Doberek
Artystka Maleńki śliczniusi... :-) mam wrażenie, że bardzo podobny do Ciebie...
Elizka Ty to masz rodzinke, nic tylko pozazdrościc
Kingusia Hmm, ale interesuje sie Tobą i dzieckiem? Pomijając sprawy finansowe..
Dzwoni? Wypytuje? Myśle, że gdy tylko zobaczy małą zmieni podejście... No a "wypicie tego piwa" to jego obowiazek.. trzeba wszystko powyjasniac. Wiem to z wlasnego doswiadczenia, tyle że to ja "nawarzyłam" sobie piwa jesli chodzi o rodzicow mojego D.
Teraz jest super
interesuja sie mna.. i w ogóle.
Dziewczyny, zastanawiam sie tak... w dniu ślubu, bede ok 17 tc. Czy wtedy duży jest brzusio? Wiem, że u każdej to jest inaczej
Ale zmieniłam wybór sukni, w sobote jade na przymiarki... i nie wiem ile "miejsca" zostawić maluszkowi..:-(
Moja szkoła aż huczy od plotek ze mną związanych
Wszyscy się dziwnie patrzą... znajomi z klasy wypytują czy TO prawda..
A jak zaczynają gadke w stylu: " nie za wczesnie?", "o matko, ale sie urządzilas... ", "nie moge sobie tego wyobrazic, mlodosc zmarnowalas"... ( są też tacy, którzy spytają jak sie czuje itd.
ale znaczna mniejszosc) Aż mi czasem głupio.. skąd oni wszyscy wiedzą... nawet w sklepie ktoś ostatnio mówił... masakra.. ludzie to nie mają o czym gadać..
Jak myslicie, dostane zwolnienie z w-fu? Czy będzie napisany na nim powód? Nie żebym się wstydziła
w żadnym wypadku, jestem dumna jak paw
Ale wiem, że gdy wfistka dostanie takie zwolnienie, to wszyscy nauczyciele już "będą w temacie" z moją wychowawczynią na czele, a tego bym nie chciała... Straszna picza z niej.. kazania to jej specjalnosc...
I jeszcze jedno pytanie... macie jakis sposób na te mdłosci? Są straszne
budze się ok. 6-7, ubieram i wtedy to juz tragedia.. musze znowu sie polozyc bo nie da rady.. No i ustępują tylko podczas jedzenia... A jestem głodna prawie non stop.. dziwne uczucie: mdłosci i straszny głód jednocześnie.. no i ból głowy...
Dodatkowo tracę włosy..
Nie jakoś strasznie, ale nigdy mi tak nie wypadywaly...
No i mam wzdymany brzusio
I juz ostatnie pytanie
przepraszam, że was tak mecze.. ale moja mama tego nie miala, wiec nie mam z kim pogadac.. mianowicie czy bóle brzucha takie jak tuż przed okresem są normalne? Tzn. przychodzą falami.. raz na godzine, dwie... taki skurcz i tyle...
Z góry dziękuje za każdą odpowiedź
troche sie tego nazbieralo.. ale od 30 minut wsuwam pomarancze wiec nie czuje zbytnio mdlosci..
:*