reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiuch aż tak poprzesuwali terminy lotnicze?:szok: a czy ty dzisiaj byłaś na spacerku w ten piękny dzień? i jak Twoje samopoczucie?:sorry2:

Edyta zaczyna się robić cieplej i słonecznie więc wybędziesz z Igą na spacery coraz dłuższe hehe :-) no ja czekam z niecierpliwością na zdjęcia malutkiej :laugh2:
dziekuje, ja tak srednio,pamietacie pisalam o tej tabletce na wpadke, i wtedy dostaklam okresu po niej, i dzis powinnam dostac tez, ale @ nie ma:/
nie wiem brzuch mnie bolal jak na okres, a okresu ni ma:/ ale mozliwe ze wtedy byl tylko dlatego ze ta tabletke wzielam, w koncu to jest duza ingerancja hormonow w organizm:/
i tak mam stresa

reklama
no te tabletki tak maja :-( ja myślę że przyjdzie ale może być opóźniona :tak:
a Twoje samopoczucie mam nadzieję się polepszy :laugh2: pisz jak coś cię męczy :tak:
Dawno nie widziałam kingusi i artystki :-p pewnie mają rewolucje maluszkową w domu :rofl2:

Edyta gratuluje :tak:

Asheara ale masz zdolnego synka! :-) zapewne szybko zacznie biegać :-p
A ja już po egzaminach, za tydzień zakonczenie :-) A Ty kiedy te egzaminy masz? powodzenia ;-):tak:

Witam.
Wczoraj miałam kiepski dzień ale dziś już jest ok. Przez to że znów straciłam na wadze. Oby teraz nic nie zepsuło mi humoru :-)
EDYTA Moje gratulacje. Czekamy na zdjęcia ale malutka pewnie słodziutka jest i tak :-)
KASIUCH Mojego S siostra wyjechała do Francji 13 kwietnia i miała wracać w ta sobotę do Polski żeby na ten pogrzeb wczorajszy być ale nadal samoloty nie latały i nie latają więc będzie autobusem się tłuc.
CLIO Fajny ten Twój maluszek :-)

edyta lodz - gratulacje!!! zatem czekamy na zdjęcia malutkiej :tak:
anetka - teeee... a angola juz mieliscie? pamietam, ze brachol ostatnio mi mowil, ze jeszcze mu wlasnie ten angielski zostal i over..wydawalo mi sie, ze to w tym tyg :-p
My dopiero prace kontrolne oddawalismy wiesz, a egzaminy bedziemy miec po maturach Waszych :tak:

edyta lodz gratuluję:-) i na zjdecia czekam:-)
anetka
wiem ze to sie łatwo mówi ale spokojnie matura nie jest taka straszna

hejjj dziewczyny

trzymam kciuki za te dziewczyny, które mają w tym roku matury :) będzie dobrze!
a my od 3 dni walczymy ... z kolkami chyba
bo od 18 do 22 zaczyna się przeraźliwy krzyk i noszenie pinowo małej albo mała na brzuszku położona na moim ramionku czy włączenie suszarki pomaga, ale nie zawsze...

możliwe,że przez tą alergię (skazę białkową), bo na to wygląda, bo ma plamki czerwone na twarzy i to nie jest na pewno ani trądzik niemowlęcy ani te potówki, bo te potówki były na początku i inaczej wyglądały

dlatego nie jem tych rzeczy, które zawierają krowie mleko jak na razie wykluczyłam z diety... i jem mięso

na szczęście od 22 jak kładę się z małą spać to troszkę poryczy , ja daję jej wtedy cyca i włączam suszarkę i momentalnie zasypia...

ale to też przez moją głupotę raczej ma biedulka problemy z jelitami:( bo nie odbijałam jej zawsze, i jak zasypiała to nie odbijałam ją tylko kładłam do łóżeczka ;/ ehh moja głupota...

a na 15:50 mam do lekarza... ciekawe co on powie na to wszystko, mam nadzieję, że coś przepisze,żeby malutka choć trochę ulgi zaznała :((

pozdrowiam Was wszystkie...

zaglądnę może jak się uspokoi sytuacja z tym wszystkim :( bo ja już nie wyrabiam czasami ... i łeb pęka w pół

reklama
Hejka

Wczoraj pogoda była super, dzis juz tez przezz niebo zaczyna wygladac sloneczko i mam nadzieję ze sie pogoda poprawi...

edyta lodz gratulacje! Pochwal sie córeczką ;)))

anetka nie bój sie matury ;-) pewnie napewno zdasz:tak: Ja mature pisałam z dwójką dzieci :-D nic prawie sie nie uczyłam bo nie miałam kiedy a matura zdana ;-) jejku to juz 2 lata temu bylo. Ale czas leci...

Do góry