reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

midori .
Napewno nie zabiją ; ) .Ale też nie myśl że odrazu rzucą Ci się w ramiona i będą skakać ze szczęście , to będzie dla nich wielki naprawdę bardzo wielki szok . Ale zobaczysz że z czasem im będzie przechodzić a jak urodzi się maluszek to zwariują . Trzymam kciuki napisz jaki wynik testu

reklama
kingusia - usunac??? ...
a wogole, jak tam sytuacja u Ciebie z ojcem malej? Wy mieszkacie razem czy jestescie osobno?

kasiuch - ah takie buty.. wydawalo mi sie, ze masz ok 20lat, chyba pomylilas mi sie z niejaka kasie. .. rozumiem. Zatem Twoj chlopak ma 18 lat, a Ty?
On mieszka u Was?
ja mam 20 ( w pazdzierniki 21) moj K. jest rok mlodszy, ja mieszkam z rodzicami a on przyjezdza w wekeendy i kazde wolne na nioc i codziennie na kapiel.i musimy poszukac czegos taniego zeby razem w koncu byc

Kingusia- sliczna jest kornelcia, co do tego co on ci powiedzial to ty AZ urodzilas tak jak kazdaz nas

Witam wszystkie piekne mamusie:) jak tam??Ja po szkole dopiero teraz ;/masakra cały dzień mi się kręci w głowie i nie jest mi dziś za miło:(
Ale pogoda ładna, słoneczko świec i czuć ciepełko :)
A jak sie czują wasze maleństwa??

Mysia ja też przed chwilą wróciłam ze szkoły.. Boże jak mi sie nic nie chce!..
Cały czas bym spała.. i spała..

Moja mama miałam dzisiaj badania prenatalne :D i dowiedziała się, że będę miała brata. Drugiego -_-''. heh..
W takim wypadku mam nadzieje, że my będziemy mieli dziewczynkę.. Bo dwóch małych facetów w jednym domu :D jakoś sobie tego nie wyobrażam..

ixidixi a Ty chodzisz do liceum czy na studia??
ech...ja jestem wykończona i czekam na wniosek o przyznanie mi nauczania indywidualnego bo tyle problemów z tym wszystkim robią ze szok:(
mam ciąze zagrożoną poronieniem i od 3 marca mnie powinnam chodzić do szkoły a oni nic z mojej prośby i zaświadczenia lekarskiego nie robią...
ogólnie to wypytują sie mnie takich rzeczy co nie powinno ich to w ogole interesować a mam dość!!

Życie!!

Witam po dłuższej nie obecności ale internet mi padł teraz też nie jest super ale może w weekend wszystko się naprawi bo sprawi mi to mnóstwo problemu:crazy: U mnie w porządku matura za nie cały miesiąc i to mnie troszkę przeraża no ale z drugiej strony jak będzie wszystko z głowy to będe skakać z radości:-p
Tylko tak mniej więcej nadrobiłam ale postaram się jakoś sensownie odpisać;-)
Mysia to dziwne, że robią problemy ja dostałam bez żadnego:no: no ale tak z instytucjami państwowymi bywa:crazy:
Ixidixi no to trzymam kciuki za dziewczynkę bo tyle facetów to nie wiem kto to wytrzyma:-D:-p
Kasiuch moja sytuacja też jest podobna do twojej wręcz łudząco i też mam tego dość tak, że teraz moja marzenie to w końcu być na swoim i mieć święty spokój :zawstydzona/y:
mała spokojnie daj jej ochłonąć swoje wygada a póżniej będzie lepiej. Trzymam za was
kciuki.
Magda jak to będą leczyć, bo jak to się czyta to przerażające jest.

Mysia liceum.. ostatnia klasa..
Czyli Ty też?
Eh tylko w liceach robią takie problemy :/ a przecież każdy jest już w pełni albo prawie dorosły...
Na szczęście u mnie żaden nauczyciel nie wiem.. za to szkoła aż huczy od plotek :D eh.. i sie tak gapią na mój brzuch czy coś widać czy nie:D nikt nie podejdzie i wprost nie zapyta...

u mnie nauczyciele wiedzą :)ja jestem w 2 klasie liceum:) ale powiem szczerze ze mam wielkie luzy tylko co z tego;\
chodze do szkoły męskiej wiec mam 1000 kolesi i 30 dziewczyn na całą szkołe więc ja to jestem teraz plotka kazdego dnia!!:( i docinki to nie sa miłe naprawde ,jest mi przykroi:(mi brzuszek juz ho ho widać taka mała piłeczka ale... kazdy juz na samym pocxzątku sie domyślił bo ja jestem fotomodelką i byłam zawsze szcupłą osobą i w ogóle a teraz?? ech... rozumiesz...:)

kolia u mnie to jest wielki problem mówią ze czemu nie chce chodzić do szkoły do końca !!ale powiedz mi jak mam zagrozona ciąze i zaświadczenie lekarskie to im to nie wystarczy!! musiało by sie dopiero coś stać zeby to wszystko sie zmieniło!!:((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej Mamuśki :-)
Ashera kochana ja wstaje z ptaszkami bo mieszkamy narazie daleko od msc pracy i staramy się to zmienić pobudka o 6 to już norma :confused2:
Mała myślę ze rodzice próbują na tobie wymóc nie najlepsze decyzje :wściekła/y: jak tak można ich ambicje to już ich sprawa masz 22 lata więc o co chodzi ja mam 23 już skończyłam zaoczne i nie wyobrażam sobie sytuacji ze mama prawi mi morały typu zawiodłaś nas :no: musisz być dzielna i myśl o Kruszynce to Twój dar nie wolno ci tak myśleć ze ci sie jej odechciewa :crazy:

Jak tak czytam to bardziej możecie liczyć na teściów niż na swojaków u mnie jest odwrotnie :confused2: ale sytuacje wypisz wymaluj

nie wiem na co mam dzisiaj ochotę ... chyba zostanę przy jałowcowej :rofl2: i wodzie niegazowanej :happy:

Do góry