tego lub następnego tygodnia złoże już podanie. A jak Kacperka nerki?
Kasie no może ktoś i by pamiętał:-):-p
Talus Witam! pisz jak najwięcej;-)

Ja mykam spać bo się powoli głodna robie:zawstydzona/y: Miki mi się wybiegał na placu zabaw to spi teraz tak, że nawet nie drgnie no ale pewnie na mleko jeszcze wstania przez co ostatnio szału dostaje jak miał około roku to już się w ogóle nie budził a teraz jak jest starszy to jeszcze mu się przypomniało normalnie kiedyś gada udusze:-):-p

TALUS Witaj.
ELIZKA Dasz radę. Z dwójka sobie poradziłas to z trzecim tym bardziej :-)
KOLIA No niektóre dzieci tak mają i z wiekiem przestawiają się na inny rytm dnia. Ale niedługo powinno Mikiemu to przejść :-) może akurat jedzenie w nocy jest mu potrzebne bo powiedzmy przeżywa skok rozwojowy.
UMI Co fakt to fakt. Ja ci zazdroszczę kiedy jest zimą a ty mi kiedy jest ciepło :-)
jak dzisiaj Kacperek spał?

moje dzieci dziś w nocy trochę marudne były ale teraz jeszcze śpią. Moje fizyczne samopoczucie dzisiaj mogę ocenić na beznadziejne. Do tego tak jakoś szaro buro na dworze aż nic się nie chce. A ja od 6.30 na nogach. Specjalnie wstaje o tej porze żeby poćwiczyć a teraz sobie przy zielonej herbatce siedzę.

reklama
Za nami noc koszmarna:baffled::baffled::baffled: nie wiem co się temu dziecku porobiło, wczoraj bylismy na zakupach i przyszliśmy dopiero o 20:30 do domu efekt był taki ze Kacper usnął gdzies po 21 i spał do 22:30 potem chwile pojęczał a o 4 urządził sajgon i tak do 5 balował potem usnął aż na 30 min i o 5:32 wstał na dobre. Nie wiem dosłownie co z nim, jakis nowy ząb idzie czy jaki czort?

Ewi no właśnie kiepska noc:/
Talus Witaj:-)
kolia widze że ty tez masz kolorowe nocki:-p
kasie ktoś ty:-p:-p
pati a ja nie wiem czemu cały czas myslałam ze ty meza masz:-):-p

Do góry