reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

violett - przedewszystkim sie nie stresuj!!! Bedziesz sie stresowac to bole vbeda jeszcze wieksze i... to takie bledne kolo :tak:
clio - to jeszcze zbyt wczesnie... Alex nie musi sie nawet odzywac raz dziennie. To zbyt wczesnie kochana :tak: Powinnas wg. mnie sie martwic brakiem "ruchow" po 24tc. kiedy sa juz bardziej wyrazne. I wtedy zapukac do dzidziusia i zjesc cos slodkiego :tak:
a z ta bateria duracell... az sie zasmialam :-D a to sie zdaza coraz rzadkiej ... :confused2:
patrycja - ah a mysl;alam, ze jestem tu najmlodsza :-p te zaszlam w ciaze majac 15 lat a urodzilam w wieku 16. Ty juz widzę masz 18 i druga kruszynke na koncie!
Witam w naszym gronie :tak:

Nie jestes za stara :-p Sa i starsze tutaj.
A ja sie tak zawsze zastanawiam... jak mozna dowiedziec sie o ciazy dop w 20tc? [ z pelnym szcunkiem] ale ... no jak? :-p Rozumiem, ze miesiaczkowalas normalnie do 4 miesiaca ciazy?

Jezeli chodzi o mnie to wszystkie prace kontrolne na ten semestr juz oddalam... nie pojawila sie zadna nizsza ocena niz 4 :sorry:
Z tym ze jeszcze czekaja mnie egzaminy afff ...

Pozatym, 7 dni temu rozpoczelismy 6 miesiac zycia Damianka, a spojrzcie co juz potrafi!!!

Zobacz załącznik 236849

No w tym roku skończe 20
On ma 6 miesiecy?????? i juz stoi????????

reklama
patrycja - ah rzeczywiscie 20... przywidzialo mi sie, ze Twoj starszy synek ma 2 latka a nie 3. Tak , Damian ma 6 miesiecy ktore mu stuknelo tydzien temu i dzis sobie... wstal :sorry:

Ashera cudownie i jaki dumny z siebie hehe :laugh2: rewelacja
a co do ruchów to spokojnie podchodzę ale nie byłam pewna dziewczyny o tym tyle piszą hehe ja za to mam sporo ruchu za małego :-p :rofl2: prac gratuluję :-D a egzaminy kiedy i z czego??

patrycja - pewnie, ze szybko... to juz widac ;D
Zreszta, on niecierpi siedziec - odrazu wstaje :tak:

clio - dokladnie, dumny ;d chociaz z poczatku mial mine jakby sam niewiedzial co zrobil :-p A co do egzaminow to z... wszystkich przedmiotow :sorry:
Nic, mam nadzieje, ze zalicze ten semestr tak jak poprzedni - byłby pasek na świadectwie :tak:
A Ty do kiedy zamierzasz smigac do pracy? I gdzie pracujesz? Cos mi sie przypomina, ze w.. salonie kosmetycznym? czy cuś podobnego :-p

ja czuję się rewelacyjnie i pracować chcę jak najdłużej kosmetyczka to nie ciężki zawód wiec czas na zabieg ustalam sama i większośc czasu siedzę :) z pedicure m będzie mały problem ale opanuje to :-p:p mam nadzieję ze dobrze zniosę lato, lekarka sie cieszy jak przychodzę i mówi mi ze już dawno nie miała takiej ciężarnej mówi mi ze ksiażkowa jestem :p ja dzisiaj kochana samochód umyłam i odkurzyłam cały ... potem obiadek lekki dżemeczka obowiązkowa chyba 1,5h energii mam mnóstwo:-p

witam ! mam 22lata i niedawno sie dowiedzialam ze jestem w ciazy...Boje sie ze sobie nie poradze i moge sie zalamac....Bede samotnie wychowywac dziecko i tego sie boje...ze nie dam rady;-(

niekochana22 napisz coś więcej w którym tygodniu jesteś? jak rodzina zareagowała na ciążę?

a tak ogólnie to dzień dobry mamusie :) piękny słoneczny dzień się zapowiada spacerki chyba każda z nas ma w planach :D ja narazie spałaszowałam śniadanko :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry