reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

:-) śpijcie słodko mamuski;-):) ja jutro idę na badania z rana typu mocz,morfologia i hbs ciekawe czy wyjdą dobre:);p Miłej nocki:**:-)

reklama
Mysia ja też przed chwilą wróciłam ze szkoły.. Boże jak mi sie nic nie chce!..
Cały czas bym spała.. i spała..

Moja mama miałam dzisiaj badania prenatalne :D i dowiedziała się, że będę miała brata. Drugiego -_-''. heh..
W takim wypadku mam nadzieje, że my będziemy mieli dziewczynkę.. Bo dwóch małych facetów w jednym domu :D jakoś sobie tego nie wyobrażam..
IXI- super ze jestes ! myslalam ostatnio o tobie:)no to bedziecie mieli wesolo w domku:)

Kasiuch moja sytuacja też jest podobna do twojej wręcz łudząco i też mam tego dość tak, że teraz moja marzenie to w końcu być na swoim i mieć święty spokój :zawstydzona/y:
.
ŚWIETE SŁOWA!

Mysia liceum.. ostatnia klasa..
Czyli Ty też?
Eh tylko w liceach robią takie problemy :/ a przecież każdy jest już w pełni albo prawie dorosły...
Na szczęście u mnie żaden nauczyciel nie wiem.. za to szkoła aż huczy od plotek :D eh.. i sie tak gapią na mój brzuch czy coś widać czy nie:D nikt nie podejdzie i wprost nie zapyta...
ro jest zawsze najgorsze najbardziej wkurzajace....:/

wlasnie zjadlam spagetti na kolacje, jutro caly dzien poza domem:) mam nadzieje ze bedzie ladniej niz dzis:)
a w niedziele przyjezdza chrzestna olka czyli moja przyjaciolka, zobaczy go pierwszy raz na zywo! nie moge sie doczekac i strrrrasznie sie ciesze:)

Dzien dobry Wam z rana...

Mam takie pytanie...
Pobolewa mnie podbrzusze.. czasem jest to ból taki jak przed okresem a czasem kłucie.. Czy to normalne? Bo już świruje, że z maleństwem dzieje sie cos nie dobrego :(

Kasiuch Rany:D myślałas o mnie? i co tam ciekawego wymyśliłas? hehe.. :D
A ten Wasz maluch, to calutki do Ciebie podobny.. Kiedy planujecie chrzest? :)

Ostatnia edycja:
Wiesz chyba normalne mnie wtedy tez tak kuło ale jak sie niepokoisz to idź koniecznie bo sama wiesz co dla ciebie najlepsze a spokój to podstawa ja też byłam bo 1 dnia czułam się złabo mmiałam mdłości i mnie strasznie ciągneło w podbrzuszu okazało się ze to od pęcherza ale stresa miałam :( idź a będziesz spokojniejsza

Dzieńdobry mamusie dla Ciebie Ashera dzisiaj o 7 :p

Mysia szczerze mówiąc nie wyczajam o co im chodzi, ja nie maiłam zagrożonej a bez problemu dostałam to była wręcz formalność.
Ixidixi myślę, że to normalne bo macica się rozciąga i tak może pobolewać chociaż zawsze lepiej się spytać lekarza.

A ja idę zjeść śniadanie i do szkoły uciekam, Miki mi dzisiaj odwalił maniane w nocy obudził się i nie chciał spać tylko się bawić z h chyba z nim walczyłam a na końcu włożyłam go do łóżeczka i stwierdziłam, że ma robić co chce a ja idę spać :-p

Witajcie dziewczyny ale drukujecie. Mnie wczoraj @ złapała i czytałam ale nie miałam siły odpowiadać
Artystka to co to za wózek:/ bez sensu a moze taniej ci wyjdzie go naprawic niz wydawac 600 zl poza tym sa tansze wózki i dobre tak wiec nie warto przepłacac
Kingusia ale ta twoja Kornelcia jest fajniutka, strasznie mi sie podoba:-) a co do byłego, czy tez obecnego a nieinteresującego sie kiedys bedzie żałował zobaczysz a wtedy to juz bedzie za późno:/
Madaa Jej i co jej będą robić? Biedna Lusia:-(
ixiixi mnie na taki ból gin polecił nospe tez miałam takie kłucia i to dość ostre:/

I tak ogólnie witam nowe mamusie i prosze o zapoznanie sie z regulaminem:-) zycze miłego pisania:-)

umi -witam w klubie :confused2:
kolia - kurcze dziewczyno, ja sobie nie wybrazam latac do szkoly dziennej przy dziecku masakra... a kto zostaje z Mikim?
clio - ah dziękuje za dedykację ;-)
artystka - umi ma troche rację, że to duzo jak za wozek...a to jest gondola+spacerowka? Niby ma byc w ten sposob oszczedni i praktycznie ale zazwyczaj jest tak ze jak sie zmieni na spacerowke, to jest zxa duza, za ciezka i kupuje sie nowy - spacerowkę only..
pokaz nam jaki to wozek :tak:

a tak z wiadomosci ogolnych to... rząd ma zlikwidować do konca tego roku NIP, slyszalyscie?
U nas piekna pogoda jak codzien ostatnio takze zaraz sie wybieramy na spacerek :tak:

reklama
Yup :)
Osoby prywatne nie beda posiadac NIPu wzamian beda sie poslugiwac PESELEM.
NIP w dalszym ciagu beda posiadac osoby ktore prowadzą dzialalnosci gospodarcze i firmy :tak:

Do góry