Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
ixidixi znam to z własnego doświadczenia , ale ogólnie powiedziałam przy całej klasie że jestem w ciąży i nie życzę sobie nie miłych komentarzy bo to moja sprawa. A co do zwolnienia ja poszłam do lekarza i miałam napisany powód. Ale pogadałam z moja pani od wychowania fizycznego i zostawiła zwolnienie u siebie w dzienniczku a nie w dzienniku klasowym
Kasias88 ja byłam w 14 tyg. i nic po mnie nie było widać dopiero jak właśnie w 14 tyg powiedziałam rodzicom o dzidzi to po tyg . wyskoczył mi mały brzuszek.
a ja dziś mam wolne w końcu ! i mam nowy tel z plusa ;D. jakby ktoś chciał numer to pisać na priv
aaa i z Łucja u lekarza byłam waży 10,400 ;D aa i mamy kolejne 2 ząbki o których dowiedziałam się 2 dni temu a już wyszły ..
Kasias88 ja byłam w 14 tyg. i nic po mnie nie było widać dopiero jak właśnie w 14 tyg powiedziałam rodzicom o dzidzi to po tyg . wyskoczył mi mały brzuszek.
a ja dziś mam wolne w końcu ! i mam nowy tel z plusa ;D. jakby ktoś chciał numer to pisać na priv
aaa i z Łucja u lekarza byłam waży 10,400 ;D aa i mamy kolejne 2 ząbki o których dowiedziałam się 2 dni temu a już wyszły ..