reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

:-) śpijcie słodko mamuski;-):) ja jutro idę na badania z rana typu mocz,morfologia i hbs ciekawe czy wyjdą dobre:);p Miłej nocki:**:-)

reklama
Mysia ja też przed chwilą wróciłam ze szkoły.. Boże jak mi sie nic nie chce!..
Cały czas bym spała.. i spała..

Moja mama miałam dzisiaj badania prenatalne :D i dowiedziała się, że będę miała brata. Drugiego -_-''. heh..
W takim wypadku mam nadzieje, że my będziemy mieli dziewczynkę.. Bo dwóch małych facetów w jednym domu :D jakoś sobie tego nie wyobrażam..
IXI- super ze jestes ! myslalam ostatnio o tobie:)no to bedziecie mieli wesolo w domku:)

Kasiuch moja sytuacja też jest podobna do twojej wręcz łudząco i też mam tego dość tak, że teraz moja marzenie to w końcu być na swoim i mieć święty spokój :zawstydzona/y:
.
ŚWIETE SŁOWA!

Mysia liceum.. ostatnia klasa..
Czyli Ty też?
Eh tylko w liceach robią takie problemy :/ a przecież każdy jest już w pełni albo prawie dorosły...
Na szczęście u mnie żaden nauczyciel nie wiem.. za to szkoła aż huczy od plotek :D eh.. i sie tak gapią na mój brzuch czy coś widać czy nie:D nikt nie podejdzie i wprost nie zapyta...
ro jest zawsze najgorsze najbardziej wkurzajace....:/

wlasnie zjadlam spagetti na kolacje, jutro caly dzien poza domem:) mam nadzieje ze bedzie ladniej niz dzis:)
a w niedziele przyjezdza chrzestna olka czyli moja przyjaciolka, zobaczy go pierwszy raz na zywo! nie moge sie doczekac i strrrrasznie sie ciesze:)

Dzien dobry Wam z rana...

Mam takie pytanie...
Pobolewa mnie podbrzusze.. czasem jest to ból taki jak przed okresem a czasem kłucie.. Czy to normalne? Bo już świruje, że z maleństwem dzieje sie cos nie dobrego :(

Kasiuch Rany:D myślałas o mnie? i co tam ciekawego wymyśliłas? hehe.. :D
A ten Wasz maluch, to calutki do Ciebie podobny.. Kiedy planujecie chrzest? :)

Ostatnia edycja:
Wiesz chyba normalne mnie wtedy tez tak kuło ale jak sie niepokoisz to idź koniecznie bo sama wiesz co dla ciebie najlepsze a spokój to podstawa ja też byłam bo 1 dnia czułam się złabo mmiałam mdłości i mnie strasznie ciągneło w podbrzuszu okazało się ze to od pęcherza ale stresa miałam :( idź a będziesz spokojniejsza

Dzieńdobry mamusie dla Ciebie Ashera dzisiaj o 7 :p

Mysia szczerze mówiąc nie wyczajam o co im chodzi, ja nie maiłam zagrożonej a bez problemu dostałam to była wręcz formalność.
Ixidixi myślę, że to normalne bo macica się rozciąga i tak może pobolewać chociaż zawsze lepiej się spytać lekarza.

A ja idę zjeść śniadanie i do szkoły uciekam, Miki mi dzisiaj odwalił maniane w nocy obudził się i nie chciał spać tylko się bawić z h chyba z nim walczyłam a na końcu włożyłam go do łóżeczka i stwierdziłam, że ma robić co chce a ja idę spać :-p

Witajcie dziewczyny ale drukujecie. Mnie wczoraj @ złapała i czytałam ale nie miałam siły odpowiadać
Artystka to co to za wózek:/ bez sensu a moze taniej ci wyjdzie go naprawic niz wydawac 600 zl poza tym sa tansze wózki i dobre tak wiec nie warto przepłacac
Kingusia ale ta twoja Kornelcia jest fajniutka, strasznie mi sie podoba:-) a co do byłego, czy tez obecnego a nieinteresującego sie kiedys bedzie żałował zobaczysz a wtedy to juz bedzie za późno:/
Madaa Jej i co jej będą robić? Biedna Lusia:-(
ixiixi mnie na taki ból gin polecił nospe tez miałam takie kłucia i to dość ostre:/

I tak ogólnie witam nowe mamusie i prosze o zapoznanie sie z regulaminem:-) zycze miłego pisania:-)

umi -witam w klubie :confused2:
kolia - kurcze dziewczyno, ja sobie nie wybrazam latac do szkoly dziennej przy dziecku masakra... a kto zostaje z Mikim?
clio - ah dziękuje za dedykację ;-)
artystka - umi ma troche rację, że to duzo jak za wozek...a to jest gondola+spacerowka? Niby ma byc w ten sposob oszczedni i praktycznie ale zazwyczaj jest tak ze jak sie zmieni na spacerowke, to jest zxa duza, za ciezka i kupuje sie nowy - spacerowkę only..
pokaz nam jaki to wozek :tak:

a tak z wiadomosci ogolnych to... rząd ma zlikwidować do konca tego roku NIP, slyszalyscie?
U nas piekna pogoda jak codzien ostatnio takze zaraz sie wybieramy na spacerek :tak:

reklama
Yup :)
Osoby prywatne nie beda posiadac NIPu wzamian beda sie poslugiwac PESELEM.
NIP w dalszym ciagu beda posiadac osoby ktore prowadzą dzialalnosci gospodarcze i firmy :tak:

Do góry