reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ojj dawno tu nie zagladalam:)
widze relacje z porodu artystko wspołczuje ze musilas az tyle przejsc i az sie boje jak to bedzie ze mna, choc mam jeszcze duzo czasu to zaczynam sie bac:/
kingusia śliczną masz córcie:)
Ja ide do gina w wielki czwartek i mam nadzieje ze sie dowiem co moje malenstwo ma miedzy nózkami:) Wszyscy mowia mi ze to bedzie chlopczyk, ale zobaczymy co powie lekarz:)

reklama
kasia 88 a ja to cie wcale nie pamietam:-p a masz wybrane imiona dla chlopca i dziewczynki czy jeszcze sie nie zastanawiałas?

lubie podczytywac takie fora :)
Artystka wspolczuje tego stresu podczeas porodu... ja swoj tez nie fajnie wspominam. Takie sa uroki porodow. My kobitki to sie wymeczymy w zyciu...
kingusia urocza masz laleczke. jaka pyzata na buzce :) fajniutka

jak ja chetnie wybralabym sie na dwor z malutka... tylko jak spojrze przez okno to mi sie odechciewa. temperatura na minusie i pelno sniegu...brakuje mi juz sloneczka. ciekawie kiedy do nas wiosna zawita.

dzięki dziewczyny za komplementy o Kornelci ;)

dumna jak paw powinnam chodzić nie hahaha ;)

artystka fajnego masz niuńka , malusi :)) ale przeczytałam Twój poród to aż mnie zdziwienie wzięło, że Cię prowadzili na cesarkę...
mnie to wieźli na łóżku ogólnie :D hahaha... ogólnie dużo lekarzy przy mnie było
no i mam zdjęcia z cesarki... ale to krwawe zdjęcia ;p
fajna pamiątka - druga połówka mojej mamy robił zdjęcia :p

tak samo ból w krzyżu i pewnie się garbisz to Ci przejdzie, mi przeszło już tak kręgosłup mocno nie boli
chyba,że mam tego klocka na rączkach i bujam nią nie wiadomo ile i nie wiadomo ile trzymam na rękach to kręgosłup daje o sobie znać

a ja zaniedbuję Was ponieważ wiecie jak to jest przy malusim dziecku, szczególnie ,że od 7 rano spać nie chciała, teraz jakoś śpi od 20 minut, ale pewnie zaraz się przebudzi i znowu będzie mnie terroryzować ;) hahah...

pozdrawiam Was wszystkie

kingusia a no wlasnie dziwne ze ja prowadzili mnie tez wieźli, a przepraszam ze pytamm bo moze juz o tym pisalas a ja nie doczytalam co z tatusiem małej?
NatQaaa eh wspólczuje ja juz mialam dosc zimy... oby i u was szybko mineła

kingusia a no wlasnie dziwne ze ja prowadzili mnie tez wieźli, a przepraszam ze pytamm bo moze juz o tym pisalas a ja nie doczytalam co z tatusiem małej?
NatQaaa eh wspólczuje ja juz mialam dosc zimy... oby i u was szybko mineła

no jest w PL , trochę skomplikowana sytuacja, ponieważ nic nie włożył w to dziecko, chociaż mówił ile to ma kasy... kupił sobie laptopa a dziecku nic nie przesłał, ogólnie naważył sobie trochę piwa u wszystkich i musi wypić, na razie o tym nie myślę, jak pokaże ,że na prawdę jest ojcem dziecka , czyli czynami, a nie tylko słowami się chwali wszędzie, że jest tatą, ale nic nie zrobił dla tego dziecka... ehh szkoda gadać
i jeszcze powyzywał osoby , które mi pomagają i które są mi bliskie...

kingusia ja myslałam ze ty takie super poukladane zycie masz z tatusiem malej sadzoc po suwaczkach tak mi sie wydawalo:-( szkoda ale masz racje musi sie wykazac a nie tylko gadać

artystka gratuluje ze to przeszlas, a ja myslalam ze mialam ciezki porod:p
KINGUSIA- druga fotka wymiata!!
ixidixi- super ze sie odezwalas! zajrzyj czasem:)

ja se witam, dzis 3 godziny na dworku bylismy, niedawno wrocilam jeszcze ogarnac musze...yhh tyle roboty...i jeszcze do banku isc... a u mnie dzis zajac byl i dostalam spodenki:)

Zdjęcie067..jpgDzięki za wsparcie dziewczyny ;]
Co do cesarki. Mnie na łóżku nie wieźli, bo miałam sale porodową na przZdjęcie074..jpgeciwko sali z cesarką.. Więc mnie prowadzili.

Kingusia córa superaśna pultyny ma boskie!! :))

Dziewczyny wstawiam wam foty Zdjęcie026..jpgmojego szkraba! :) Jest boski normalnie. Sie w nim tak zakochałam ze szok! W nocy budze sie zeby na niego popatrzeć :p hehe

Zdjęcie012000..jpg

reklama
Do góry