M
Mysia618
Gość
:-) śpijcie słodko mamuski;-) ja jutro idę na badania z rana typu mocz,morfologia i hbs ciekawe czy wyjdą dobre;p Miłej nocki:**:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
IXI- super ze jestes ! myslalam ostatnio o tobieno to bedziecie mieli wesolo w domkuMysia ja też przed chwilą wróciłam ze szkoły.. Boże jak mi sie nic nie chce!..
Cały czas bym spała.. i spała..
Moja mama miałam dzisiaj badania prenatalne i dowiedziała się, że będę miała brata. Drugiego -_-''. heh..
W takim wypadku mam nadzieje, że my będziemy mieli dziewczynkę.. Bo dwóch małych facetów w jednym domu jakoś sobie tego nie wyobrażam..
ŚWIETE SŁOWA!Kasiuch moja sytuacja też jest podobna do twojej wręcz łudząco i też mam tego dość tak, że teraz moja marzenie to w końcu być na swoim i mieć święty spokój
.
ro jest zawsze najgorsze najbardziej wkurzajace....:/Mysia liceum.. ostatnia klasa..
Czyli Ty też?
Eh tylko w liceach robią takie problemy :/ a przecież każdy jest już w pełni albo prawie dorosły...
Na szczęście u mnie żaden nauczyciel nie wiem.. za to szkoła aż huczy od plotek eh.. i sie tak gapią na mój brzuch czy coś widać czy nie nikt nie podejdzie i wprost nie zapyta...