reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ixidixi znam to z własnego doświadczenia , ale ogólnie powiedziałam przy całej klasie że jestem w ciąży i nie życzę sobie nie miłych komentarzy bo to moja sprawa. A co do zwolnienia ja poszłam do lekarza i miałam napisany powód. Ale pogadałam z moja pani od wychowania fizycznego i zostawiła zwolnienie u siebie w dzienniczku a nie w dzienniku klasowym :)
Kasias88 ja byłam w 14 tyg. i nic po mnie nie było widać dopiero jak właśnie w 14 tyg powiedziałam rodzicom o dzidzi to po tyg . wyskoczył mi mały brzuszek. :)

a ja dziś mam wolne :) w końcu ! :) i mam nowy tel z plusa ;D. jakby ktoś chciał numer to pisać na priv :)
aaa i z Łucja u lekarza byłam waży 10,400 ;D aa i mamy kolejne 2 ząbki o których dowiedziałam się 2 dni temu a już wyszły ..

reklama
ixidixi znam to z własnego doświadczenia , ale ogólnie powiedziałam przy całej klasie że jestem w ciąży i nie życzę sobie nie miłych komentarzy bo to moja sprawa. A co do zwolnienia ja poszłam do lekarza i miałam napisany powód. Ale pogadałam z moja pani od wychowania fizycznego i zostawiła zwolnienie u siebie w dzienniczku a nie w dzienniku klasowym :)
Kasias88 ja byłam w 14 tyg. i nic po mnie nie było widać dopiero jak właśnie w 14 tyg powiedziałam rodzicom o dzidzi to po tyg . wyskoczył mi mały brzuszek. :)

a ja dziś mam wolne :) w końcu ! :) i mam nowy tel z plusa ;D. jakby ktoś chciał numer to pisać na priv :)
aaa i z Łucja u lekarza byłam waży 10,400 ;D aa i mamy kolejne 2 ząbki o których dowiedziałam się 2 dni temu a już wyszły ..
gratuluje kolejnego zabka!

Kasie- gratuluje pierwszego zabka!

ja sie witam , zaraz idziem na dwor wiec nie bedzioe nas caly dzien bo piekna pogoda! korzystamy poki jest:)

artystka prze słodki!!:-D:-D tylko wycałować:-p
ewelinka2106 Witamy
kasie gratuluję
Jagoda witaj. Nie przejmuj sie gadaniem ludzi, za kilka miesiecy zapomną o tobie a beda gadac o innych
Kasias88 Bardzo ladne imiona racja faktycznie moze sie jeszcze zmienic:-)
Magdaa Twoja Lusia jest lzejsza od mojego kolcka:dry: gratuluje zebow:-D:-D

A ja sie wczoraj zbulwersoąłam na placu zabaw, wzielismy małego po 17 bo tak ciepło było i łanie wiec poszlismy na hustawki a tam pełno chłopaków małych bylo no zachowywali sie gorzej niz źle ale nie wazne to co zobaczyłam później nbyło straszne:baffled::baffled: Jedna matka z ddwóch siedzacych na ławc=eczce wstala i zaczeła klać ddo kogos stojacego za placem zabaw i to wszystko przy dzieciach... potem wzieła synai poszla z nim do domu sypiac słowami na ka.... Ch... itd tamta co została po chwili do swojego syna " ty poje*** skonczony dow*** jeden, idziemy do domu deb***..." no w szoku byłam...

umi2 rozumiem Twoje zdenerwowanie ale nic na to nie poradzisz, a zwrocenie uwagi jeszcze pogarsza sprawe, najlepiej poprostu wyjsc z takiego placu zabaw:/ ja dlugi czas byłam wolontariuszka w domach dziecka, pogotowiach opiekunczych itp. i wiem cos na ten temat jak tylko matki z dziecmi przekraczaly teren nalezacy np. do domu dziecka to tez sypaly sie rozne epitety, a najgorsze ze dzieci pozniej tak sie odzywaja do innych, bo biora przyklad od rodziców:/ Niektorzy ludzie poprostu nie powinni miec dzieci, bo sa tak nieodpowiedzialni ze szkoda gadac:/
Magda gratuluje kolejnych ząbków:)

a dziękujemy ząbków. ;D ja właśnie byłam na spacerku z Łucja i spotkałam swojego Krzysztofa :p i wrócił z nami także odezwę się jutro przed pracą :) ;*

