reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

violett - przedewszystkim sie nie stresuj!!! Bedziesz sie stresowac to bole vbeda jeszcze wieksze i... to takie bledne kolo :tak:
clio - to jeszcze zbyt wczesnie... Alex nie musi sie nawet odzywac raz dziennie. To zbyt wczesnie kochana :tak: Powinnas wg. mnie sie martwic brakiem "ruchow" po 24tc. kiedy sa juz bardziej wyrazne. I wtedy zapukac do dzidziusia i zjesc cos slodkiego :tak:
a z ta bateria duracell... az sie zasmialam :-D a to sie zdaza coraz rzadkiej ... :confused2:
patrycja - ah a mysl;alam, ze jestem tu najmlodsza :-p te zaszlam w ciaze majac 15 lat a urodzilam w wieku 16. Ty juz widzę masz 18 i druga kruszynke na koncie!
Witam w naszym gronie :tak:

Nie jestes za stara :-p Sa i starsze tutaj.
A ja sie tak zawsze zastanawiam... jak mozna dowiedziec sie o ciazy dop w 20tc? [ z pelnym szcunkiem] ale ... no jak? :-p Rozumiem, ze miesiaczkowalas normalnie do 4 miesiaca ciazy?

Jezeli chodzi o mnie to wszystkie prace kontrolne na ten semestr juz oddalam... nie pojawila sie zadna nizsza ocena niz 4 :sorry:
Z tym ze jeszcze czekaja mnie egzaminy afff ...

Pozatym, 7 dni temu rozpoczelismy 6 miesiac zycia Damianka, a spojrzcie co juz potrafi!!!

Zobacz załącznik 236849

No w tym roku skończe 20
On ma 6 miesiecy?????? i juz stoi????????

reklama
patrycja - ah rzeczywiscie 20... przywidzialo mi sie, ze Twoj starszy synek ma 2 latka a nie 3. Tak , Damian ma 6 miesiecy ktore mu stuknelo tydzien temu i dzis sobie... wstal :sorry:

Ashera cudownie i jaki dumny z siebie hehe :laugh2: rewelacja
a co do ruchów to spokojnie podchodzę ale nie byłam pewna dziewczyny o tym tyle piszą hehe ja za to mam sporo ruchu za małego :-p :rofl2: prac gratuluję :-D a egzaminy kiedy i z czego??

patrycja - pewnie, ze szybko... to juz widac ;D
Zreszta, on niecierpi siedziec - odrazu wstaje :tak:

clio - dokladnie, dumny ;d chociaz z poczatku mial mine jakby sam niewiedzial co zrobil :-p A co do egzaminow to z... wszystkich przedmiotow :sorry:
Nic, mam nadzieje, ze zalicze ten semestr tak jak poprzedni - byłby pasek na świadectwie :tak:
A Ty do kiedy zamierzasz smigac do pracy? I gdzie pracujesz? Cos mi sie przypomina, ze w.. salonie kosmetycznym? czy cuś podobnego :-p

ja czuję się rewelacyjnie i pracować chcę jak najdłużej kosmetyczka to nie ciężki zawód wiec czas na zabieg ustalam sama i większośc czasu siedzę :) z pedicure m będzie mały problem ale opanuje to :-p:p mam nadzieję ze dobrze zniosę lato, lekarka sie cieszy jak przychodzę i mówi mi ze już dawno nie miała takiej ciężarnej mówi mi ze ksiażkowa jestem :p ja dzisiaj kochana samochód umyłam i odkurzyłam cały ... potem obiadek lekki dżemeczka obowiązkowa chyba 1,5h energii mam mnóstwo:-p

witam ! mam 22lata i niedawno sie dowiedzialam ze jestem w ciazy...Boje sie ze sobie nie poradze i moge sie zalamac....Bede samotnie wychowywac dziecko i tego sie boje...ze nie dam rady;-(

niekochana22 napisz coś więcej w którym tygodniu jesteś? jak rodzina zareagowała na ciążę?

a tak ogólnie to dzień dobry mamusie :) piękny słoneczny dzień się zapowiada spacerki chyba każda z nas ma w planach :D ja narazie spałaszowałam śniadanko :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry