reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jesteśaniołkiem - mam nadzieje ze bedzie tak jak pisałas we wszystkich odpowiedziach:) Dziękuje bardzo za wszystkie słowa otuchy,napewno sie przydadza ;)) Mam nadzieje ze powolutku do przodu i jakos sie wszystko ułoży ;))

reklama
Witam

Maagda - A może to był jakiś sen proroczy hihi :p

artystka - Widzę, że masz często gości u siebie... ale to fajnie... mnie prawie nikt nie odwiedza :-/ A na zdjęciach rzeczywiście wyglądasz kwitnąco.

Kasiuch - U mnie w szpitalu tez nie było przewijaków. I łóżeczek dla Bobasków też nie więc cały czas dzieci leżą z mamami na wąskim łózku, w nocy też.

kolia - I jak tam humor, coś się poprawił po kebabie czy nie?
no cos ty! nie no na porodowce byly telozeczka na kolkach ale maly i tak spal ze mna:)

ixidixi czyli te trzęsienia marnują mój cenny czas:-p
Umi mi to się wiecznie spać chodź bym nie wiem ile h spała to już mnie tak wkurza, że szok:wściekła/y:
hehe dobre!
panistempelek- u mnie dzis taka sama pogoda...
yh...a juz bylo tak ladnie;/

Witam w ten śnieżny i wietrzny dzionek ;-)
Oj mi coraz cieżej sie chodzi i wogóle.... a tak to jest oki, dzieć kopie daje znaki że mu coraz ciaśniej :-D

hej :) co do pogody to się zgodzę z każdą :) u mnie i słońce i śnieg... :) a my wróciłyśmy do domku... dziś byłyśmy na usg :) niuńka główką w dół i to dość nisko (dobrze że tam tyłka nie wcisnęła :p) i według pana od usg powinnam rodzić 1 kwietnia :p

ja też mam w tym roku maturkę :) i już bez tego dnia zostały 33 dni szkoły... :D jak ten czas leci :)

edyta_lodz ja jak lczyłam to wyszło mi 37 ale twój lepiej wygląda :-)

Elizka a drugi chłopiec czy dwie panny będziesz miała w domu?:-)

Idę młodemu mleczko zrobić, odbija mu i się do dywanu przytula:confused::-)

kolia niestety dzidzia nie pokazała sie nam jeszcze... a więc niewiemy i czekamy na nastene usg. Ale przeczucie mówi mi że bedzie dziewczynka, zobaczymy czy i tym razem sie sprawdzi :-)

kingusia o kurde, ale każą ci czekać:szok:oby się coś ruszyło do tego czasu...

ja już mam dość tych anomalii pogodowych. szłam na wykład to pięknie słoneczko świeciło. wychodzę i co? śnieżyca, dosłownie!:confused: w ogóle wykład był tak nudny, że zjechałam nisko na krześle jak tylko to było możliwe i podtrzymując głowę ręką przysypiałam:-D

reklama
Do góry