Artystka maluszek same słodycz:-)
Elizka moim zdaniem bardzo ładne imię wybrał:-p
Ixidixi no jak dasz zwolnienie to będzie powód no i reszta się dowie oni chyba nawet muszą poinformować, a wychowawczynie bywają różnie moja zawsze dbała o to żeby nasza klasa wyglądała no taką idealną więc myślałam, że na zawał padnie jak się do wie ale paradoksalnie od tego czasu zaczęła mnie lubić:confused::-p a sukrcze są raczej normalne w końcu macica się rozciąga na wszelki wypadek powiedz o nich ginkowi;-)
ewelinka2106 Witam w naszych progach:-)
Kasie no gratulacje dla małego gryzonia:-)
Jagoda Witaj:-)
Umi kurcze, zachowanie dorosłych osób czasem przeraża:wściekła/y:

A my zaraz do P się przenosimy mam nadzieję, że uda mi się nie obudzić małego. A ja mam wolne aż do 6 kwietnia :-) od razu humor się poprawia:-p Miki zdrowy dzisiaj byliśmy kupić butki zadowolona jest bo mi się bardzo podobają:-)

Witam. Jakoś dużo dziewczyny nie piszecie, ale nie moge sie wgryźć jakoś. Nie wiem czemu, nie moge sie wbic w tematy...

Dziewczyny mam pytanie tą witamine K to 20 kropel dziennie sie daje ,ale jak? 2x po 10 kropel czy jednorazowo 20 kropel? Bo nawet nie wiem.. A od dzisiaj mam dawać

Artystka, 2 razy dziennie po 10 kropelek :) Eee pisz co ci ślina na jezyk przyniesie.. albo raczej na klawiature :D Tutaj każda tak pisze:D Jak mały? grzeczny, zdrowy? A Ty, jak sie czujesZ?

Dziekuje dziewczeta za wszystkie odpowiedzi :) zwolnienie dam po swietach, ciekawe jak szybko sie to rozniesie.. ^^
Dziisiaj przez 3 h wypisywałam zaproszenia slubne 51 sztuk :D... MASAKRA! :D pomyliłam sie 5 razy :x

z zaproszeniami ja idę na łatwiznę zamawiam gotowe przez internet :p hihi
a niech sie rozniesie co ci zalexy to i tak koniec roku więc nie ma się czym przejmować :)

a co z tą wit. K??

Artystka jak sobie radzisz??

reklama
Artystka, 2 razy dziennie po 10 kropelek :) Eee pisz co ci ślina na jezyk przyniesie.. albo raczej na klawiature :D Tutaj każda tak pisze:D Jak mały? grzeczny, zdrowy? A Ty, jak sie czujesZ?

Dziekuje dziewczeta za wszystkie odpowiedzi :) zwolnienie dam po swietach, ciekawe jak szybko sie to rozniesie.. ^^
Dziisiaj przez 3 h wypisywałam zaproszenia slubne 51 sztuk :D... MASAKRA! :D pomyliłam sie 5 razy :x
ixi a jak Ty sie czujesz? adlej haftujesz??:p
tez chcialabym slub...a tu sie nie zapowiada...:(tzn. wiem ze sie ozenimy ale mojemu sie nie spieszy:/ bo ja to juz bym wszystko rezerwowala itd.:p

Witam. Jakoś dużo dziewczyny nie piszecie, ale nie moge sie wgryźć jakoś. Nie wiem czemu, nie moge sie wbic w tematy...

Dziewczyny mam pytanie tą witamine K to 20 kropel dziennie sie daje ,ale jak? 2x po 10 kropel czy jednorazowo 20 kropel? Bo nawet nie wiem.. A od dzisiaj mam dawać
oj....mow co tam U Ciebie i jak maly?!

u mnie nic ciekawego...eee nowe mamuski cos nie piszecie.....!

Do góry